Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Crissbebe urmareste piticul putin in noaptea asta poate nu a apucat sa bea sau sa vina prea mult in contact cu solutia. Daca ti se pare ceva suspect eu zic sa va duceti direct la spital la urgente, nu stiu daca salvarea vine repede.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

AAA si daca unele dintre voi si-au pus in gand sa ma faca sa nu mai scriu, sa stiti ca va bateti gura degeaba. Oricum de regula scriu putin, asa ca chiar nu vad de ce a-ti face asta. Si apoi, intradevar daca o sa am nevoie de ajutor, o sa apelez in continuare la cele care nu mi-au dat ignore si cele care vor vrea sa ma ajute. Nu oblig pe nimeni sa ma placa. O seara placuta.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Asta zau ca nu mai inteleg de unde-ai scos-o!!
Stiu ca n-ai timp...dar poate-mi deschzi ochii. Eu n-am vazut asa ceva pe-aici. Si nici pe dincolo.

Uof, viata mea..cred ca si eu am cam exagerat azi cu toate. L-am lasat pe baiat cu tat-su, pe fii-mea am abandonat-o la ai mei si eu stau si incerc sa linistesc apele. Si pentru ce???
Sper sa fie cu folos.
Oricum, pe seara asta mi-e suficient!!

Eu va doresc un we minunat.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna seara mamici,

am recuperat tot din spate.....
imi pare rau

Trecand la alt registru mai vesel

La multi ani Anabelle, Cangurelu' Adam si Sarah, colega noastra de maternitate!

Sa cresteti mari, sanatosi si veselosi si sa le aduceti parintilor, numai bucurii.

am vazut ca ati discutat de pampersi, la noi e jale. Dinu bea 1-1,5l de ceai pe noapte si nu am gasit inca pampersul care sa tina tot pp inside. Acum folosim Pampers 5, am folosit si libera pants si tot iesea afara, si happy no5. si tot dam pe afara. Ultimul gand era sa-l incerc cu diapeers for adults. Daca sstiti un papmers minune, pls, share.

Inca ceva, dovleceii vostrii scrasnesc?
am vazut ca Dinu isi mesteca dintii, scrasneste. E nermal? dureaza mult?

Imi moare compu , trimit si mai revin cand am baterie

Mergi la inceput

Taticii astia sunt vigilenti nevoie mare se intampla multe sub ochii lor. Ieri seara tot asa sub ochii lui tacsu alex avea buza sparta si se scurgea si sange firicele el nici macar nu vedea intrase televizorul cu telecomanda in actiune, nu vreti sa stiti ce a fost la gura mea. Pe forum par pasnica dar acasa e alta poveste
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Anomis noi folosim pampers4+ dar alex bea laptic la 21.00 dupa care alt laptic la 6 dimineata, nu are alte treziri iar ceai cat bea dinutu nu cred ca mi-a baut atata vreodata la 24h. Este adevarat ca bea apa in timpul zilei.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Va pup pe toate si va urez o noapte usoara.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara.

Sunt suparata. Toata seara mandra mea a fost cu curul in sus, a plans intr-una, s-a agitat, ii era somn, etc...am pus-o pe seama vizitei alor mei, ca ne-am tot fatzait in jurul ei si am indispus-o. Cand colo, are febra 38.8 A papat lapticul si a adormit instant, mi-e frica.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Seara buna!

Elle te imbratisez,mamicule !

Alex,imi pare rau sa aud ca mandra are febra ...fiind o reactie de la vaccin (ma gandesc eu),cred ca ar trebui sa treaca repede. Pupici !

Monica,nici nu stiu ce sa-ti spun ...poate acum nu mai are nicio importanta sa spun ca si eu m-am gandit de multe ori la tine..

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Ioanna se vede care ceva personalitate Carol, asta e, toti cred ca se manifesta asa cand nu le convine ceva.

Crissbebe eu zic sa il urmaresti atent minim 24h si daca e ceva sa fugi la urgente, nu se stie ce mama naibii au pus aia in solutie.

Monikus nu cred ca e cazul de asa ceva, eu tot mai sper. Weekend placut.

Anomis nu stiu mamis ce sfat sa iti dau ca noi nu bem atata apa nici in 3 zile, asa ca, ma depaseste. Pupam Dinutzu si pe mami lui.

Lili nici nu stiu ce sa zic, cateodata ma gandesc daca mai are rost.

Mergi la inceput

Anomis, ca uitasem. Si mandra mea si-a scrasnit dintii o perioada si inca o mai face rar, cand isi aduce aminte, nu cred sa fie vreo problema.

Mely care vaccin mamis, noi am facut ROR-ul acum 11 zile, deci nu cred sa fie de la ala.

Mergi la inceput