Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 9
douradoudou spune:
eu ma inteleg cu mama perfect...este cea mai buna prietena a mea ..de abea asept sa vina la mine ..si cu soacra )de fapt eu ii zic tot mama) ma inteleg f f bine..nici una dintre ele nu ma sufoca ..nu se baga in deciziile mele...eu la fel ca unele dintre voi,in general sunt mai distanta ..
ma bucur ca andreea de mami alexa bea lapte si ia in greutate...sper sa scape de antibiotic cat mai repede si sa vina acasa
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 34+ cu
Hera25 spune:
Noi tocmai am acizitionat o masina cu uscator aseara, tocmai din considerentul asta, sa nu mai vad atatea haine intinse prin casa la uscat, mai ales ca acum ne vom inmulti. Iti voi spune cum e, caci diseara ne-o aduc cei de la magazinul de unde am cump.
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Are cineva masina de spalat cu uscator? E ok? Hainele sunt numai bune de calcat sau tot trebuie puse la uscat? De vreo luna de zile visez numai la asta, sa nu mai vad haine intinse peste tot. Va Symo 37+ Diana Nicole AMR 13 ZILE |
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+
Siuta spune:
Mistic, felicitari pt vestile de la eco !
La Multi ani Sebastian de Andreeacc ! Sa aveti o zi minunata !
Oau ce putin mai ai, Andreea ! Fix 3 saptamani.
Ai discutat cu dr si de partea financiara sau vei vedea la fata locului ?
Madalina, felicitari pt noaptea linistita !Nici nu ai idee cat te invidiez
Sa aveti o zi fara contractii
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
crisuletzul spune:
sunt singura care vrea sa nasca fara peridurala?
Kitty
31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
douradoudou spune:
ce mai stim despre moshulik?????
si 34+ cu
douradoudou spune:
crisuletz nu esti singura..mai suntem care nastem fara anestezie...eu sunt 100% hotarata
si 34+ cu
beatrice75 spune:
Fetelor, care va fi urmatoarea la nastere(la termen)?eu mai am aproximativ 17 zile, pt ca nu e stabilita exact data nasterii....inca, doar saptamana.
34+
35 ecografic
crisuletzul spune:
daaaa doura....deci nu te-ai razgandit:)
si eu sunt hotarata!!!!
mai este cineva?
Kitty
31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul daaaa doura....deci nu te-ai razgandit:) si eu sunt hotarata!!!! mai este cineva? Kitty 31+ Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! |
Si Miruna si Alinushca, din cate stiu eu, sunt mai multe....
34+
35 ecografic