Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ai dreptate... De fapt, se explica toate.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Fetelor, starile de tristete, de panica, de disperare sunt normale in ultimele sapt de sarcina! Hormonii, stresul ca nu suntem gata cu pregatirile, gandurile la momentul nasterii etc ne fac sa trecem prin momente de "depresie"(chiar daca nu e depresie in toata regula, e o stare urata). Veti vedea ca toate avem zile triste si zile mai happy

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

ana_o,

Vizionare placuta la film! Eu am fost la Inception si, de la zgomot, don'soara facea tumbe in burtica. Am mai fost la Nunta in Basarabia, dar sonorizarea a fost ok . Filmul e si haios!

Sincera sa fiu, eu am avut o singura stare mai timpita in sarcina, doua zile cand imi venea sa sparg lemne de draci (de fapt, am spalat perdelele si le-am si pus la loc singura ). Dar atat. Acum sunt calma, linistita, zambitoare ... si bine dispun pe toata lumea din jur!

O seara placuta tuturor!

Va pup pe toate, fete curajoase!
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

eu nu stiu ce AMR sa pun ....
la nastere naturala ce sa pun? termenul de la eco, de la UM?
bine la mine nu e mare diferenta dar va fi nastere naturala deci nu se stie cand va fi ....

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Gata, ma duc sa fac mancare. Ne auzim maine, nu stiu daca astazi mai am cand sa intru. Aveti grija de voi si de bebelusii din burtica, stati cuminti si relaxati-va!

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Eu am ratat primul episod, de joia trecuta, in rest le-am urmarit cu mare interes! Foarte tare mi se pare serialul!

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ana de 2 zile ma uit la fringe

31+

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

M-am intors de la Kiabi si Baneasa si raportez:

La Kiabi au reduceri la salopetele plusate (13 Ron), sosete, jeans, bluzite (10 Ron), body-uri si saci de dormit. La altele au preturi promotionale. Am luat si eu sac de dormit, body-uri, sosete, salopeta de jeans si jeans.

Nu mai pot sa merg de durere de simfiza si culmea, desi stateam toata intr-o rana, la Carrefour s-a gasit o dsora sa ma roage sa o las in fata ca se grabeste in conditiile in care avea de 10 ori mai multe ca mine!!! Da chiar nu exista decenta...

Ana sa nu mai aud ca esti trista. Esti sanatoasa, ai un bebe frumos si sanatos, ai un acoperis si o familie care iti este alaturi. Nu e suficient? Stiu ca sunt multe lucruri care ne strica ziua si par imposibile dar sanatatea noastra, a copiilor si un trai decent eu zic ca sunt suficiente sa ne ajute sa zambim (aceiasi teorie i-o tin lui Emanuel dar si mie cand imi dau seama ca am nemultumiri stupide).

Onniex eu sunt PFA dar am un statut special, platesc in mai multe locuri si nu stiu daca te pot ajuta. Pana la urma care este problema?

Dana nu stiu cum e sa se rupa apa ca mi-au rupt-o cu forta dar nu cred ca strici salteaua. Poti pune eventual ceva plastic sau cauciucat sub cearsaf, acoperit eventual de un prosop sa nu mori de cald. Eu nu am pus nimic, nici nu m-am gandit... nah ca mai am o problema.

Ratusca spor la achizitii...aveau salopete violet si saculeti de dormit de fetite superbe

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Fetelor, am fost cu mama din dotare la ceva shopping. Si m-a intrebat daca mi-am pus ceva impermeabil sub cearceaf, pe saltea. Ca cica daca mi se rupe apa in somn, nenorocesc salteaua.

What???????????? Si eu tin la salteaua mea, am dat o avere pe ea si mai bine dorm pe parchet decat sa o stric.

AM fost si eu sa-mi recolteze din col....citesc din urma si revin...

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui onniex

ana_o,

imi venea sa sparg lemne de draci (de fapt, am spalat perdelele si le-am si pus la loc singura ). Dar atat.

Va pup pe toate, fete curajoase!
32+

Eu spal geamuri cand ma enervez ... de ce nu se enerveaza si barbatii ca noi???

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Cea mai buna metoda de calmare e shoppingul...

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Acum am ajuns acasa... citesc ce am pierdut azi si raspund si eu la tema zilei

pupici pe burtici :*:*:* 28+

Mergi la inceput