Sep-Oct 2010 - Bravo Clabuc! Hai Camy!(184)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Nu mai caut pe net, ca tot discutati aici fetelor:
Of, Doamne, la cit timp si unde trebuie depuse actele pt certificatul de nastere? O poate face oricine sau trebuie sa fie unul din parinti?

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!

actele pt certif de nastere:
- noi am luat o hartie de la registratura spitalului unde am nascut si cu ea am mers la primaria din raza sectorului unde apartine spitalul. de acolo ne-a zis sa revenim pe 26 oct sa ne dea certificatul. sotul meu a facut toate astea

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Felicitari Laly!

Bun venit pe lume Sabrina!

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

m-am calmat - necesaru la bebe e 150-200 ml/ kg corp in cazul nostru spre 900 ml/ 24 h. asa ca am sa incerc sa il tin in 900 facandu-i bibe mai mici. ce bine e sa ai colegi neonatologi

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

cine e neonatolog pe aici?
vreau si eu un dr bun sa vina acasa sa-mi vada printesa

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Citat:

Nu mai caut pe net, ca tot discutati aici fetelor:
Of, Doamne, la cit timp si unde trebuie depuse actele pt certificatul de nastere? O poate face oricine sau trebuie sa fie unul din parinti?

actele pt certif de nastere:
- noi am luat o hartie de la registratura spitalului unde am nascut si cu ea am mers la primaria din raza sectorului unde apartine spitalul. de acolo ne-a zis sa revenim pe 26 oct sa ne dea certificatul. sotul meu a facut toate astea

Minunea noastra

Ionela, ai nascut cumva la un spital din sectorul 1? Ca eu am nascut la Eias si mi-ar fi dat certificatul pe 10 octombrie (am nascut pe 4 sept), insa a mers sotul cu o "atentie" mica si l-a obtinut dupa o saptamana. Incearca daca ai nevoie de certificat mai repede.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

M-am intors de la monitorizare:(.Toate sunt in regula cu exceptia anemiei care mi-a iesit(trebuie sa iau maltofer) si bebe e tot micut,insa mi-a zis medicul sa nu imi fac probleme.O sa mai merg marti la monitorizare,atunci cred ca stabilim si data.

Merg sa vad si eu pozele noi din album.

Tutz cum esti?

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ionela, mercic fain de tot pt info.

Bune si eclerele si cioco de casa. Desi ar trebui sa ma opresc ca devine abuz deja. Si se cam foieste Tudor de ceva timp.

Mari, ai grija de sot. Stiu ca e tare greu sa-i convingi ca nu mai au 20 de ani(al meu cel putin), si trebuie sa aiba si ei grija de dinsii, ca nu mai sunt zmei.
Eu la al meu daca nu i-am zis de sute de ori sa aiba grija, nu i-am zis niciodata. Ce sa mai comentez...

Fetelor, eu am asa o presimtire, data in principal de simtamintele de prin burta ca mi se apropie si mie clipa. Kip in taci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

M-am intors de la monitorizare:(.Toate sunt in regula cu exceptia anemiei care mi-a iesit(trebuie sa iau maltofer) si bebe e tot micut,insa mi-a zis medicul sa nu imi fac probleme.O sa mai merg marti la monitorizare,atunci cred ca stabilim si data.

Merg sa vad si eu pozele noi din album.

Tutz cum esti?

37+ cu

Tanamera, daca doc. a zis sa nu-ti faci probleme inseamna ca e ok. Stiu ca vrem sa avem cu toate niste bebelusi dodoloti, si ca ne stresam cu toate asigurarile primite. Oricum voi sunteti inca micuti, aveti timp sa mai cresteti pina la 40. Rabdare , fara tutun ca dauneaza grav sanatatii.

Mergi la inceput

Cred ca e timpul pt capitol nou! Merg sa-l fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Fistiq, cred ca de pofta se foieste.
Sotului tau multa sanatate si refacere usoara dupa operatie.

Citat:

Ionela, mercic fain de tot pt info.

Bune si eclerele si cioco de casa. Desi ar trebui sa ma opresc ca devine abuz deja. Si se cam foieste Tudor de ceva timp.

Mari, ai grija de sot. Stiu ca e tare greu sa-i convingi ca nu mai au 20 de ani(al meu cel putin), si trebuie sa aiba si ei grija de dinsii, ca nu mai sunt zmei.
Eu la al meu daca nu i-am zis de sute de ori sa aiba grija, nu i-am zis niciodata. Ce sa mai comentez...

Fetelor, eu am asa o presimtire, data in principal de simtamintele de prin burta ca mi se apropie si mie clipa. Kip in taci

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 4 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput