Burticutze de Mai - Iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

buna dimineata,burticute.Sunt insarcinata in 6 saptamani,UM pe 25.08 si dpn pe 01.06.2011,data nasterii 05.07.'82...va rog sa ma primiti si pe mine si sa ma treceti pe listuta.
Va doresc tuturor sarcini la termen si bebelusi sanatosi si frumosi!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

testez semnatura,mi-a luat o vesnicie s-o re-editez...mi-am pierdut din experienta de pe vremea cand eram la odisee cu printesa mea
pe unde sunteti fetelor??

POZE IRIS
mami Iulia6+ siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Uite sunt eu pe aici,dar nu ma pricep sa te trec la listuta,trebuie sa vina fetele pricepute.Eu ma lupt cu niste greturi din ce in ce mai groaznice care tin pana dupa-amiaza sau uneori chiar toata ziua,nici nu stiu ce sa mai fac,nu-s in stare de nimic.

6+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Bine ati venit, burtici noi

Eu am fost in dimineata asta la doctor sa ii arat analizele si mi-a facut si eco. Bebe are 7 saptamani si 5 zile, inimioara bate si deja ii apar mugurasii ce vor deveni manute si picioruse.

Ma asteptam sa il vad cum sare in saculetul lui, dar nu, era foarte cumintel....am intrebat doctorul si mi-a spus zambind:'foarte probabil doarme'

Desi doctorul mi-a zis ca totul e ok , ca doar o mica decolare vede, dar e foarte mica, nesemnificativa si in partea inferioara, ceea ce nu ridica probleme, nu pot sa nu ma ingrijorez putin. Eu deja iau Arefam. El nu mi-a schimbat nimci in tratament, doar mi-a zis sa iau 3 No-spa in loc de doua si ambele Arefam s ale pun seara. medical....nu mi-a zis sa iau, am sa incerc eu sa stau, insa mai mult in pat cand nu sunt la seerviciu
Am intrebat de mai multe ori si el mi-a repetat ca nu e nimic ingrijorator. Eu numai cand aud de decolare...o iau razna cu gandurile

Vali 7+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Eheee.... si noi stam bine la capitolul greturi: de dimineata pana la pranz, si de seara pana pe la ora 4 dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Eu de greturi am scapat ,dar in schimb am o pofta de mancare...tot ce vad vreau sa mananc,chiar si mancarea care nu o mancam inainte

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

alayna, cand vine perioada asta?!? ca vreau si eu...

Mergi la inceput

Vad ca a inceput miscarea pe aici.Fetelor eu sunt un pic,sau chiar mai mult,panicata.Am fost ieri la eco,6 saptamani si o zi si in timpul consultatiei l-am intrebat pe dr daca se vede inimioara ca baate ,iar el mi-a zis ca inca nu,ca e prea devreme...acu nu stiu,parca alte gravidute au vazut de la 6 sapt cum batea inimioara...Apoi mi-a spus dr ca mai incolo vrea sa-mi faca cerclaj,pt ca la sarcina anterioara mi s-a deschis colul pe la 32 de saptamani si a trebuit sa stau in spital,la pat pana ce am nascut la 37 de sapt.Ce stiti de cerclaj??orice informatie imi e de mare ajutor..

O zi cat mai frumoasa si linistita sa aveti!

POZE IRIS
mami Iulia6+ siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare! aBia am reusit sa termin cu treburile si sa adorm copilul! ma loghez cu user-ul comun sa vedem ce mai trebuie modificat in lista! De asemenea o sa scriu mai multe mesaje cu user-ul comun sa scapam de moderare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am completat datele Iuliei si mai astept si alte date, daca sunt!

Am mai trimis eu niste mesaje de pe user-ul comun, dar inca e moderat! Asa, ca ... nici nu prea stiu ce sa scriu! Ma gandeam sa creez si o adresa de e-mail comuna, in care sa share-uim diverse documente sau carti, sau articole cu privire la sarcina, nastere, alaptare...etc...sa imi spuneti ce parere aveti...si daca sunteti de acord ma bag sa creez mail-ul respectiv!

Mergi la inceput