Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanact spune:
Buna seara!
Fetelor, Justina imi doarme de 17:30 . A m dormit azi de la 9:30-12 si o 1 h de la 14-15.
Bine ca am auzit-o m dvm tusind, ca altfel imi faceam griji.
Cred ca recupereaza de ieri, daca am fost plecati a dormit in masina, dar nu de-ajuns.
oanka ti-ai gasit cu cine sa faca intrecere Maria.
Pai, pe Justina unde o pui acolo sta.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
oanaiacovita spune:
Gaby cred ca vreo 30. Nu mai tin minte.
Oricum mi-a zis sotul ca nu vrea. Mai vedem.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
bluekidoo spune:
castelana binenteles ca nu m-am suparat.. subliniam doar faptul ca de multe ori aspectul de "copil" nu este un avantaj.. de fapt cred ca nimic in lumea asta nu are doar parti bune, trebuie sa existe un echilibru in toate
Rectificam meniul de seara: para cu mar copt si biscuite
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
oanka80 spune:
fetelor, apar si eu la intalnire daca veniti mai multe. am fost vara asta la bran, fain tare, dar cred ca e groaznic de frig.
ami, lindal mergem impreuna daca va hotarati. trebuie sa primesc bilet de voie de la sot, dar cred ca se rezolva. merg sa caut o camasuta din aia speciala.... si vedem cum il conving
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
Ioanact spune:
oanka 2 luni? Noua ne-a zis sa tinem cerceii medicinali 2 sapt. La Ioana ne-a zis 1 luna (i-am pus la alta bijuterie), si am respectat.
ami am zis ca ai dat din greseala.
Atunci la majoritatea dintre noi de ce nu ne aparea?
Roxana exact! Asa stiu si eu, ca ce-ti salvezi iti ramane in bookmark, dar vezi numai tu la computerul tau nu si altii.
stanucel ce meniu.
Aici e sotul cu Adelina?
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
am vazut poze cu joy! e o scumpa si o frumoasa!
gaby poate ai tu kg in plus cum spui mereu fara indoiala, dar sa stii ca ai niste picioare foarte frumoase, subtiri sa te imbraci in fuste
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Eu am facut iaurt din lapte UHT, s-a inchegat foarte bine pana a doua zi, dar mi-a fost teama sa i-l dau pentru ca era cam ciudat. Nu stiu cum sa explic, desi consistenta era normala, cand il luam in lingura parea ca se baleste (na, ce cuvant am gasit!), se intindea ciudat. Gustul era bun, dulce... De la ce o fi? A mai patit cineva? Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010) |
asa am patit eu cand l-am uitat afara pe masa noaptea ... nu se prinde bine daca nu este cald in incapere, ideal este in apropierea unei surse de caldura
dar atunci l-am baut eu si n-am murit nu i l-am dat lui Ianisu' de frica sa nu-l ia durerea de burtica, in rest e f bun
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
citat din mesajul lui GabyHila Andra tocmai m-am uitat la pozele voastre!! faineeee)) dar ai vazut ca ai ceva comentarii de la un user 1e2ji29e2i9isks??? sa nu ajunga pozele cu ianis in puti goala pe la vreun pedofil de ala cretin... Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
nu-i pedofil, e o prietena de-a soacra-mii
o sa le sterg pe alea in cucu gol, da' sa-mi fac curaj, ca mor de lene
andra_s spune:
citat din mesajul lui Ioanact Aici[/url] e sotul cu Adelina? ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
no, no, no, este nashul adelinei