FIV la Sibiu (18)
Raspunsuri - Pagina 21
lola77 spune:
dragelor, cine deschide subiect nou, ca eu nu ma pricep..abia astept sa mai stam la o
, la o
..trece timpul mai repede cu voi alaturi ..va
pe toate
yarrina spune:
Andreea daca faci FIV nu-i necesar HSG. Eu am facut datorita faptului ca inaintea FIV-ului am facut 4 inseminari. Altfel nu te ajuta la nimic.
Oria deci nu m-a mintit doctorelul ca are panou nou.
Si eu as fi vrut sa fac prima eco la el dar nu m-a lasat din cauza drumului...noi facem cam 6-7 ore pana acolo...si a zis ca sa stau cuminte acasa la mine mai ales ca sunt 2 si sa-l tin la curent. Va zic ca n-am luat nici o pastila fara sa-l intreb si pe el. La fiecare control ii povesteam ce si cum si ce tratament de sustinere am si el isi spunea parerea...asta e necesar...asa nu ca deja luam altceva..
Noi pe 1 aprilie anul viitor trebuie sa mergem sa platim si sa semnam pt inca un an de pastrare a celorlalti embrioni si abia astept sa revad echipa de acolo. Plus ca iau si nazdravanii. ![]()
fericita!! 32+
si 
bonsai spune:
oria77,
poate nu am fost eu atenta la postarile tale,dar intreb:CATI SUNT IN UTER?
eu am in plan sa ajung prin 30 la ei la eco.pana atunci stau ca pe spini....
6+
crudiutalida spune:
Buna fetele,stau ca pe ace....nu mai am rabdare sa merg sa-mi iau bulinutele acasa
,m-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca ramane pe miercuri sigur,...si ca 11 embrioni sunt exact asa cum trebuie sa fie in ziua 2 adica de 4 celule
.Ma bucur ca mi-e bine si sper ca hiperstimularea sa ma ocoleasca 
Lola - cum stai cu clocitul?
Mona - tie a cata zi a inceput sa-ti fie rau de la hiperstimulare?Te pup
Oria - mersi mult pt vb buna pe care o pui si tu acolo sus,pt mine
Pupici!!!!
lola77 spune:
Talida, maine iti spun cum stau cu clocitul, astazi stau in cuib si zic "cotcodaaaaac" si imi pazesc 

Oria77 spune:
Danaisa MEA CULPA 
, te rog iarta una bucata zuza... Vroiam sa scriu daria si uite ce-a iesit! Imi cer mii de scuze, de vreo saptamana dorm cate 3-4 ore pe noapte, si cam aici e explicatia...
Puiutul tau ce face? Cand o cunoastem?
bonsai unul singur si-i multumesc lui DD din suflet pt ca la mine a fost ultima sansa sa incerc cu ovulele mele.
monaramona spune:
talida eu sambata am facut punctia si am plecat acasa am inceput sa am dureri fff mari de burta mai pe seara si duminica nu am mai putut , m-am trezit noaptea (in dureri), si dimineata am sunat la dr si am mers acolo unde m-am internat..dar nu iti fa probl ca esti tratata regeste si dr vine mereu la tine..nu pleca acasa pana nu venea sa vada ce fac..dar sper sa nu faci hiperst severa ..poate faci usoara..mai vb la tel..ma poti suna
danaisa20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Oria77 Danaisa MEA CULPA ![]() , te rog iarta una bucata zuza... Vroiam sa scriu daria si uite ce-a iesit! Imi cer mii de scuze, de vreo saptamana dorm cate 3-4 ore pe noapte, si cam aici e explicatia... Puiutul tau ce face? Cand o cunoastem?![]() bonsai unul singur si-i multumesc lui DD din suflet pt ca la mine a fost ultima sansa sa incerc cu ovulele mele. |
Oria, iubita, nu iti face griji! Eu te inteleg! Toata sarcina eram zuza (ma trezeam conducand pe strazi care duceam altundeva decat vroiam sa ajung...
) si cate si mai cate.Eu iti doresc sa treaca repede greata asta si sa te bucuri de frumusetile sarcinii!

Maine sper sa aflu si eu cand vine buburuza mea!

Nici nu pot sa descriu ce e in sufletul meu! Cuvintele sunt de prisos!
Va doresc o noapte linistita cu vise frumoase!
dana
39+ cu
Mara Alexa
Andrreea spune:
Oria iti multumesc pentru informatie.Chiar imi era frica de aceasta interventie :D .
Felicitari pentru bebe,sa ai o sarcina usoara si plina de bucurii. 
Danaisa ..mai ales ca o fac la spitalul nr 1..in nici-un caz nu as avea incredere.
Programarea pe 16 noiembrie o sa o fac.O sa sun maine.Problema este ca am fost zilele trecute la un ecograf si dr de acolo mi-a spus ca am anexita..asa ca astept sa-mi vina menstra zilele astea ca sa ma apuc de tratament 
Yarrina multumesc