Fluturasi de martie-aprilie 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss cand te aud ca inveti.... n-as mai avea nici un chef. dar tu sa inveti, da? nu te lua dupa ce zic eu

ailed

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

si acum sa va spun si noutatile mele!! astazi am fost la dr si am vazut cea mai energica printesica....asa de energica si jucausa!!! ca n-o avea cu cine semana...dr este fff incantat despre noi amandoua..dar mai mult despre bebe...
si vestile rele...am luat 6 kg.....dar parca atunci cand vad ce se intampla inauntrul meu imi trece si grija kg....am incercat sa bat un apropo dr-ului despre renuntarea la niste vitamine si a zis ca nici nu se pune problema.
pe 3.11 ne ducem sa facem 4D si alte masuratori la alt dr....abia astept sa vad fatzuca acolo

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor!

cami cele mai sincere condoleante :( sa fii puternica in clipele astea grele pt tine si bebe...si daca putem sa ajutam cu ceva sa ne spui!

happiness bine ai revenit! am vazut ca nasti la euroclinic cu nuraltay emel, si eu tot asa :) esti multumita pana acum de supravegherea sarcinii?

bb_yasmi te asteptam cu nerabdare si cu vesti minunate!

shtrumphi, roxy, madutza

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Cami, condoleante. Imi pare tare rau, si din pacate stiu prin ce treci. Si eu mi-am pierdut tatal acum 3 ani..si imi pare atat de rau pt ca era innebunit dupa copii, as fi vrut sa apuce sa se joace cu nepotii sai.
O imbratisare stransa din partea mea.

fete dragi as vrea sa va intreb daca avoi ati avut dureri de burta, asa cam ca cele de la cilcu insa muult mai usoare. Pe mine ma incearca de cateva zile, mereu dupa amiaza. Nu stiu ce ar insemna si pana la control mai am o saptamana. Mi-e teama sa nu fie ceva rau si eu sa stau asa. Nu ma doare..este mai mult asa ca sa stiu ca e o jena.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Cami, condoleante. Imi pare tare rau, si din pacate stiu prin ce treci. Si eu mi-am pierdut tatal acum 3 ani..si imi pare atat de rau pt ca era innebunit dupa copii, as fi vrut sa apuce sa se joace cu nepotii sai.
O imbratisare stransa din partea mea.

fete dragi as vrea sa va intreb daca avoi ati avut dureri de burta, asa cam ca cele de la cilcu insa muult mai usoare. Pe mine ma incearca de cateva zile, mereu dupa amiaza. Nu stiu ce ar insemna si pana la control mai am o saptamana. Mi-e teama sa nu fie ceva rau si eu sa stau asa. Nu ma doare..este mai mult asa ca sa stiu ca e o jena.

12+

eu am avut(si multe din noi au) si inca mai am...si dr mi-a zis ca e normal....si eu am fost tare speriata

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

monas am mai avut si eu, dar la inceputul sarcinii, pana in sapt 10. mie doctorita mi-a spus sa iau nospa daca devin mai puternice, dar nu a fost cazul la mine, erau tot dureri usoare!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy ma bucur ca ai vazut bebelina si mai ales ca este bine si jucausa. pai ai luat putine kg , ce te tot plangi? ca nu este deloc mult, ti-am zis ca nici nu arati ca ai fi pus atatea.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele multumesc
ma bucur ca imi sunteti alaturi

monas te imbratisez si eu
si da NO SPA
atat
doar sa nu devina dureroase

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

fetelor, va multumesc pentru ca mi-ati raspuns. m-am mai linistit. nu sunt dureroase, asa ca astept pana ajung la doctora mea.

12+

Mergi la inceput

mereu uit sa-mi schimb semnatura..sunt bucuroasa ca am intrat si eu in saptamana 14. eu fiind mai dolofana de dineinte, aveam si burtica. asa ca acum ma tot uit si mi se pare ca tot burtica aia o am..parca nu-mi creste si mie deloc:)

13+

Mergi la inceput