Prietene la bine si la greu - 61

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

efcinci, efcinci, efcinci

Tina, poate si-a dat Geo peste cap programul din cauza mutatului de la curte. Sigur o sa-si revina. Cand era vorba de mancare cat/cand intodeauna va invidiam pentru programul pe care l-ati avut.

Cu facutul la olita, eu cred ca nu-i prea buna ideea cu pusul cand se screme bietul copilas sa faca. Clar ca daca il deranjezi nu mai face. Andrei facea in general kk, in timpul mesei de dimineata. Daca l-am pus pe olita inainte de masa, a inceput sa faca in olita. Nu stiu de ce/ cum? Poate il ajuta si pozitia in care sta pe olita. pam-pam.

Smara, si eu am azi program de schimbat lenjerii. Astept sa se trezeasca printul, care doarme de aproape 3 ore.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Venim cu cinstea, ca doar azi implinim 10 luni. Multumim de urari!!!
Deci:
Eu sunt super-mega depasita de faza cu mancarea. Ieri am facut pentru noi cous-cous. Am vazut ca se uita la noi, am zis: hai sa-i amestec si ei cu spanacul ce-l avea in meniu. I-a placut, de numa numa. Azi i-am facut special pentru ea: i-am calit putin morcov, dovlecel si am adaugat cous-cous. Desigur ca nu i-a placut si mi l-a si vomat. . Offf, ce sa mai fac? Cred ca

Annabelle. La multi ani, printesa mica!!!!

Laura,Remus,Matei

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sunt necajita, iar am facut infectie urinara e a 4-a deja, nu se mai poate...

acum tre sa iau o saptamana un antibiotic, apoi inca o luna intreaga cu alt antibiotic, tratament profilactic...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Ramonika, imi pare rau. Ce antibiotice trebuie sa iei? Poti sa alaptezi in continuare?

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

sunt necajita, iar am facut infectie urinara e a 4-a deja, nu se mai poate...

acum tre sa iau o saptamana un antibiotic, apoi inca o luna intreaga cu alt antibiotic, tratament profilactic...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

imi pare tare rau sa aud, de ce nu incerci tu chestii homeopate, nu crezi ca dai in alte alea cu antibioticele astea...zic si io

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

......
Lumi_calin, si Andrei are ganglionii de la gat inflamati de cand cu infectia. Cica e normal la infectii, raceli, etc. Poate de la raceala i se trage la Calin. Sper ca n-am zis ceva prostii, dar eu explicatia asta am primit-o. Sa va faceti bine cat mai curand.
......CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

sper sa fie asa. am bagat nasul un pic pe net cu "gaturile astea umflate " si nu prea mi-a placut ce am citit. of of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Hellou, helou
am venit si eu sa urez cu intarziere Multi Ani Traisca pentru papusica pisicoasa Alexa Annabelle Denise, sa trimit multi pupici pentru mamica ei speciala si un brat de flori.

Printre altele, mie imi e chiar pe moarte laptopul si nu cred ca merita sa il mai duc la doctor, il las sa moara de batranete. Deci va citesc de pe telefon, cand apuc, adica cand doarme broscoiul Greuceanu pe burta mea, insa e greu de tot cu scrisul. Macar o data pe saptamana tot apuc eu sa mai postez ceva.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Eu imi tot bat capul acum sa imi aduc aminte cine a zis ca e rau copilul din cauza unei muscaturi de insecta. Numa la boala aia transmisa de tantarii aia ma gandesc , oare v-ati asigurat ca nu e asta???

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna
noi suntem in pas cu moda... plini de mucisori. Sunt multumita ca nu sunt alte simptome... dar e . Dormim prost, mancam prost... si suntem suparati si nervosi . Asta vine ca ma tot plangeam eu pe aici ca e mofturos Pui Mic de cand a plecat tati.... pai na... sa vad ce inseamna mofturos si sa nu mai barfesc Pui Mic

Pup fulgusorii bolnaviori si mamicile (Cuscruluina.... ma enerveaza pe mine infectia aia a ta... pai pe tine cred ca te dispera deja)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Pfff...din ce in ce mai multi ne aliniam la moda asta . Eu i-am luat aseara septilin si vitamina C, oare oi reusi sa o fentez de data asta macar, sa facem si noi vaccinul ala la timp???

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput