Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Buna dimineata burtici!

Ana_Vio - esti o scumpete! Nici mie nu imi plac balele LOL dar merita... Noi speram sa ne mutam in Australia la anu' si mare parte din banii pe care ii strangem sunt ca sa ne importam primul bebelus:) tu ai doi?!? Sunt foarte invidioasa! Ai poze? Mi-ar placea sa le vad.

Cat despre saltele am inteles ca cele din latex si cele foarte groase fac sa nu mearga senzorul de la alarma de respiratie.

Apropos de sani cand sa ma ingrijorez ca ai mei nu curg?

27+ cu o FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si pt ca am avut probl cu tiroida in sarcina, lui bebe meu ii vor recolta si sange imediat dupa nastere

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Aneud, nu tre sa te ingrijorezi, nici ai mei nu curg si nu au curs deloc. Dar m-am interesat daca e de rau acest lucru

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Noi tocmai am acizitionat o masina cu uscator aseara, tocmai din considerentul asta, sa nu mai vad atatea haine intinse prin casa la uscat, mai ales ca acum ne vom inmulti. Iti voi spune cum e, caci diseara ne-o aduc cei de la magazinul de unde am cump.

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Are cineva masina de spalat cu uscator? E ok? Hainele sunt numai bune de calcat sau tot trebuie puse la uscat? De vreo luna de zile visez numai la asta, sa nu mai vad haine intinse peste tot.

Va

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+

Wau, sa va fie cu folos! Scumpa, ce marca? Pe mine ma "omoara" barbatul daca ii spun ce am in cap. Acum 3 ani cand am luat apartamentul am schimbat si toata aparatura....masina de spalat era varf de gama atunci de la Ariston si merge struna.
Astept cu interes parerea ta!

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ma apuca emotiile cand vad ca unele dintre voi mai aveti putin si nasteti......mie mi-a spus medicul ca deocamdata totul e ok si ca voi naste la termen!
mie imi place luna decembrie si vreau sa nasc in decembrie!!!!

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

si eu vreau natural si fara nici un fel de anestezie...a fost ok la Miruna, deci stiu la ce sa ma stept.

nici sanii mei nu curg; nu au curs anticipat nici la prima sracina si timp de 6 luni am produs 1,5 litri de lapte/zi.

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Pai e Indesit, si a fost 20 mil de la Media Galaxy. I s-a pus sotului pata pe marca asta, ca asa am inteles ca ar fi si la Selgros la 15 mil, dar alta marca.

Da iti voi spune, dar eu cred ca e super, deabia astept sa spal la ea, ca si asa eu bag haine la spalat in fiecare zi si in fiecare zi aveam haine de intins, iar acum nu prea se usuca ele asa repede, fiind mai rece.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

lorin...eu sunt la prima sarcina si am ales sa nasc natural din cauza ca m-a incurajat mama!cand ma gandesc ca l-a nascut pe fratele meu de 4 kg si pe mine de 3500.....fara anestezii ci doar cu epiziotomie....plus ca in acea perioada nu se facea nici anestezie locala cand au cusut-o......imi este si rusine sa fac tragedii!
la urma urmei este un proces natural pentru care corpul nostru se pregateste timp de 9 luni!

mie imi curge doar sanul stang. in special cand imi este frig, de exemplu si mi se intareste sfarcul:)).....sanul drept are nevoie de putin ajutor ca sa produca ceva!:)

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Symo, eu doar imi doresc sa nasc pe 20, ca nasc natural, deci cam greu cu programarea . Saptamana viitoare merg la control si apoi la o discutie cu anestezistul. Dar nu conteatza cu cine, ca nasc cu cine se nimereste sa fie, fiind vb de epidurala. O sa-mi faca o fisa si cd ma internez dr anestezist are fisa mea.
Eu am masina cu uscator, dar nu pea sunt incantata, pt ca se sifoneaza cam tare hainele, si uscarea dureaza mult, dc vrei sa le pui direct in sifonier. si eu m-am saturat ca am vesnic haine la uscat, dar si sa pun sa usuce 3 ore si sa iasa sifonate...iar unele camasi se strica repede, capata luciu dc sunt mai inchise la culoare. E buna pt prosoape, pijamale, etc.
Miruna, mie mi se mai spune si "scorpia"/"vipera", de catre oamenii cu care sunt draguta, imagineaza-ti ceilalti ce spun
Saltea, eu am luat una cu mai mlute straturi, bla, bla, de latex

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

buna dimineata la burtici..
eram sigura ca asa o sa se intample : stau acasa si nu apuc nici macar sa va citesc....la serviciu asta faceam in primele minute

am atata treaba....am pus niscaiva muraturi, m-am luptat cu ele 2 zile si azi trebe sa curat bucataria ca arata ca dupa razboi
am de calcat rufe, de crosetat
in rest...nimic nou...bagaj zero, hainele bebelinei as vrea sa plec la mama sa le spal acolo si sa le usuc in curte la aer, ca altfel nu termin nici pana la Craciun....dar e asa de frig si nu ma pot urni de acasa...

am senzatia ca bebelina este tot transversal....ma obsedeaza gandul asta...incerc sa ma autoeduc pentru o cezariana, dar nu-mi iese nicicum...eu vreau sa simt tot si sa nu ratez nimic... mai am 2 saptamani de pelvic rocking si apoi vedem la eco ce am facut..

va pupacesc

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
31+

se mai poate intoarce,Maria mea la 32 de saptamani s-a intors

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput