Sep-Oct 2010 - Bravo Clabuc! Hai Camy!(184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

SOFIA

alina38+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimi!

Am primit si io mesajul de la Clabuc. Botosel, maine stai la taclale cu doamna Clabuc.

HAI CLABUC! NASTERE USOARA!

Ma duc in pat sa mai motai un pic.

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 5 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

HAI LALY!

Botosel maine e randul tau.

Kat,Ana sper ca sunteti bine.

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

hai, clabuc!!!!
mai3, asa il tin si eu:body maieu, bluza si pantalon.dar nu eram convinsa, ca eu sunt ffff friguroasa si mi se parea ca el e dezbracat.cum e sa dormi de la 11 la 8?am uitat.
aseara al meu s-a trezit la 1, la 4 si la 7.acceptabil.cand cu o seara in urma s-a trez la 12, 2 ,4 si 6 sau 7.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Buna seara gagici!

Mai fetelor, sunteti de groaza! Cand vreau sa spun si eu ceva, vin la computer, deschid forumu' si vad ca am de recuperat cate 10 pagini. Off! Vorbarete mai sunteti, si chiar nu stiu cum si de unde aveti atata energie...

Deci, felicitari noilor mamici, sanatate, iubire si o viata plina de zambete pentru puiutii noi din odiseea noastra, si "inca putin" pentru burticile care au ramas.

Sa stiti ca am citit din trecut tot, insa nu mai retin cui ce trebuia sa spun, retin doar bucatele din ceea ce vream sa comentez.

Despre alaptat: eu ii dau lu' mogaldeata al meu numa' lapte de la san, si ii dau de fiecare data cand cere, chiar si la diferenta de 1 ora sau mai putin, insa niciodata nu l-am lasat mai mult de 4 ore fara papa. Pana acum, se pare ca nu plangem de colici. Avem parturi si bule de aer, insa ne descurcam destul de ok cu ele pana acum, zic eu. Insa, ce vream eu sa intreb fetele care alapteaza: pe voi va dor sanii, mai exact sfarcurile? Ale mele dor tare, tare! Le-am avut si crapate, insa acum cand alaptez, parca ma injunghie cineva in omoplati. La voi cum e? Si stiti cand si cum trec durerile astea, sau cum pot sa fac sa treaca mai repede?

Despre dormit: ziceam eu cand eram gravida ca sunt tare si fortoasa, si ca o sa las copilu' sa doarma in patul lui din prima zi... Hmm, n-a iesit chiar cum am planuit aici, dovada ca avem aproape 1 lunita si tot in pat cu mama si tata dormim. Dar pe bune acuma, nu stiu pe cine protejez: pe el sau pe mine... Ca sincer imi e mult mai usor sa alaptez si sa il adorm in pat cu mine decat sa stau aplecata deasupra patutului lui... Voi cum stati la capitolul asta?

Si noi ne-am cojit la cateva zile de la nastere, insa a trecut si suntem asa de fini si frumosi acuma. Cred ca cele mai mari emotii le-am avut cu buricelul. Da' asta e chestie personala, ca mie pur si simplu mi s-a facut pielea de gaina cand vedeam buricul. Noroc ca a trecut si perioada asta.

Si vream sa va mai intreb si sa spun si io pasul meu despre nastere cuiva. Insa sa-mi fie cu iertare daca supar pe careva cu povestea mea... Vream sa va intreb care e procedura epiduralei in Romania? Sa ma si explic. Mie mi s-a facut epidurala cand am ajuns la dilatatie 4... Si totul a fost asa de bine cu epidurala. Insa cand am ajuns la dilatatie 9, epidurala nu a mai avut nici un efect la mine. Moasa mi-a zis ca asa e cu epidurala, ca functioneaza de la dilatatie 4 la 9, insa dupa aia Dumnezeu cu mila . Deci, dupa ce am ajuns la dilatatie 9, au inceput durerile, de am zis ca lesin. M-a durut ffff tare, si ca sa fie totul fun pana la sfarsit, nu mi s-a rupt nici apa. Da, am nascut un balon prima data... Deci a inceput sa iasa sacul cu lichid ca un balonas din vagin, si cand a ajuns vreo 5 cm afara, a explodat... Si dupa vreo 3 contractii a iesit si Nicklas. Dupa vreo 40 de minute a iesit si placenta. Habar nu aveam ca exista posibilitatea sa nasc sacul amniotic intact... Anyway, later cand am ajuns in rezerva noastra, si am inceput sa vb la telefon cu familionul, vb cu nevaasta lu' frate-miu si imi spune ca ea cand a nascut, epidurala a avut efect pana la 2 ore DUPA nastere... Deci, WTF? Asa vream si io, sa aiba efect epidurala aia tot timpul, nu asa. Anyway, am zis ca la urmatoarea nastere o sa fie cezariana mai mult ca sigur. Eu nu mai trec printr-o nastere naturala ever! Si ma oftic cand citesc povestile voastre asa de frumoase si usoare cu nasterea naturala...

Gata, cred ca v-am plictisit deja cu romanul meu... Si aud ca fiu-miu a inceput sa planga, e vremea de titi. Asa ca mii de -ci pentru toate fetele si puiutii!

Sabina, 39+ cu Nicklas

- alaptat: Desi printesa mea are doar 1 sapt, si eu alaptez exclusiv la san si pot sa spun ca si pe mine ma dor sfarcurile si spatele. Ii dau mancare cand cere. ma gandesc ca e normal sa ma doara, doar am o ventuza mica care trage de sfarcuri in fiecare zi de cateva ori. Ma bucur ca papa la san, la inceput nu aveam formate sfarcurile si ma dureau rau sanii ca ea mititica nu putea suge.

- dormit: oare ii e frig in patutul ei? noaptea trecuta nu vroia cu nici un chip sa adoarma si cand am bagat-o la noi in pat a adormit instant aproape 3 ore si ceva

- epidurala: si eu am avut, mi-a facut la dilatatie 5 si mi-a lasat furtunasul ala in spate si capatul a fost prins dupa gat in fata, in ideea sa imi mai administreze anestezic daca prima doza isi pierde efectul. in mod normal nu trebuie sa simti nimic la epidurala, asta e si rostul. nu stiu de ce a fost asa la tine

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

HAI CLABUCULE! AZI VINE PITICA!

nu pot sa modific nic in lista ca am un antivirus instalat care nu ma lasa sa deschid nicio pagina noua si mi-e frica sa ma deloghez

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Am vrut de ieri sa scriu, dar am tot amanat pana am inchis calculatorul(deci am uitat) : BUN (RE)VENIT ACASA KLARISE SI DONNA!
HAI CLABUC!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Hai Laly ! Nastere usoara si o Sabrina papacioasa si necolicioasa!

Asa deci, Botosel, eu sunt caracatita, da ?
Eu as scoate motatele si pentru tine

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Felicitari proaspetelor mamici de saptamana asta!
Calc. meu e tot in pionieze...

Hai Clabuc!!![/majoreta]

N-am reusit sa citesc decat ultimul cap., scuze, cam pe diagonala.

Donna, Klarisse, bine ati venit acasa cu bebeii!

Buburuzo, "La multi ani" Sofiei!

Noi avem 21-22 de grade in casa, iar bebelina e imbraca in body si salopeta - cand mi se pare mie rece ii mai infasor corpul de la jumate intr-o paturica - de regula inainte de a adormi - sau o bag in sacul de dormit - e fara maneci. Eu sunt mai friguroasa, ca tati nu ar mai inveli-o cu nimic. Oricum, paturica aia rezista pe ea pret de cateva minute, ca la cat se foieste, o gasesc ghem la picioarele ei, noroc cu sacul de dormit.

Raportam si noi 5 kg, am cantarit-o pe 6 si 58cm. Mananca in continuare san si, in completare, lapte praf. Noaptea mananca doar san - uneori se trezeste din ora-n ora si atunci is cheauna de somn, alteori la 2-3 ore diferenta. In rest, toate bune, ieri am fost la mine la serviciu cu ea, a fost fain. De iesit,iesim zilnic, chiar daca putin. Cand e vant, mergem cu masina mai mult.

Va pup si sper sa mai pot intra.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Hai Laly ! Nastere usoara si o Sabrina papacioasa si necolicioasa!

Asa deci, Botosel, eu sunt caracatita, da ?
Eu as scoate motatele si pentru tine

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

La cate ai nimerit, deja mi s-a facut frica
Imi voi revizui azi bagajul

Valentina40w0d

Mergi la inceput