Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (51)
Raspunsuri - Pagina 11
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenacatalin Mirela, petrean, luminita multumesc pentru sfaturile voastre m-a mai lasat durerea dupa crema de galbenele, bai calde si comprese u ceai e galbenele. Ieri am avut o zi mult mai buna :). Luminita nu te pot sfatui cu privire la cerclaj pt k nu am facut asa ceva din fericire. Mirela ce iti mai face mana? Va poop, Elena+30 |
exista un unguent pe baza de galbenele care e permis in sarcina si alaptare, hemorstop ii spune. eu nu am avut probleme in sarcina cat am avut cateva saptamani dupa ce am nascut
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
Dragaica, imi pare rau de vestile rele... refacere rapida puiului tau dupa interventie
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
fluturas2010 spune:
Dragaica, refacere rapida la bebelu tau, reusita maxima in interventie..
A cumparat sotul carutul, chiar e super, de la 0 la 3 ani, se face landou, se ridica in mai multe trepte, are husa pt picioare, etc..si chiar nu imi vine sa cred ca e primul lucrusor cumparat pt bebei...desi ar fi fost cazul sa incepem cu hainute si alte accesorii..da..poate ii facem plimbareti de la inceput..
fluturas 23 +
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Venim si noi cu vesti nu prea bune din pacate . Ieri am fost la vaccin, bietii mei ratoi au fost niste curajosi ceea ce nu se poate spune despre mama lor . Au bulanelele bandajate, cate un vaccin in fiecare picior. Azi Seby i-a facut febra 38,3 i-am dat antitermic acum vad c-a mai scazut. Felix se tine tare el care-i mai firav . Vestea proasta e la Seby, are hernie inghinala, se pare ca canalu pe care coboara testiculele in scrot nu s-a inchis bine . Azi tre sa sun sa-l programez la un chirurg pediatru pentru operatie. din cate mi-a explicat pediatra e des intalnit la baietei si mai ales la gemeni. Operatia va dura cateva minute, ii da drumu acasa in aceeasi zi, i se face o mica incizie.....cica e o operatie minora eu, in schimb, simt ca mor cand ma gandesc ca o sa-i faca anestezie generala Cam atat despre noi sper sa venim cu vesti mai bune. Pupam la gemanasi dragalasi. http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
In Romania aceasta operatie nu se face sub 1,6 ani. Eu am o prietena, a carui copil s-a anscut cu o hernie f mare inghinala.si la 6 luni sa tras, se mirasera si dr. Sanatate multa si poate aveti si voi noroc sa se traga de la sine
Comorile noastre
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
In Romania aceasta operatie nu se face sub 1,6 ani. Eu am o prietena, a carui copil s-a anscut cu o hernie f mare inghinala.si la 6 luni sa tras, se mirasera si dr. Sanatate multa si poate aveti si voi noroc sa se traga de la sine Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
Chiar acum imi spunea o fata de la odiseea mea de un bebe de 10 luni pe care-l opereaza de hernie inghinala in tara. Banuiesc ca depinde de abordarea doctorului. Normal ar fi sa se opereze cat mai repede pentru ca presiunea e mult mai mare in momentul in care copilul incepe sa paseasca. Asta din ce-am citit eu, de joi tot caut pe net despre asta
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
petrean spune:
Sigur ca depinde de dr. Prietenei mele medicii de la Spital din Iasi i-au atras atentia sa nu-l opereze sub 1,6 ani. Acum nu mai e cazul.
Comorile noastre
sugubina spune:
elenacatalin cumpara-ti carpicon supozitoare. Sunt naturale.
mirela2 sunt ca si tine cu dormitu..Dc la gravi cu un bb le e greu..noua iti dai seama.
Fetele despre noi situatia e cam trista. Sunt internata de mierc la municipal: mi-a gasit la ctrl col deschis si scurt, tensiune, edeme..plus gena de MTHFR pt trombofilie...
Sunt pe antispastice intramuscular - nospa si scobutil, iau si dexa pt maturare plamani Pufice; de maine incep clexanul. Ieri avusei si un al doilea episod de tahicardie-cre ca avusei 160;au chemat cardiologu, au facut ekg si a iesit prost; apoi mi-au aplicat presiune pe carotida si a revenit pulsul la loc!!
Se pare ca vom sta cam pan la termen..Da e mai bine asa.A si Puficele sunt mari si grase-avem 2.2 ai 2 kg fiecare la 32s.
Va pup dulce si multa sanatate!
sugubina 32+ cu Puficele
ariadna33 spune:
sugubina, imi pare rau sa aud ca ti-au gasit MTHFR, si eu am in forma heterozigota si am facut clexane toata sarcina... intr-un fel e bine ca ti-au descoperit-o si acum pentru ca trombofilia poate face probleme in sarcinile avansate (si in primul trimestru, dar la tine pericolul a trecut)... ti-au dat cumva gynipral pentru contractii? ca ala da tahicardie...FELICITARI pentru greutatea puficelor!
sugubina spune:
mi-au dat si ginipral dar nu am facut tahicardie de la el..atunci luam doar juma de pastila la 12h deci f putin..Fac de ieri si clexane una pe zi
sugubina 32+ cu Puficele
oana73 spune:
manumanu
am incercat sa raspund pe PM si nu merge.....de activat nu stiu cum sa l activez.....iti las id ul meu de mess serbanescu_oana sau mail serbanescu_oana@yahoo. com
incerc din rasputeri sa ma tin tare...mai trist e ca toata familia spune sa fac avort...ca ma nenorocesc, ca n o sa rezist nici nervos singura la 2 copii....nu ma gandesc la mine desi ma simt groaznic de rau si tot ce mananc vomit......ma gandesc doar la ei....iau in calcul si varianta manastirii. o sa incerc sa vad daca gasesc vreo varianta. multumesc mult celor care ma sustin.