Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sunteti niste fericite si ma enervati, na!

Eu nici nu mai intreb nimic, ca nu e cazul....trag sperante, asa cum zicea si Elle si Lili ca odata si oadata o sa ajungem si noi acolo.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sunteti niste fericite si ma enervati, na!

Eu nici nu mai intreb nimic, ca nu e cazul....trag sperante, asa cum zicea si Elle si Lili ca odata si oadata o sa ajungem si noi acolo.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DE azi de dimineata ma chinui sa scriu un mesaj si nu stiu daca sa o fac sau nu.
CErt este ca ma felicit pentru decizia luata de a nu mai citi si a nu mai scrie. Nici intr-o parte nici in cealalta. Ca voi toate pentru mine forumul era "scaparea" mea de zi cu zi, locul unde toata lumea ma accepta asa cum sunt si nimeni nu ma judeca, locul unde puteam sa ma descarc, unde eram ascultata si primeam alinare, locul unde beam pana cadeam sub masa si cantam pana nu mai aveam voce. Din pacatae insa totul s-a destramat iar eu nu mai am puterea si nervii sa ma supar sau sa iau parte la discutii.
As putea sa incep si eu sa ma plang ca nu a intrebat nimeni de noi dar nu o voi face pentru ca nu am citit din urma si nu stiu daca este adevarat. In ultimul capitol sigur nu s-a intamplat .
Stiti foarte bine ca eu am deschis aceasta odisee si ca a fost sufletul meu alaturi de voi toate. EU nu ma pot imparti in 2 sau in 14 asa ca prefer sa nu mai scriu deloc desi ma doare. Asta simt acum, nu stiu, poate peste vreo luna voi reveni asupra deciziei dar acum nu am starea necesara sa o mai fac pentru ca am destule probleme pe cap.
LA fel ca si techila si multe alte fete simt ca locul meu nu mai este aici, nu ma mai regasesc. Eu nu pot sa intru si sa urez doar LMA sau sa pup pe fiecare in parte. Nu e stilul meu. Am incercat dar nu pot face asta si tocmai din acest motiv simt ca nu mai corespund tabloului general.
Iulika, pe tine vreau sa te mai pup in mod special, sa iti spun ca ma bucur din suflet pentru fericirea ta. Esti un om deosebit si tare mi-as dori sa fiu ca tine. Sa ai sarcina usoara in continuare si o Daniella sanatoasa si minunata asa cum sunteti voi, familia voastra.
Alex si Uka, va multumesc ca m-ati intrebat de sanatate pe mess. Alex, imi pare rau ca nu ti-am raspuns dar am vazut tarziu si tu deja iesisei.
LAura, pe tine te sun sambata ca tare mi-e dor de voi
Danangie, sarcina usoara iti doresc in continuare, si o imbratisare sa treaca toate necazurile.

Fug ca s-a trezit copilul

Pa

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ioana, Mely, Irina multumeasc frumos. Cred ca weekendul asta incercam si noi sa pasam cu furculita macar legumele pt inceput ca la fructe am incercat si nu vrea de nici un fel sa le ia. Probleme o sa apara la carnea de vita ca aia e tare dar incercam. Ne adaptam din mers.

Monica eu personal am intrebat de tine capitolul trecut. Te inteleg si pe tine ca nu vrei sa mai scrii. Eu una iti doresc tot binele din lume pt ca stiu ca m-ai ajutat de cate ori am avut nevoie. Sper ca Dragoselul s-a facut cumintel si ca e sanatos.

Zilele trecute intreba cineva de sare. Parca Irina. Eu am inceput sa pun cate putina sare si bors la ciorba. Vad ca o accepta mult mai bine asa. Nu stiu cat de bine e dar asta e. Daca mananca bine asa, o facem si pe asta.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus
Zilele trecute intreba cineva de sare. Parca Irina. Eu am inceput sa pun cate putina sare si bors la ciorba. Vad ca o accepta mult mai bine asa. Nu stiu cat de bine e dar asta e. Daca mananca bine asa, o facem si pe asta.

sa stii ca si eu ii pun un praf de sare la mancare. si un pic de zahar la gris/orez/taitei cu lapte

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

sa stii ca si eu ii pun un praf de sare la mancare. si un pic de zahar la gris/orez/taitei cu lapte

Zahar inca nu i-am pus dar au biscuitii si cerealele sigur asa ca... asta e.

Tu il scoti pe Carol afara? Nu se plictiseste in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

l-am scos, sa stii ieri nu am iesit ca ma ustura pe mine gatul destul de rau si am zis sa stau in casa. plus ca am schimbat caruciorul si asta nu are aparatoare de ploaie. dar azi cred ca voi iesi.

apropo, stii cumva de unde pot sa cumpar aparatoare de plastic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni alaltaseara am intrebat de tine la celalalt subiect, imi era dor sa ne intelegem in privinta programului tv

Te pup

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monicutz, pe cuvantul meu de onoare ca eu de cateva zile ma gandesc la tine intensiv tare de tot!!! Doar ca nu m-am exprimat pe forum! Ce face Dragoselul?
Nu ne intalnim si noi intr-un parc, sa se mai vada copiii? Ca mi-e teama sa nu o uite fii-tu pe fii-mea! Trebuie neaparat sa ma interesez si eu unde e IOR-ul asta (acolo va plimbati voi, nu?) si cum se ajunge acolo si as veni intr-o zi cu soare, sa o cunosc si pe Suede si sa ma mai intalnesc si cu Anamaria! Ma primiti? Hai, nu fiti fete rele, iubiti-ma si pe mine!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

l-am scos, sa stii ieri nu am iesit ca ma ustura pe mine gatul destul de rau si am zis sa stau in casa. plus ca am schimbat caruciorul si asta nu are aparatoare de ploaie. dar azi cred ca voi iesi.

apropo, stii cumva de unde pot sa cumpar aparatoare de plastic?

Eu am cumparat carutul cu tot cu husa dar uite aici gasesti. http://idealbebe. ro/s/husa-ploaie-pentru-carucior.html

Scoti tu spatiile de dupa idealbebe.

Edit: Sau aici dar e mai scumpa. http://www.magicbebe. ro/catalog/c-Carucioare-c83/Husa-de-ploaie-pentru-carucior-867,1.html

Mergi la inceput