FIV la Sibiu (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Lola,buna iubita...si spor la clocit!!!!
Nu am stat sa-i numaram dar erau suficienti,stimularea am facut -o cu gonal 225mg 5 zile si de aseara pe langa gonal mai fac si cetrotide 0,25mg,luni din nou la eco sa vedem cum evolueaza....
Tu? a cata zi de stimulare esti?
te pup si stai cumintica la clocit ca eu iti tin companie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sialin spune:

Pai ........... sa incep , am o singura trompa , pe dreapta am peidut-o acum 6 ani in urma unei sarcini extrauterine , si de atunci nimic. Am fost trata inainate de extrauterina la Bucuresti la Sp. Panait Sarbu , am fost la 2 medici si la Bv , dar nu stiu daca ar fi bine sa merg la cineva la Bv , sau direct la Sibiu.
Cum credeti ca e mai bine ? Voi cim ati procedat cu toate testele si analizele preliminarii ?

Astept un sfat de la voi .

Multumesc mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

sialin aici suntem multe (aproape toate)care fac la polisano sibiu poti incepe cu o programare unde vb cu dr si ii spui tot istoricul tau..e bine sa ai ceva analize ca sa stie mai multe despre tine..apoi te duci la sibiu si de acolo te v-a indruma dr ce mai urmeaza sa faci..eu sunt la dr ispasoiu dar tu poti alege ..sa mergi la care crezi tu ca e mai bine..eu sunt ff multumita de dr meu..ai pe prima pagina nr de tel , suni si iti faci o programare..altceva nu pot sa iti spun decat bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

Talida, atat de multi ca nu i-ati numarat?..wooow..asta da productie :))

eu am facut 2 injectii cu gonal 225..astazi o voi face pe a treia, insa pe mine m-a chemat la eco in ziua 8, deci dupa ce voi fi facut 7 doze de gonal 225...sunt putin confuza ca nu mi-am cumparat decat pt 8 zile si daca imi va mai da sa fac nu stiu de unde o sa fac rost instantaneu, sper sa aiba la farmacia clinicii...

m-am apucat sa mananc oua, peste, carnita...dar am mai dat si pe langa cu un mar si putin must, plus cafea..

tu ai avut vreo senzatie diferita? eu momentan nu, desi o prietena de a mea s-a simtit rau in perioada de hiperstimulare, cu depresii, dureri de cap, iar eu tot astept sa vad acele simptome si imi este teama ca daca nu le am, poate nu am productie de foliculi...e adevarat ca ea a raspuns greu la stimulare si aproape i-au dublat doza dupa 3-4 zile.

in z3 am fost la eco sa vad daca nu am chistulet si doctorul (un habarnist de altfel pe care acum nu as da doi bani, insa nu mai aveam timp sa il schimb - cand a auzit pt ce fac si de ce - nr mic de gigei...s-a gasit el sa zica...nu aveti sanse doamna..etc etc...)..vestea buna pe care mi-a dat-o zicea ca in z3 vede 4-5 foliculi din care cel mai mare nu depaseste 5 mm... pe un singur ovar - cel drept, iar pe cel care era la rand sa ovuleze (si care a fost probabil trimis la odihna de diphereline nu a vazut nici unul..)..ma gandesc ca o sa creasca macar cei 4-5.....

oare ti-a dat tratamenul suplimentar sa nu faci hiperovulatie?

Mergi la inceput

mona, iti tinem pumnii sa fie gemeni :)) Doamne ajuta!
sa stai linistita sa apuce micutii sa isi gaseasca culcusul...

ai vreo senzatie momentan, ceva diferit?

Mergi la inceput

sialin, cel mai bine, cum a zis di mona, programare la clinica...poate se descopera ca ovulezi ovarul stang si mai ai trompa dreapta - nu prea sunt sanse sa se intalneasca outul tau cu gigeii lui...fii increzatoare si incearca sa faci primii pasi..daca nu faci nimic nu inseamna ca se va intampla neaparat o minune...

eu sunt de parere ca Dumnezeu iti da, dar nu iti si baga in sac, trebuie sa facem si noi eforturi...este ca la loto, daca vrei sa castigi si te rogi la Dumnezeu sa te ajute, el o sa iti raspunda.."dar cumpara-ti bilet, draga mea"..:)

iti spun din experienta mea, ca si eu am asteptat o minune si am negat realitatea, spunandu-mi ca nu am facut nimic rau sa mi se intample tocmai mie....si iata ca dumnezeu uneori ne da o carare mai impleticita ca sa ajungem la luminis...

te si sper sa ne transmiti vestile bune..
daca vrei sa te apuci de analize inainte sa mergi la doctor, uneori e bine sa te duci si cu ceva rezultate ca sa nu mai pierzi timpul cu inca o intalnire, pe prima pagina din fiecare capitol s-au postat analizele de facut pt tine si pt sotul tau....

in cazul meu, eu m-am pregatit de fiv cu o alta doctorita din buc, mi-am pierdut increderea in ea cand am discutat concret despre cazul nostru si atunci m-am indreptat spre sibiu, insa aveam toate analizele facute, chiar mai multe decat trebuiau - asa ne a spus dl dr Ispasoiu de la Sibiu..prin urmare la prima intalnire am si primit schema de tratament...cum preferi...

mai este o solutie, sa suni la clinica si iti vor trimite lista analizelor necesare pe mail.....le faci inainte si apoi mergi la consultatie....

iti urez mult succes si hotarare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Lola,iubita erau destui foliculi dar dr. a zis ca inca sunt mici si ii numaram data viitoare,a zis chiar ca e foarte bine pt un singur ovar,caci inainte de a incepe stimularea imi spusese ca daca nu avem macar 6 renuntam....dar se pare ca sunt suficienti!Tratament separat nu mi-a dat sa nu fac hiperstimulare,chiar a zis ca se pare ca o sa fac....nu stiu ce sa zic....
Simptome sunt:dureri de ovar cel mai frecvent si reactioneaza si sanii, ma sunt putin umflata in burtica ,dar nu am stari de rau,dureri de cap.....cred ca depinde de organism,fiecare reactioneaza diferit la stimulare.
Stai linistita ca o sa fie bine si la tine,tratamentul l-am luat de la dr.,nu-ti face probleme,o sa gasesti acolo.Si eu merg maine dupa 8 injectii de gonal din nou si o sa iau tot de acolo tratamentul.Mie nu mi-a marit doza ca nu era nevoie, am ramas tot pe gonal 225mg si in plus fac de vineri cetrotide 0,25mg.
Bafta la clocit !

Mergi la inceput

Talida, m-ai facut sa ma ingrijorez putin, nu am sani tensionati, poate ca mancand numai proteine simt burtica ceva mai ... umflata, in rest ..nada..am emotii ca eu sunt ceva mai plinuta si sper sa aiba efect la mine doza....

ma cam bate gandul sa ma duc sa imi fac o eco si aici, in buc, sa vad cum stau....sau mai bine sa stau in cuib si sa cant "cotcodaaaaaac"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

stai linistita draguta ca eu inafara de dureri de ovare nu am mai avut nimic si am avut o duzina de ovule ..cat despre doza iti spun sigur ca dr de la sibiu stie sigur cat sa iti dea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

reclama

Mergi la inceput