FIV la Sibiu (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Andrreea,cred ca suntem cam in aceeasi oala. Bine, ma refer la faptul ca avem varste asemanatoare..eu am 23.La SB eu am fost la Dr C, dar fetele zic ca mai bun e dr I...Iti urez succes!

Mona

Yarinna, Danaida si burticile voastre..ca poate se ia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Naida sa dea DD sa se ia repejor si la tine!
Fetele nu au zis ca dr I este mai bun. Eu cred ca, profesional, sunt la fel de buni, dar - aici pe forum - suntem mai multe paciente ale dr. I care ne-am declarat fff multumite!Cred ca are mai multa rabdare...!

Cred ca pe dr I il gasesti mai des la clinica. Dr C are un program mai redus la Polisano, dar cred ca e la fel de bun.

Andrreea, orice hotarare vei lua noi iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!

dana 39+ cu Mara Alexa

Mergi la inceput

Danaisa Vad ca iti gresisem numele... Eu la dr C am fost o sg data...ca mi-a zis ca nu are cu ce sa ma ajute..pt ca am nevoie de donatoare.Mie mi s-a parut cam tacut...noroc ca-s eu vorbareata si pun o mie de intrebari.ooo...si fusesem si cu maica-mea dupa mine..deci va dati seama ca i-am facut capul calendar...

Si drumul spre casa am plans intr-una.

Daca ar fi sa gasesc pe cineva dispus sa ma ajute.....din SB, probabil ca la dr I m-as duce acum.Am auzit multe lucruri frumoase despre dumnealui...

Dar pana atunci, imi mai ling ranile putin dupa prima dezamagire..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui naida87

Danaisa Vad ca iti gresisem numele... Eu la dr C am fost o sg data...ca mi-a zis ca nu are cu ce sa ma ajute..pt ca am nevoie de donatoare.Mie mi s-a parut cam tacut...noroc ca-s eu vorbareata si pun o mie de intrebari.ooo...si fusesem si cu maica-mea dupa mine..deci va dati seama ca i-am facut capul calendar...

Si drumul spre casa am plans intr-una.

Daca ar fi sa gasesc pe cineva dispus sa ma ajute.....din SB, probabil ca la dr I m-as duce acum.Am auzit multe lucruri frumoase despre dumnealui...

Dar pana atunci, imi mai ling ranile putin dupa prima dezamagire..

Da asae e! Dr I este mai comunicativ si probabil - datorita varstei - are mai multa rabdare cu pacinetii! Noi cand am fost prima oara am stat vreo 45 de minute la despicat firul in patru.
Eu te-as sfatui sa te ridici repejor, sa ignori ranile (si ele se vor cicatriza mai repejor) si sa te pui pe treaba!
Bebele tau te asteapta undeva!

dana 39+ cu Mara Alexa

Mergi la inceput

Danaisa, Multumesc pentru incurajare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Fetelor va multumesc frumos pentru raspunsuri
Ma bucur sa vad ca mai sunt fete si din Craiova.Ma bucur tare mult ca v-am gasit!!
Danaisa vad ca tu esti graviduta :D ai facut Fiv cu dl Dr I?daca da ai reusit din prima? sper ca nu te deranjaza ca ti-am pus aceste intrebari.
Ma gandeam ca dl Dr C este mai experimentat ca este mai in varsta..dar si eu inclin spre I.Dupa cum v-am spus nu am probleme mari dar sunt putin cam sceptica..dupa atata timp de incercari fara succes..parca mi-e cam greu sa cred ca o sa reusim si noi.
Eu si sotul ne-am hotarat sa mergem la SB si cred ca o sa facem programare la inceputul lunii noiembrie pentru consultatie.Vrem sa facem FIV pentru ca nu mai avem rabdare.Oare am sanse sa fac anul asta?adica..cum decurg lucrurile..te duci la consultatie,dupa facem analizele etc..dureaza mult pana la FIV?
Imi cer scuze ca am pus atatea intrebari si sper sa aveti rabdare si cu mine :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

Buna seara, viitoare mamici de bebelusi conceputi la Sibiu

am fost astazi la control si am 13 foliculi....8+5..ma asteptam la mai bine, dar asta e rezultatul...dragutul de dr I cred ca ma incuraja, a zis ca este perfect.....mai continui putin tratamentul si estimam ca saptamana viitoare va fi punctia...

aveti idee la ce dimensiune ar trebui sa ajunga, sa ma duc sa mai "clocesc" putin dar sa ma concentrez si pe dimensiune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

monaramona, iti tin pumnii!!

eu sunt convinsa ca va fi cu ochisori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

lola cred ca pumnii sunt stransi ptr altele ca ptr mine s-au cam dus ochisorii anul asta..cred ca foliculii treb sa aiba 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Lola, dar este foarte bine cati foliculi ai. In plus, ei nu au cum sa ii vada pe toti decat la punctie, cand o sa fie mai multi decat iti spun acum. Eu una de trei ori am facut stimulare si de fiecare data au fost mai multi foliculi decat se vedeau la eco.

Monaramona, si eu astept vestea buna de la tine!

Eu am facut si al doilea HcG si a iesit 70, semn ca s-a prins unul, ceea ce e perfect, daca asa a vrut Doamne-Doamne...

Dragelor, va rog mult sa ma treceti si pe mine pe listuta de gravidute, ca visez asta de 5 ani. Bine?

Despre mine: FIV1 cu dl. Chicea nereusit, FIV2 cu dr. Ispasoiu si dr. Chicea (embriotransferul) reusit

Mergi la inceput