FIV sau inseminare cu donatoare/donator (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Diana din cate am inteles depui dosar pentru adoptie??? Te rog cand ai timp spune-mi si mie pe PM pasii facuti, cat dureaza , acte , unde depui??? Eu sunt din Bucuresti acum locuiesc in Deva??? pota face??/
Scuze de off topic , dar la noi cred ca asta urmeaza, ca nu mai am sperante in FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bun gasit fetelor! Ma bucur ca n-a "murit" subiectul nostru,chiar daca suntem putine cele care mai bagam nasucul pe aici!
Monaramona- sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos,e foarte frumos!
Diana-imi pare rau ca nu ati reusit in toamna, bine ca mai aveti resurse sa luptati!
Noi am renuntat la ideea de IAD sau Fiv, dar ne-am acordat un ragaz pana in toamna sa ne facem actele pt. adoptie. Deocamdata nu suntem siguri 100% ca asta ne dorim,dar in toamna vom lua oricum o hotarare.
Va pup pe toate si m-as bucura sa mai stiu cate ceva despre voi,dragele mele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna seara fetelor, nu am mai intrat de foarte mult timp pe aici si , din pacate nu prea vad reusite. Mai degraba vad ca doriti sa adoptati un copilas.Eu, dupa 11 IAD si un FIV am renuntat sa ma mai chinui prin spitale si sa stau pe langa usi cu speranta ca voi reusi. Dumnezeu imi pregatise cu totul altceva. O minune de fetita pe care am adoptat-o acum doi ani si jumatate. Si nu imi pare rau deloc, sunt fericita si implinita, imi aduce bucurii si imlinirea sufleteasca pe care mi-am dorit-o de la un bebelus.La inceput si eu am fost putin reticenta cand am depus dosarul si am facut cursurile de parinti adoptatori, dar acum nu imi pare rau.Fetelor, faceti si pasul acesta, iar Dumnezeu va hotari tot ce e mai bun pentru voi. Cu mine a facut o minune.
Va doresc tot binele din lume si sa va ajute Dumnezeu sa va puteti strange in brate copilasul cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

rodicuta multumesc
dodo ma bucur ca ai liniste sufletesca si ca sunteti impliniti..sa va dea DD sanatate ptr fapta buna pe care ati facut-o..si sa aveti parte numai de bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Buna seara fetelor!!!!
Nu stiu da va mai aduceti aminte de mine.....
Mai intru si eu putin, sa mai citesc despre voi cand mai am putin timp liber. Acum timpul cam este limitat.
Am o mogaldeata de fetita de 7 luni dupa multe incercari.
Am facut FIV la Sibiu si Dumnezeu a vrut sa ne rasplateasca cu un prunc, pentru care ii multumesc din suflet.
Si noi ne gandeam la pasul urmator daca nu era sa fie pana la urma. Asa ca va admir pt puterea voastra de a merge mai departe si de a face acest pas. Nu multi oameni pot face asa ceva.
Asa ca sunteti niste fete puternice si jos palaria pt voi!
dodo ma bucur tare mult ca ai mai intrat sa povestesti despre tine
As vrea sa mai intram fiecare la acest subiect si sa mai povestim fiecare ce a mai facut.....stiu ca pentru unele fete este foarte greu.
Dar a fost o perioada cand acest subiect (si numai datorita noua) era mereu in primele randuri.
Imi este tare dor de voi.....si va pup pe toate neconditionat
Mai astept vesti de la voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

gabriela sa iti traiasca fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor. am mai intrat si eu putin pe aici.
dodo sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea. Din cate imi amintesc tu ai reusit sa iei fetita mitititca, avea cateva luni cand ai luat-o acasa, nu? Acum vad ca lucrurile s-au ingreunat si este extrem de greu sa gasesti un bebelus.
rodicuta32 noi am terminat cu dosarul, suntem atestati ca familie adoptatoare, acum asteptam sa vedem ce copilas ne vor prezenta....si cand. Vreau sa mai incerc inca un fiv, dar am pus vreo 13 kg de la ulktimul fiv in coace si momentan trebuie sa slabesc ca sa pot face o noua incercare. Nici banii nu i-am terminat de strans, asa ca daca nu reusesc in toamna o sa merg in primavara.
gabri-ela felicitari pt fetita ta, ce a trecut timpul, parca ieri ai venit cu cele 2 liniute rosii. Cum a fost sarcina, nasterea? Povesteste-ne mai multe despre micuta ta si despre cum esti acum ca mamica.
mona ce a crescut prichindelul tau e dulce foc.
va pup pe toate si poate intram si noi mai des sa mai povestim....de bytzi mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

Buna!
Am si eu 2 intrebari legate de inseminare/ fiv cu donator( cred ca la mine asta va fii solutia finala...):
1.) se poate face doar inseminare cu donor--NU mai vreau FIV!!!!
2.) exista vreo pregatire psihologica in prealabil acestui procedeu--eu la Gynera am mers pana acum si tot acolo vreau sa continui.
Multumesc! O zi frumoasa tuturor!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Crystyna-normal ca se poate face inseminare cu donator, doar ca sansele sunt mai mici( cam 15% spun medicii) decat la Fiv, oricum costurile sunt mai mici ca la Fiv.Depinde si de ce probleme ai,pentru ca daca ai trompele infundate, faci degeaba inseminarea.
Despre pregatirea psihologica, nu stiu ce sa zic, eu am facut inseminare la Polisano Sibiu, stiam ca asta e singura sansa si am acceptat situatia; nu mi-a facut nimeni nu stiu ce pregatire, am decis noi ca asta vrem sa facem si gata.
Iti doresc toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

Merci Rodicuta! Tu ai reusit???

Mergi la inceput