Burticutze de Mai - Iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Hopes, eu da, am facut toate aceste analize de care spui tu. Stiu ca nu sunt deloc ieftine. Eu le-am facut prin 2006 si am dat pe atunci vreo 5 mil pe tot setul Torch. Acum doar am repetat ce a considerat dl doctor ca trebuie, probabil cele la care nu am anticorpi
Merita sa le faci, ele sunt din cate stiu, foarte importante in sarcina...dar cred ca deja stii

Cat despre iminenta de avort, imi pare rau sa aud asta, insa, ai numele predestinat si trebuie sa fii optimista
Asa cum v-am zis mai devreme, si eu am fost azi la eco si mi-a zis ca a o mica decolare, care nu trebuie sa ma sperie...dar credeti ca nu m-am speriat? Toata ziua la asta m-am gadit si am rog la Dumnezeu ca data viitoare cand merg, peste doua saptamani sa fi disparut. Doctorul era foarte linistit, deci...ar trebui sa fiu si eu

Mie imi tot spune ca bebe e un pic mai mic...apoi il masoara si imi zice ca nu...e ok, ca nu conteaza cateva zile. Ce nu i-am repetat eu a fost ca ciclul meu nu era la 28 de zile ci la 30. Voi ce ziceti, din cauza asta bebe pare mai mic cu vreo 2-3 zile?

Vali 7+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Aaaa, si ziceai de junghiuri. Sa stii ca si eu mai am, mai ales in partea de jos, la ovare, dar nu de lunga durata si nici insuportabile.
I-am spus docotrului si acum iau 3 No-spa pe zi.

M-a mai intrebat daca am avut cumva contractii. Eu nu stiu sa fi avut, poate nu stiu eu ce sunt alea. A vazut ceva la col. Desi e lung, de 5.3, mi-a zis ca nu stiu ce are intr-o parte., ca n-am priceput eu foarte bine, fiind la prima sarcina...dar tot asa, nu s-a alarmat. Atunci mi-a marit doza de No-spa.

Sper ca daca ar fi ceva...mi-ar spune si nu ar avea de ce sa ma linisteasca daca nu ar fi cazul

Vali 7+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

alayna, anna_i,stefania aveti PM!

Ma loghez imediat cu user-ul comun sa fac modificarile!

Scuzati intarzierea...dar abia am revenit de la plimbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

multumim foarte mult, lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna fetelor! dar ne inmultim nu gluma! cat ma bucur!
de la mine aveti datele dar as face o corectura:
UM 08.08.2010
DPN: 15.05.2011 (aici era 18)
Data nasterii mele: 13.05.1983
va poooop pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

fetelor am o intrebare: cand am fost la medic mi-a zis ca intr-o parte nu e foarte bine lipita. si mi-a dat pt asta utrogestan. voi ce ziceti? am de ce sa imi fac griji? ati mai auzit asa ceva?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Lavinia,te rog trimite-mi si mie userul si parola pe PM.Multumesc.

6+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

alayna, cand vine perioada asta?!? ca vreau si eu...

Eu am intrat in a 9 saptamana . Nici nu simt ca sunt graviduta,nu simptome ciudate,nu greturi,nu ma deranjeaza mirosurile (lucrez intr-o bucatarie aici ) .
In schimb pap ca o sparta,totusi am grija ce pun in gura,evit grasimile,painea,dulciurile(cat pot) etc

Va doresc la fel !

9+

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Buna fetelor!!Ieri am avut prima intalnire cu viitorul meu bebel
.Sunt in 5+.Urmatoarea ecografie va fi pe 14 octombrie pt ca acum era prea mica sarcina si nu s-a vizualizat ecou embrionar.Sper sa fie bine.La voi cam la cat timp s-a vazut acest ecou embrionar?Va trimit si eu datele sperand sa ma gasesc si eu in 'lista magica' data viitoare.
UM: 28.08.2010, DNP: 05.06.2011.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Multumesc Lavinia

Va pup si va doresc sarcina usoara

Mergi la inceput