Fluturasi de martie-aprilie 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!
Uofff dar tare frig este in Bucuresti....
Ce mai faceti dragele mele???...V-am tot citit noaptea tarziu dar, voi cum scrieti cate un capitol pe zi dupa ce terminam de citit, nu mai eram in stare de scris.
Am tot condus zilele astea..., imi place maxim dar, ieri am dat-o in bara, mi s-a oprit mototrul in rampa...am ridicat piciorul prea repede de pe ambreaj.
Mai am cateva sedinte sapt viitoare si termin orele de conducere iar sapt cealalta am ex la sala...pe care sper sa-l iau.
Sapt viitoare mergem si la eco la Iosup, joi cand facem 16 sapt.
Abia astept sa ne vedem...sper ca ramane valabil , ce spuneti, ne vedem luni sau marti?....Hai sa propunem impreuna care si cum putem....Ca in mall nu este frig si ne incalzim la o cicolata calda. Cine se baga????
Va pup pe fiecare in parte !!!
Andreea, Catank, felictari pt schimbarea de semnatura!!!

Ally , 15 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Strumfi sa-ti fie de bine grisuletul
cred ca execut si eu un gris cu lapte

fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ally asteptam saptamana viitoare sa vii cu vestile bune de la eco si sa ne spui si culoarea caruciorului
Multi la burtica si nu te obosi prea mult

fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Yoni si noi pe tine si pe bebe tau
Sa nu ma obosesc?....hmmmm cam greu. Deja mi-am inceput activitatea....am facut zilnic masaje si gimnastica,,,ce sa fac daca s-au cam ingrasat clientele astea cat am fost eu plecata???....Dar, nu fac abuz ...promit.

Ally , 15 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally cred ca astepti cu nerabdare intalnirea cu bebe. sigur vei afla si culoarea caruciorului

strumphitza iar te apuca sa faci una alta?

iony bine ca te-ai linistit. poate ai o bebelina linistita care nu te deranjeaza prea tare. uite si miki la fel zice si ea nu-si mai face atatea griji.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki tu cand ai zis ca mergi la eco?

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Roxy,...abia astept!!!!!!!!!!

Ally , 15 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi unde esti??????????????? te asteptam sa stii!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele am niste nervi.....de imi vine sa rup tot...

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

fetelor trebuie neaparat sa impartasesc o reteta pentru ceva dulce delicios, mai ales pentru cele amatoare de cafea/ness ca mine:) eu tocmai am pregatit-o si mor de incantare

400 gr piscoturi
1 pachet si jumatate de unt
5 oua
1cana si jumatate de nuci
350-400 gr zahar (in functie de gust)
5 linguri de cacao
3-4 linguri de ness (in functie de gust)

se amesteca intr-o oala piscoturile facute praf in robot/razatoare cu untul si cu zaharul. se separa albusurile de galbenusuri. dupa ce am amestecat primele ingrediente, punem peste galbenusul, nucile (maruntite un pic in maini ca sa se simta bine la gust, optiune personala), cacao si ness. dupa ce se amesteca bine bine punem peste si albusurile si toata compozitia se face mai pastoasa. dupa ce mai amestecam odata pana e totul omogen, punem compozitia intr-un recipient la congelator. a se servi dupa o ora, o ora si jumatate!

e super simplu de facut si de maaaaare efect :)

14+

Mergi la inceput