Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Alex si eu stiam de o perioada de 10 zile dar o mamica de aici(scuze,nu mai retin care) zicea ca dr. ei i-a spus de 10-15 zile.
Oricum,nu asta conteaza acum....Doamne ajuta sa-i scada repede febra!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Anomis ,si Alexandru scrasnea din dinti,mai ales in timpul somnului. Nu cred ca a durat mai mult de 1-2 luni si s-a lasat de hobby.

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Buna seara mamici,

am recuperat tot din spate.....
imi pare rau

Trecand la alt registru mai vesel

La multi ani Anabelle, Cangurelu' Adam si Sarah, colega noastra de maternitate!

Sa cresteti mari, sanatosi si veselosi si sa le aduceti parintilor, numai bucurii.

am vazut ca ati discutat de pampersi, la noi e jale. Dinu bea 1-1,5l de ceai pe noapte si nu am gasit inca pampersul care sa tina tot pp inside. Acum folosim Pampers 5, am folosit si libera pants si tot iesea afara, si happy no5. si tot dam pe afara. Ultimul gand era sa-l incerc cu diapeers for adults. Daca sstiti un papmers minune, pls, share.

Inca ceva, dovleceii vostrii scrasnesc?
am vazut ca Dinu isi mesteca dintii, scrasneste. E nermal? dureaza mult?

Imi moare compu , trimit si mai revin cand am baterie

lui Dinu Andrei (14.09)

Al meu scrasnea la fiecare nou dinte pana se obisnuia cu el in gura

Incearca si Libero normal, nu pants. Cu pants si al meu care suge toata noaptea face pipi pe el. Cu libero normal si cu huggies premium nu.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Alex si eu stiam de o perioada de 10 zile dar o mamica de aici(scuze,nu mai retin care) zicea ca dr. ei i-a spus de 10-15 zile.
Oricum,nu asta conteaza acum....Doamne ajuta sa-i scada repede febra!

Alex & Razvi
_

Ahaaa, eu v-am zis ca sunt in ceata, ca mi-a spus dr ca ROR-ul nu da reactii, sa stau linistita.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Anamaria, imi pare rau de incident, dar asa fain ai povestit, deja te vedeam!

Elle, Monikus, sper ca totul va reveni ca pe vremuri pe aici...

Alex sper ca ii va trece repede! Vezi sa nu fie prea cald in camera ei, sa nu fie prea imbracata si nu stiu daca ea bea lichide noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

SARAH MARIA,EDUARD TOMA,TEODOR MIHAI

Vreau sa zic si eu cateva vorbe...

In primul rand ELLE capul sus mami...te imbratisez cu drag si te cu foc... Stiu ce simti...
Imi pare rau sa vad ca nu se mai termina odata situatia asta jenanta in care suntem...si asta doar datorita "impartirii" forumului...
De care apropo Mary nu sunt eu de vina...stiu ca nu ai zis lucrul asta in mod direct insa in momentul ala discutiile erau despre mine...si unele fete imi luau apararea...citez:"de unde atata solidaritate cu cineva care a impartit forumul"...sau ma rog ceva de genul asta a fost...nu mai tin minte cuvant cu cuvant si nici nu am starea necesara ptr a relua din urma...
Raluk..nu a fost vorba nici macar o secunda sa stam sa barfim pe PM...nu-mi aduc aminte ca ceea ce am discutat sa fie vreo barfa din partea mea...
Chestiile astea sunt din ce in ce mai enervante...daca nu se discuta pe sleau odata ptr totdeauna...in permanenta voi fi persoane care se vor simti vizate in mod indirect..Cel mai bun exemplu sunt eu...Vorbele spuse cu ceva timp in urma m-au deranjat...in legatura cu "frustrarea si prostia"...eu fiind subiect de discutie normal ca mi s-a parut ca vorbele acestea adresate dincolo erau ptr mine...
De asta rog fetele Uka Raluk sa nu mai faceti nici o aluzie la nimeni...Daca ati decis sa redeschide-ti topicul si sa fi-ti doar voi acolo...lasati-ne pe noi astea care nu credeti ca ne incadram in cerinte in legea noastra...
Stiti foarte bine ca indiferent daca scriem sau nu dincolo..de citit, tot mai bagam capul din cand in cand la cate vreo paranghelie de a voastra...asa ca nu e frumos sa vedem ca se rade pe seama vreuneia dintre noi...sau macar vreo aluzie...Poate asa suntem noi..ma rog unele dintre noi..mai copilaroase..mai naive...mai sensibile...Ce e acolo sa ramana acolo..ce e aici sa ramana aici...Cu toate ca imi doresc sa fim din nou macar ca la inceputul odiseei...stiu ca nu e posibil dar macar putem incerca...
Scuze daca v-a deranjat in vreun fel acest mesaj dar din nou nu am facut decat sa spun ce gandesc acum..Greseala stiu ca e mare ca spun ce gandesc dar cum v-am mai spus asta sunt...
Si inca ceva...eu niciodata,dar niciodata nu cred ca am intrat in vreun conflict cu vreuna dintre voi,nu v-am adresat cuvinte urate,nu am facut nici o remarca nepotrivita la adresa voastra, ca la un moment dat sa fiu acuzata ca am despartit forumul...
Este adevarat ca din cand in cand asa...odata la cateva luni am mai dat cate un mesaj din asta... care au starnit polemici dar nu asta a fost intentia mea...poate nu sunt destul de diplomata si din aceasta cauza s-au creeat confuzii...
ptr toata lumea...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Cristina,Monikus...vrem si noi la intalneala...noi oricum ne plimbam prin I.O.R asa ca daca o punem si de-o intalneala nu ne suparam

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

SARAH MARIA,EDUARD TOMA,TEODOR MIHAI

Vreau sa zic si eu cateva vorbe...

