Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Alina,Mariei ii mai dai?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Anca, ziceam ca nu suport durerea... :) So la 2 ani si 7 luni s-a terminat epopeea.:) Eram prin luna 4 cred. Oricum, mai era doar de confort si de nani seara.
Ai fi zis ca dupa atata alaptat sanii devin mai rezistenti, dar eu sunt in continuare extrem de sensibila. Va fi greu si inceputul asta, macar stiu bine drumul.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

ohooo i-ai dat ceva,bravo tie

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Ah good deci sa nu panichez inca Nu o sa alaptez decat foarte scurt timp dar tot tin mortis sa ii dau colostrum si primele cateva zile dupa, lapte deci as fi dezamagita sa nu pot.

Azi noapte am visat ca am produs-o pe domnisoara noastra care dormea tot timpul iar noi nu reuseam sa ne amintim sa o trezim la fiecare 3 ore sa ii dam sa pape. M-am trezit plangand ca ne infometam comoara :)

Noua ne mai trebuie o masina pana vine Miss. Am avut doua si separat masina de uscat dar una s-a stricat acum vreun an si nu ne-am obosit sa o inlocuim ca ne-am descurcat cu una dar acum ma gandesc sa am una dedicata printesei doar sa nu ii amestec lucrurile cu ale noastre si ale lui mama si ca sa ii fie mai usor Casnicului de Viking sa spele fara sa le distruga.

Din pacate si masina de spalat vase a murit si nu stiu de unde sa scoatem asemenea poala de bancnote sa le rezolvam pe toate in timp record.

27+ cu o FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata fetele!

Am inceput ziua bine-mi-a venit sterlizatoru Avent comandat de prietena mea de pe amazon.uk. Bine ca ieri de la choice brand am cumparat alea ca ne-a dat si adaptoare de priza (in UK au dinalea cu trei gauri), si asa am si putut sa il testez. Am sterilizat un bibe-ala care venea cado inauntru. LE mai am pe celelante 10 de facut acuma.

ramonik1986 si noi tre sa ne apucam de sortat hainele de vara fata de cele de iarna..Desi dpdv meu nu prea are importanta pt ca orcum nu ma incape nimic decat salopeta de gravi de la Kiabi. In rest sper sa gasesc vreun plovor sau polar sa ma incape. Burta mea creste spre in fatza.

anya2010 ce bebe mare felicitaaari!

Symo am fost direct la ei la magazinul choicebrand, ca stii ca stau aproape si nu are sens sa platesc transport. Am luat blender de mana, blender normal si mop delta cu aburi. Ieri m-am jucat cu mopu minune (nu e dirt devil, e cel galben la 50 lei)- are fir de 5m si mi-a placut mult. Nu au defecte pe ele, au si garantie 1 an. Eu una sunt multumita. Azi m-am jucat si cu blederu-mi-am facut smoothie de banane cu suc de portocala.

Mai citesc si revin.

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

lorin...eu sunt la prima sarcina si am ales sa nasc natural din cauza ca m-a incurajat mama!cand ma gandesc ca l-a nascut pe fratele meu de 4 kg si pe mine de 3500.....fara anestezii ci doar cu epiziotomie....plus ca in acea perioada nu se facea nici anestezie locala cand au cusut-o......imi este si rusine sa fac tragedii!
la urma urmei este un proces natural pentru care corpul nostru se pregateste timp de 9 luni!

mie imi curge doar sanul stang. in special cand imi este frig, de exemplu si mi se intareste sfarcul:)).....sanul drept are nevoie de putin ajutor ca sa produca ceva!:)

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

asa sunt mamele noastre : minunate !
oare n-ar putea si soacrele sa fie la fel ? ca tot am vazut ca ati discutat despre ele

am citit ca si tu ai avut dureri lesinatoare la menstruatie...si eu la fel; ma culegeau cu salvarea de pe strada, de la scoala, de la servici...din cauza durerilor...si crede-ma, nu doare mai tare ca la menstruatie ! iti spune cineva care a stat in contractii cu perfuzii 6 ore, cu o contractie pe minut si care dura 40-50 de secunde..si vreau sa mai fac o data chestia asta!

so, felicitari pentru decizia luata!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo
Are cineva masina de spalat cu uscator? E ok? Hainele sunt numai bune de calcat sau tot trebuie puse la uscat? De vreo luna de zile visez numai la asta, sa nu mai vad haine intinse peste tot.
Va
Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Symo Eu am o masina de la Ariston cu uscator! Am folosit uscatorul de vreo 3 ori de cand am masina, adica vreo 4 ani, si nu pot sa zic ca am fost ft multumita...se incingea ft tare, evident...si plus micsoreaza lucrurile! Mi-a facut niste sosete atat de mici..., si dureaza ceva procesul de uscare... Am zis ca o sa incerc sa usuc si chestii pe bebelina. Un prieten mi-a zis ca la lucrurile pt copii, stau altfel treburile. El o folosea pt ca in modul asta le si steriliza si nu mai era nevoie sa le calce!
Cred ca a ta e mai performanta, si posibil sa nu intampini neplaceri!
Oricum, sa o folositi sanatosi in caz ca va decideti sa cumparati!

Madalina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

se mai poate intoarce,Maria mea la 32 de saptamani s-a intors

poze si filmulete
povestea nasterii

sper din tot sufletul sa se aseze cum trebuie, ca nu ma poate convinge nimeni de o cezariana.....o sa fac urat de tot daca se va intampla asa...

mi-a dat dr. termen pana la 34 de saptamani...asa ca stau in 4 labe si fac exercitii si ma rog la DD sa se intoarca.

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Felicitari burticilor care schimba azi semnatura si celor care si-au vazut bebeii la echo! Se pare ca avem numai ursuleti grasunei in odisee!
Andreeacc, La multi ani pentru Seba! Sa aveti un party frumos si plin de voie buna!
Miruna, saltea de cocos si latex am luat si eu, cum a zis Symo. Sper sa fie ok.
Vasari, multumim pentru noul capitol!
Am vazut ca incep programarile pentru nasteri... emotionant!
Am mai vrut sa adaug ceva despre salonul rezerva... Mie mi se pare super ok daca esti singur in rezerva, nu trebuie sa "suporti" vizitele colegei, ai intimitate cu bebele, ai voie cu un membru al familiei(care poate fi sotul/mama/soacra), ca sa te ajute in caz ca ai ceza, si nu in ultiml rand, esti doar tu cu bebele... Mie mi se pare ceva extraordinar. Dupa ce a stat si a crescut in noi, 9 luni, cum sa ramana singur, dintr-o data?! In afara de faptul ca-i e greu in noua lume, sa n-o simta/auda pe mami, cu care a fost obisnuit de atatea luni... vocea, zgomotul, respiratia, mirosul... Nu stiu, din punctul meu de vedere, oricat ar fi de solicitant si greu(ma refer la ceza), copilul TREBUIE sa fie langa mami, din clipa in care acest lucru este posibil(dupa controlul ala amanuntit). Aceasta e parerea mea si asa voi proceda eu, nici nu as opta pentru alta varianta.

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

crisuletzul uau deci ai revenit printre noi!! Ia zi-ne vesti ce face bebe cum te simti tu..ce ganduri mai ai, cum merge firma..

Symo legat de masina cu uscator-mama are asa si cand pui programu de uscat ti le usuca intr-adevar, dar e cumplit sa le calci dupa sunt super sifonate..Asa ca pune si tu in balanta avantajele si dezavantajele. Dc ai chestii ce nu tre calcate e super ok.

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Symo, si eu tot Ariston Hotpoint am. Era cam cea mai cea atunci cd am luat-o...cred ca prin 2008. Dar eu mai am un ghimpe cu ea. Ma enerveaza ce prinde mizerie si scame acolo unde e garnitura aia de cauciuc, si trebuie mereu sa curat...de fapt sa desprind garnitura de pe tambur ca acolo are un plastic si raman mizerii pe ea. E un chin operatiunea.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Noi tocmai am acizitionat o masina cu uscator aseara, tocmai din considerentul asta, sa nu mai vad atatea haine intinse prin casa la uscat, mai ales ca acum ne vom inmulti. Iti voi spune cum e, caci diseara ne-o aduc cei de la magazinul de unde am cump.

Citat:

Are cineva masina de spalat cu uscator? E ok? Hainele sunt numai bune de calcat sau tot trebuie puse la uscat? De vreo luna de zile visez numai la asta, sa nu mai vad haine intinse peste tot.

Va

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+

Wau, sa va fie cu folos! Scumpa, ce marca? Pe mine ma "omoara" barbatul daca ii spun ce am in cap. Acum 3 ani cand am luat apartamentul am schimbat si toata aparatura....masina de spalat era varf de gama atunci de la Ariston si merge struna.
Astept cu interes parerea ta!

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Simo, iti poti cumpara uscator separat, si atunci nu trebuie sa renunti la masina de spalat pe care o ai deja. Eu asa am si-s f multumita, in functie de programul ales, hainele sunt f uscate sau mai putin uscate, bune de calcat, depinde de tine ce alegi... Ce-mi mai place e ca le descamoseaza...

35+

Mergi la inceput