Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
atb sanatate multa !
miria si eu il trimit pe ivan azi la gradinita
ate, asta e feederul
http://www.blogdelbebe.com/imagenesWeb/internas/alimentador-antiahogo.jpg
e o plasa unde bagi bucati de fructe sau paine ce vrei, si inchizi cu un plastic cu maner
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
briza pt bebelusi sunt cereale de orez, exact ca in cutiile de cereale normale, vin si cele de orez, sunt la fel, praf, doar ca nu contin decat orez
www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/cereale-cu-orez-2753-p-73-c.aspx" target="_blank">astea
POZE
briza_marii spune:
Gata. A adormit in 2 min. Intre timp mi-am facut si cafeaua.
Dayanara stiu ca sunt. Eu de alea am luat prima data, faina de orez BIO si acum am o cutie de orez cu vanilie. De aia si intrebam pe fete cand spun orez la ce se refera. Ca eu am facut numai din pudra de aia
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
ioanaa28 spune:
Gabi,wapi,child,stanucel, multumesc pt raspunsurile legate de branzica...eu pusesem o pastila de Ca la vreo 200 ml lapte si ...nimic. Pana la urma i-am facut cu iaurtel, reteta Andrei, si i-am servit-o combinata cu iaurt un pic de banana si cateva afine...n-a fost tare incantat
Dar, ma gandesc de acum incolo sa fac branzica tot cu Ca, nu pt ca ar avea Ovi lipsa, dar nu cred ca-i strica, nu? Am vazut ca i-a fost recomandata lui BB Codrin, deci se asimileaza ceva calciu, iar in exces ma gandesc ca nu poate fi..
dayanara spune:
briza de alea foloseam si eu la ivan, aveam mereu o cutie de cereale de orez si alta de cereale normale
pt pus in lapte, piureuri etc
pt mancare cred ca poti pune orez boabe si.l pasezi cu totul
POZE
miria_cristina spune:
Fetele, va auzeam ( nu mai stiu pe cine) ca vroia un meniu mai de pranz, parca ELLANIK).
Desi eu inca nu am inceputsa-i dau asa mult si lui bebe Casi, ca abia scartaie la niste mere si banane, va pot spune ce-i faceam Damianei pe la 6 luni si i-a mers foarte bine.
Meniurile erau studiate si avizate de nutritionist si pediatru pe vremea aia, ca si atunci aveam pasarele si pandalii.
Va puteti inspira e aici:
- Pireu de dovleac si galbenus de ou
- Veloute de primavara
- Piept de pui cu legume
- Ciorba de carne da vaca cu perisoare
- Ciorba de mazare verde
- Supa de pasare cu galuste de gris (dupa 8 luni) sau inlocuit cu alte cereale. Se pot face galuste si din tapioca.
- Supa-crema de andive
- Supa de vita cu orez
- Supa de mere cu orez
- Supa de mere cu smantana
- Supa crema cu de toate
- Piure de sfecla
- Piure simplu
- Brandada de peste
- Piure de brocoli
Acuma, daca nu stiti vreuna dintre retete si vreti s-o faceti spuneti-mi si va spun, ca sa nu stau sa scriu pentru fiecare meniu reteta.
ioanaa28 spune:
Oana, Anca, Ramy, happyjoy, ami, Jeni, Alina, sensibila, stanucel, , multu tare mult pt urarile facute lui Oviletzu' !!! sunteti atat de dragute toate cate urati bebeilor la aniversare ca ma simt prost uneori ca eu nu fac asta,... doar din lipsa de timp sa stiti !!!
sper sa revin, ca am poze de vazut si comentat si lume de salutat si pupat...poate reusesc sa-l mai plasez pe bebe si altora, ca doar mai sunt 3 persoane mature in casa !!! da Flaviu e tot plecat, socrul...ca si cum n-ar fi, il mai scoate la plimbare o data, de doua ori pe luna, iar soacra...in pat la telenovele !!! de trei zile nu s-a atins de Ovi, decat o ora, i l-am lasat eu alaltaieri ca sa-l pot lua le Alex de la gradi...mai, nu stiu cine a mai inventat specia asta numita soacra dar a lasat multe piese lipsa la prototip, zau !!! nu de alta dar ma gandesc cum sufera mama ed dorul copiilor iar soacra...cand ii las la ea tra sa-mi arate neaparat ca o cam deranjez, bineinteles nu de fata cu Flaviu, cand e el e dedicata de nu mai poate... Of, nu merita sa uzez tastaura cu subiectul asta, da acu m-a luat valul...
dayanara spune:
ella am vazut poze cu voi!
frumos stiam deja si ochii aia verzi...
iar tu pe bune , nici tu nnu sperai sa-ti stea asa de bine tunsa!
mai da.mi o data poza aia stii tu cu freza, ca daca nu te scot la imprimanta pe tine :)))
briza si eric al tau e scump tare in albastru! dar mie imi place fara caciula, cu parul aia blond
POZE
oanaiacovita spune:
Neata!
Mesaj special:
Denisa, LA MULTI MULTI ANI, fericiti si impliniti, sa fii sanatoasa si iubita mereu de ai tai pui(tati, Maya, Honey, Petic si cine mai vrei tu), sa nu te schimbi niciodata(doar sa lasi butoaiele cui are nevoie, tu nu!!!)))
Un brat de flori, fata scumpa!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
miria_cristina spune:
DENISA LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI SI VESELI!!!
PM - Noroc cu OANA, ca eu nici de ziua mea nu-mi aduc aminte!