Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

iau si eu una (cafea, sa fie clar)! Alex
buna dimineata, ce fac fetele? dar dovleceii muciosi? eu sper ca sunt din ce in ce mai putini bolnaviori! va pup cu drag!

ANNABELLE
ADAM JOSHUA

Elle, sper ca deja e mai bine Eva; pupici sa treaca repede, poate totusi Anna scapa! stiu cum e cu statul in casa, ca noi am stat luni si marti cand Andrei a facut febra mare! ieri in schimb si-a revenit si am dat o tura de jum de ora pe afara!
Nela concediu placut si sa "munciti" cu drag si spor!
Cristina, ma bucur ca Ema e mai bine, iar cu aerosolii pentru Andrei, recunosc, nu stiu nimic ; care apropo, m-a dat pe spate cu declaratia lui

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata,

La multi ani dovleceilor de azi!

Am vazut-o si eu pe Emma. mi-am chemat si sotul sa se uite si el. i-am aratat si lui fii-miu cum se face Bravo Emma.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

La multi ani dovlecei Annabelle si Adam Joshua, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!

Ce delicat mananca Emma frumusica. Oare e stangace sau nu poti sa-ti dai seama acum ca e prea devreme? L-am lasat si eu pe al meu cu un castron de spanac si dupa ce a bagat de cateva ori ingurita in gura si-a bagat mainile si si-a aranjat apoi freza.

Elle, sanatate fetelor. Asa este cand sunt 2 sau mai multi fratiori, isi fac cadou raceala de la unul la altul. Astazi l-am trimis si eu la gradi dar de dimineata iar mi-a tusit un pic. Nu stiu de ce cand te vad pe forum iti asociez imaginea cu Alice Nastase.

Lali, vad ca nu ai aparut cu surpriza.

Criss, tu mai nou iti faci de cap pe forum. Asa cuminte e Alex de te lasa?

Laura, cum mai sunt copii?

X-ggg, ai dus proba la laborator?

Nela, concediu placut mami, sa va simtiti bine. E OM seful tau ca a fost de acord ca concediul fara plata. Poate proiectati pe Alex sau Lisa in Thailanda. Astept pozele sa calatoresc si eu virtual alaturi de voi.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Ola fetili...

ANNABELLE , ADAM JOSHUA , sa cresteti mari puilor,frumosi si destepti...

ELLE cum mai sunt fetele?
DIAMAR da e un super cuminte...sta singur si se joaca cu mingiile,masinutele...e un dulce...dar doar cand are el chef..cand nu, sta numai lipit de piciorul meu si mergem prin casa asa taras ....
ALEX mutumim ptr cafea...
LALI aseara ne-ai tras teapa ca nu ne-ai mai aratat nimic siai uschit-o la nani...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Nela concediu placut sa va relaxati si sa veniti cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Cristina_ana felicitari pentru Emma papusica cuminte!
Uite cand vad asa fetita cuminte,incep sa-mi doresc si eu una si sa ma gandesc ca poate ea nu e la fel de mofturoasa ca Mihnea...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTI ANI ANNABELLE!!!!!

LA MULTI ANI ADAM!!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

la multi ani sarbatoritilor de azi !!! Sa creasca mari si sanatosi !

Cristina papusica ta e super indemanatica

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Cum alegem aparatul de aerosoli pentru copii?

In sezonul rece multi copii prezinta in timpul asa ziselor „raceli banale” si afectari ale bronsiilor care duc apoi la aparitia unui suierat sau „haraiala”, manifestari cunoscute sub denumirea de wheezing.
In acelasi context se pot produce si exacerbari la copiii cu astm bronsic.
Tratamentul recomandat in aceste situatii este de cele mai multe ori cel inhalator, cu aerosoli.

Avantajul lor este acela ca substanta medicamentoasa ajunge direct in plamani, fara sa fie nevoie ca bebelusul sau copilul sa inghita multe siropuri.
In plus particulele de aerosoli vor actiona direct acolo unde este nevoie.

Aerosolii sunt folositi de multe secole pentru tratamentul afectiunilor respiratorii, cercetarile ultimilor ani aducand insa progrese considerabile in acest domeniu.
Pentru terapia inhalatorie, s-au realizat diferite forme terapeutice, fiecare reprezentand o combinatie unica intre substanta medicamentoasa si dispozitivul folosit.

Dispozitivele si tehnica inhalatorie

Exista 3 mari categorii de dispozitive folosite pentru a elibera aerosolii terapeutici:
- nebulizatoare
- inhalatoare presurizate cu doze masurate (MDI)
- inhalatoare cu pulbere uscata (DPI).

Ca principiu, inhalatoarele presurizate cu doze masurate si nebulizatoarele genereaza particule lichide sau suspensii (lichid/solid), iar inhalatoarele cu pulbere uscata genereaza particule solide.

Pentru DPI este necesara o inhalare adanca si rapida de la inceput. Desi tehnica este relativ usor de invatat, adesea copiii mici si pacientii dispneici nu sunt capabili sa aiba un flux inspirator corespunzator.

MDI–urile sunt dispozitive care pot genera o depunere pulmonara mare, dar acest lucru necesita o tehnica extrem de buna.
Inspiratia lenta creste depunerea pulmonara pentru MDI si nebulizari.
Utilizarea MDI impreuna cu spacerele cu valva, mai ales la varsta pediatrica, permite o mai buna coordonare mana-gura si reduce foarte mult depunerea faringiana.

Nebulizatoarele pot folosi doze mari de medicatie, permit mixarea de solutii, iar la nevoie se poate administra concomitent si oxigen.
Ele pot fi folosite cu respiratie normala, fara a necesita o tehnica speciala, fara coordonare. Administrarea medicatiei inhalatorii cu nebulizatorul se poate face si in timpul somnului, mai ales la copii, stiut fiind faptul ca inhalarea de aerosoli este neglijabila la un copil care plânge, iar depunerea de aerosoli este cu 74% mai mare la un copil ,,adormit”. Consuma insa mai mult timp iar dispozitivele sunt mai putin portabile decat MDI sau DPI.

Alegerea dispozitivului care se potriveste cel mai bine nevoilor copilului

Medicatia inhalatorie poate fi administrata cu oricare din dispozitivele mentionate.
Principalul factor care influenteaza insa decizia de alegere a unui dispozitiv este folosirea corecta a acestuia de catre copil sau, cu alte cuvinte, cel mai bun ghid de prescriere al unui inhalator este de a-l alege pe cel pe care copilul poate si il va folosi corect, iar acest aspect este esential pentru eficienta terapeutica.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ola fetele!
Aseara nu am disparut ca magarul in ceatza,am fygit repejor ca mi-au iesit pozele aiurea si aveam nervi. Acum am mai terminat din treburi si am zis hai sa fac poze la ce am facut si nu gasesc adaptorul de card,ce asm facut cu el habar nu am ,iar cablu de date ioc..

L-am gasit mai,l-am gasit ca mi-am amintit in timp ce scriam,unde l-am pus .
Deci misterul era ca m-am apucat de bijutereala din fimo si nu numai. Ce am pozat e o parte din ce am copt,nefinisate.
bijutareala
Paul in dimineatza cand a implinit un an
Paul face curat in hainutele lui .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput