Prietene la bine si la greu - 61
Raspunsuri - Pagina 21
lumi_calin spune:
Many_bani- urat din partea masinii de spalat ca s-a stricat!!!cat despre covoare cred ca si pe mine ma paste acelasi lucru: sa le cumpar si apoi sa le aspir, curat,etc.... pe Firicel
Rony imi pare rau ca ati ajuns pe la spital, chiar si atat de putin. Bine ca a trecut. Va pregatiti de mot nu???
lumi_calin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Nu, din pacate nu ne-am putut bucura afara de astea doua zile insorite, pentru ca temperatura lui Timi nu a scazut deloc sub 38. Acum are 39,3 , dupa ce am tot alternat Panadolul cu Nurofenul, iar azi-noapte, cand ardea tot, i-am dat si Hexalgin 8 picaturi. E super-marait, m-a capiat de cap, sunt cu nervii prastie, ca nici nu doarme cum spuneti de ai vostri... Am sunat dr neonat. si pana la ora 6 tre sa fim la ea sa il vada. Asa m-am saturaattttttttttttt!!!! |
offff Smaranditza, poate e doar un virus mic si trece dupa trei zile febra asta uracioasa. Bine ca mergeti la dr. Oricum primele 2 zile sunt mai grele, deci poate raul a trecut....pupam pe Timi sae faca bine
Ce multi bebei bolnavi. Noi suntem mai bine am fost dimineata la dr. gatul e mai bine, umflatura s-a mai micsorat, nu ne-a prelungit tratamentul decat cu eurespalul.
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumi_calin monis tot voiam sa te intreb : nu participi la concursul cu foto??? |
eu m-am inscris asa ca asteptati bombardamentul cu voturile
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
mihamora spune:
Si eu m-am inscris la concursul asta Cand dau drumu la vot?
Smara- multa sanatate lui Timi! Cel mai greu e cand sunt bolnaviori.
LumiC - ma bucur ca sunteti mai bine
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
lylyana.ion spune:
luniversatilor
ce zi faina de intalneala am ratat...
de cand a ajuns in carut, alex era in , stia ca urma plimbarea, tipa dupa mine si facea cu mana "pa".
a tipat la toti cainii, toate masinile dar mai ales la porumbeii din parc si locul de joaca, unde l-am dat uta, pe tobogan si l-am invartit pe ratzuste
acum a adormit bustean asa ca scriu si eu doo randuri, de la coada la cap:
raluci si miha, asteptam linkurile pt votare. Bafta!
raluci, ati scapat de M definitiv?
Smara, imi pare rau ca sunteti si voi in pas cu moda. sanatate lui Timi
Rony, bine ai reaparut! si alex a avut rubeola cand avea 8 luni, dar n-am avut parte de spital, slava domnului! ceva pozici?
Many, pup firicelul incapatanat, si alex este la fel, doar ca in public nu prea arata
sa va fie de bine noile achizitionari, chiar daca au fost impuse si nu luate de placere!
Coque, deplasarea a durat o zi, sau sunteti in continuare acolo? noi am lasat copilul la socrii pe motiv de caldura ei, noi ba
K, hai cu pozicile alea mai repede!
nu-mi imprumuti si mie niste Eni d-aia sexosi?
monis, ai gasit termometru? multu' pt linkuri
Lumi_C, nu i-am dat rosie cruda lui alex si nici nu doarme pe ceva, direct pe saltea
broscuta, vierme ii spune si socramiu lui alex, dar mie nu-mi place al nostru e frichi'
cam atat m-a tinut neuronu, broscuto daca afli cum se inmultesc, da de veste!
ah, si v-am trimis un mail de dimi
edit: lavi, ce ai facut la dr azi?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e