Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Allexxia, chiar daca te simti asa, sa intri mai des. Am observat ca in ultima perioada ai cam absentat. Cu bune, cu rele... macar ne avem unele pe altele.

In alta ordine de idei, ma "vaitam" ca bebele meu nu cred ca e in pozitie craniana, dar soc... il simt in chiloti! Bai, dar in chiloti, jos de tot, am "bagat" mana sa pipai si am simtit cum se rotea ceva pe-acolo. E capul?! Eu sunt varza la detalii din astea, cu toate ca-mi place sa diger absolut orice info citita/auzita. Insa de data asta, chiar trebuie sa ma lamuresc, cum naibilui il simt atat de jos?

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Diana offf Doamne!
legal trebuie sa-i dea 5 zile libere dar stiu sefi care sunt in stare sa-ti faca viata amara la servici daca "abuzezi" de drepturile tale ...
imi pare rau de tot ca aveti de aface cu un asa sef ...
mai ales in situatia de acum este greu sa iei o decizie prea transanta cand vin vorba de job
dar voi stiti mai bine ce puteti face ....
eventual isi poate lua concediu medical chiar daca o sa fie clar pt ce si-l ia dar nu cred ca mai poate zice ceva seful ....

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Diana pai are dreptu legal la cele 5zile ca a devenit tatic, nu? Nu si le ia? Si dr fam poate sa dea 10zile pt absolvirea cursului de puericultura..Eu zic sa se lupte sa le obtina, pentru ca nasterea unui copil este cred mai importanta decat jobul..Nu sunt totusi decat 15zile..nu piere firma fara el.

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana merci pentru ganduri as fi vrut sa intru mai des dar cum nu mai am chef de nimic, nici sa deschid calculatorul nu am mai avut chef

Se prea poate sa fie BB asa jos, mie mi s-a confirmat la eco ca este cu capul jos si am simtit cam pe unde ar avea capul dupa unde tinea doctora aparatul pentru eco cand masura craniul. Si este asa cum descrii tu jos de tot "in chiloti"
si eu mai simt miscare asa jos dar nu simt tare la palpare acolo, simt mai bine funduletul, mai sus in burtica sau o fi vreun piciorus ceva ca misca mult din el
oricum si BB meu este foarte activa si acum cand se misca imi intinde burtica la maxim chiar cu dureri

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

stiu ca trebuie sa-i dea 5 zile de concediu... in plus l-am pus sa faca si cursul de puericultura ca sa obtina inca 10 zile... eu eram pregatita "psihic" sa stea cu mine 3 saptamani........

dar acum, dupa ce ca nu il lasa sa stea cu mine nici macar o zi, mi-l mai ia si in week-end-uri

offffffff, ce oameni......... m-au daramat vestile astea

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Diana, Sugubina are dreptate. Statul ii da 5 zile lucratoare liber, plus acel curs de puericultura(poate sa ia certificat ca a abosolvit acest curs si de la medicul de familie, daca aveti un medic fair play), care ii mai da dreptul la inca 10 zile lucratoare de concediu, platite 100%. Deci....

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

doar stiti ca la noi, poti sa mori cu dreptatea in mana

cand o sa ma mai calmez, poate ma gandesc eu la o strategie... acum clar nu sunt lucida... imi vine sa-l pe individul ala!

32+

Mergi la inceput

ma duc sa ma intind putin si sa ma linistesc ca a inceput si bb sa se agite rau de tot... sigur ii transmit si lui "nervii" mei ............

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana, imi pare rau. Daca vine de sus ordinul, e clar ca nu aveti ce face. Poate totusi aveti noroc si ii da macar 3-4 zile liber.

fetele, degeaba iti da legea, dc seful nu vrea.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Allexxia, chiar daca te simti asa, sa intri mai des. Am observat ca in ultima perioada ai cam absentat. Cu bune, cu rele... macar ne avem unele pe altele.

In alta ordine de idei, ma "vaitam" ca bebele meu nu cred ca e in pozitie craniana, dar soc... il simt in chiloti! Bai, dar in chiloti, jos de tot, am "bagat" mana sa pipai si am simtit cum se rotea ceva pe-acolo. E capul?! Eu sunt varza la detalii din astea, cu toate ca-mi place sa diger absolut orice info citita/auzita. Insa de data asta, chiar trebuie sa ma lamuresc, cum naibilui il simt atat de jos?

Ana
AMR cateva saptamani...

Ana asa il simt si eu pe al meu..dr mi-a zis ieri ca e bine "infipt" in col
sa treaca tristetea

Ana 35+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput