Fluturasi de martie-aprilie 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

multumesc mult pe urari!!si sarcina usoara!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si acum cele rele... nu am fost eu agitata rau si nu am presimtit eu degeaba ca ceva nu e in regula..
legate de mine:
-col scurt, scurt (nu am mai vrut control la masa dar a zis ca e cam tare scurt)
-bebele e situat fffff jos, mult prea jos, desi aveam vezica plina si trebuia sa il tina ridicat mai sus tot jos era...
-am contractii cam multe, si trebuie sa iau no spa 3/zi
recomandari o perioada: repaus la pat, daca se poate cu picioarele ridicate putin, fara sex si no spa.

acu de bebe:
de ceea ce imi e frica si intr-un fel am asteptam nu am scapat.... datorita faptului ca nu am prea mancat, nu am luat nici vitamine nici bebe nu e chiar in grafic.
m-am uitat pe fisa de la morfofetala facuta la iasmi, la 20 de sapt si 1 zi (azi la bebe aveam 20 de sapt fix cand am facut morfo) iasmi era cu o sapt mai mare si avea cam 340 de gr. bb are cu cateva zile putin si are 292 gr... in rest e perfect dezvoltat si totul este in regula. la analizat pe toate partile posibile, inclusiv fluxul sangvin din cordon.
deci de maine incep vitaminele si sa mananc cum trebuie.

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

E superb bb, asa ca-s convinsa ca ingrijorarea ta nu are legatura cu bb!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 18+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

va multumesc!! doamne cat e de frumos!!!!

si se pare ca ne da si nou drumul astia la caldura.... sau o fi doar proba???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

E bine ca o iei din pripa, totul e remediabil, ma bucur ca esti in sfirsit linistita!

Simona, mami de baieti David si Matei si 18+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

yasmi imi pare rau dar nu e fara rezolvare...ti-a zis ceva de cerclaj? ca stiu o gramada de cazuri care cu cerclaj au dus sarcina la bun sfarsit fara probleme...poate totusi nici nu o sa fie nevoie, mai da ne detalii cu ce a zis doctorul!

iar bebe...inca are timp sa se faca mare, stai linistita! eu cred ca daca iei vitamine si mananci ft sanatos si atent, la modul gratarele de pui, salate si multe fructe, nici nu o sa iei in greutate!

yasmi cat a avut la nastere?

14+

Mergi la inceput

nu, nu mi-a spus nimci de cerclaj decat ca se rezolva daca stau linistita cat mai mult in pat/repaus.
da, stiu ca se rezolva cu bebe, trebuie doar sa iau eu masuri!! sa nu mai zic ce m a certat si sotzul si mama ca ei isi bat gura de la inceputul sarcinii sa pun sa ma alimentez cum trebuie si sa iau vitamine.
iasmi la nastere a avut 3700 gr..

Mergi la inceput

pai daca nu a ajuns cu discutia la cerclaj e clar, nu e situatia chiar neagra deci sa stai linistita...mai putine plimbari la mall si mai mult pe dc :) iasmi a fost maricica bine de tot! nu te ingrijora cu bebe ca o sa recupereze de acum zdravan

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

pot si eu a iti vad baietelul, sincer nu stiu despre ce cont comun vb( is cam blonda in manevrarea site-lui)?

kmy

Mergi la inceput