In primul rand ELLE capul sus mami...te imbratisez cu drag si te cu foc... Stiu ce simti...
Imi pare rau sa vad ca nu se mai termina odata situatia asta jenanta in care suntem...si asta doar datorita "impartirii" forumului...
De care apropo Mary nu sunt eu de vina...stiu ca nu ai zis lucrul asta in mod direct insa in momentul ala discutiile erau despre mine...si unele fete imi luau apararea...citez:"de unde atata solidaritate cu cineva care a impartit forumul"...sau ma rog ceva de genul asta a fost...nu mai tin minte cuvant cu cuvant si nici nu am starea necesara ptr a relua din urma...
Raluk..nu a fost vorba nici macar o secunda sa stam sa barfim pe PM...nu-mi aduc aminte ca ceea ce am discutat sa fie vreo barfa din partea mea...
Chestiile astea sunt din ce in ce mai enervante...daca nu se discuta pe sleau odata ptr totdeauna...in permanenta voi fi persoane care se vor simti vizate in mod indirect..Cel mai bun exemplu sunt eu...Vorbele spuse cu ceva timp in urma m-au deranjat...in legatura cu "frustrarea si prostia"...eu fiind subiect de discutie normal ca mi s-a parut ca vorbele acestea adresate dincolo erau ptr mine...
De asta rog fetele Uka Raluk sa nu mai faceti nici o aluzie la nimeni...Daca ati decis sa redeschide-ti topicul si sa fi-ti doar voi acolo...lasati-ne pe noi astea care nu credeti ca ne incadram in cerinte in legea noastra...
Stiti foarte bine ca indiferent daca scriem sau nu dincolo..de citit, tot mai bagam capul din cand in cand la cate vreo paranghelie de a voastra...asa ca nu e frumos sa vedem ca se rade pe seama vreuneia dintre noi...sau macar vreo aluzie...Poate asa suntem noi..ma rog unele dintre noi..mai copilaroase..mai naive...mai sensibile...Ce e acolo sa ramana acolo..ce e aici sa ramana aici...Cu toate ca imi doresc sa fim din nou macar ca la inceputul odiseei...stiu ca nu e posibil dar macar putem incerca...
Scuze daca v-a deranjat in vreun fel acest mesaj dar din nou nu am facut decat sa spun ce gandesc acum..Greseala stiu ca e mare ca spun ce gandesc dar cum v-am mai spus asta sunt...
Si inca ceva...eu niciodata,dar niciodata nu cred ca am intrat in vreun conflict cu vreuna dintre voi,nu v-am adresat cuvinte urate,nu am facut nici o remarca nepotrivita la adresa voastra, ca la un moment dat sa fiu acuzata ca am despartit forumul...
Este adevarat ca din cand in cand asa...odata la cateva luni am mai dat cate un mesaj din asta... care au starnit polemici dar nu asta a fost intentia mea...poate nu sunt destul de diplomata si din aceasta cauza s-au creeat confuzii...
ptr toata lumea...

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Ma simt onorata ca ma bagi in aceeasi oala cu Uka.

Dar topicul cu dovlecelul vesel nu e al meu. Prima data l-au deschis Uka si Hepi. Acum probabil doar Uka e gazda, pentru ca Hepi e ocupata cu serviciul.

Dar asa vorbesti despre mine si Uka si celalalt topic ca si cum eu nu as mai scrie aici si as fi plecat sa-mi fac subiect separat cu Uka.

Si deci pe tine te-a suparat asa de tare faptul ca i-am zis ei atunci ca are dreptate ca e greu sa traiesti in lumea asta cu asemenea frustrari? Ca tot nu inteleg de ce ne tot amintesti doar pe noi doua, cand au fost atatea altele care s-au contrazis cu tine zilele trecute. Lamureste-ma te rog.

Mergi la inceput

Raluk, Uka a zis ceva de genul "cata frustrare si prostie incape in unii oameni" nu mai stiu exact cuvant cu cuvant dar asta era esentialul iar tu...i-ai dat dreptate la faza cu frustrarea...despre asta era vorba.
Este adevarat ca multe fete au sarit atunci ca sa mai arunce paie pe foc si sa arunce cu noroi in mine insa nu inteleg un singur lucru..Daca intr-adevar eram asa cum spuneau ele de ce pe PM imi adresau cu totul si cu totul alte vorbe..dulci,incurajatoare...de ce aici ma "certau" si acolo ma "alinau"...
Si gata sper ca te-am lamurit de ce am pomenit atunci numai de voi doo...si totodata sper sa se incheie totul aici...
Sa stii ca si aici se pot face poante...

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Iar "dincolo" am vazut clar ca nu sunt binevenita din moment ce duamna gazda nu mi-a adresat nici o vorbulita. Este clar ca nu am ce cauta acolo...Sper doar sa reveniti din nou "aici"...

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput