FIV sau inseminare cu donatoare/donator (33)
Raspunsuri - Pagina 5
diana23ct spune:
mona tu unde ai facut fertilizarea si cu cine? la polisano?
gabri-ela, montytaiana, bytzi, cipcirip, simonete, rodicutza32, roxica31, madibabi, maya I, cora 79 ce mai faceti voi, pe unde v-ati ascuns de mai mai scoateti capusorul si pe la noi? Sper ca nu ne-ati uitat![]()

inna30, iuca, Hundak_ali, raluca30, yarrina mamici va pupacesc pe toate si mai intrati si voi aici sa ne aratatii puiutii si sa ne dezvaluiti din minunaul rol pe care il aveti.

+7
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana23ct mona tu unde ai facut fertilizarea si cu cine? la polisano? gabri-ela, montytaiana, bytzi, cipcirip, simonete, rodicutza32, roxica31, madibabi, maya I, cora 79 ce mai faceti voi, pe unde v-ati ascuns de mai mai scoateti capusorul si pe la noi? Sper ca nu ne-ati uitat ![]() ![]() ![]() inna30, iuca, Hundak_ali, raluca30, yarrina mamici va pupacesc pe toate si mai intrati si voi aici sa ne aratatii puiutii si sa ne dezvaluiti din minunaul rol pe care il aveti. ![]() ![]() ![]() +7 |
eu sunt prin zona dar nu am noutati,am refacut toate analizele pe care le-am facut inainte de FIV si astept sa merg din nou la dra,as incerca o IAD"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
inna30 spune:
Buna ziua gagici, raspun la apel, va citesc cand a[uc dar sunt alaturi de voi.
Felicitari proaspetelor mamici, sa va dea d-zeu o sarcina usoara si la termen si va pup dulce pe toate.Noi suntem bine, facem nebunii si mai am putin si incep serviciul, ce repede a trecut.
va pupam dulce si merita sa luptati pt visul vostru, este ff greu sa fii parinte dar merita orice sacrificiu.
poze andy
http://picasaweb.google.com/stamate32/Andrei?feat=directlink
diana23ct spune:
inna ai un baietel minunat, sa va traiasca si sa fie sanatos. de fiecare data cand vad poze cu el nu mai pot dupa ochisorii lui albastrii
. sa nu va opriti la el, mai fa un bebe acum, cat esti inca obisnuita cu agitatia, e pacat sa ramana singurel. va pupacesc

+7
diana23ct spune:
cora iti tin pumnii stransi si ma rog sa fie bine. iti trimit un pm sa vb ceva mai multe. te pupacesc
+7
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana23ct cora iti tin pumnii stransi si ma rog sa fie bine. iti trimit un pm sa vb ceva mai multe. te pupacesc ![]() +7 |
,ai PM"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
monaramona spune:
am la purtator 1 singur embrion .celalalt nu a rezistat si nu ma vrut sa ii mai dezghet si pe ceilalti 3 ..sper sa fie puternic si sa se lipeasca de mamica lui daca nu cu Dumnezeu inainte
diana23ct spune:
mona sa fie intr-un ceas bun. nu conteaza ca e unul singur. unul am pus si eu si uite ca am reusit. eu eram foarte rezervata si pesimista in ideea ca sansele sunt mai mici cu unul si uite ca a fost tocmai invers. cand am avut 2 nu a fost sa fie si cu unul am reusit. Bebelusul meu mi-a aratat ca el e cel care isi doreste sa vina pe lume si a luptat sa se prinda la mami in burtica.
sa stai cuminitica la pat cat mai mult.
monaramona spune:
asa e nu sunt prea optimista , dar cum o vrea DD ..sper sa ma molipsesc de la tine![]()