Ghiocei de Martie-Aprilie***258***
Raspunsuri - Pagina 10
Floric spune:
Ei si sa ucid din fasa concurenta...mai si cantam un jazz...Eu zic Badabadabaptibidipip, badabadabaptibidi...ei...nu va povestesc ce e la gura lui...fara a urma linis melodica incepe...zici ca e in limbaj morse...bidipbidip, si nu se mai opreste
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
saby spune:
Neata!!
O felie de tort
si o cupa de sampanie, asa virtual desi tare mi-ar placea sa fie live
.
Multumesc de urari fetelor Simonapro
, Annan
, Dodo
, Ilinca
(si da asta era excursia + bonus concertul U2
), precum si celorlalte fete care s-au gandit la noi.
Azi sunt tare bine dispusa
, sa vedem cum o sa mai fiu si maine dimineata cand o sa plec.
A si La multi ani si din partea nostra pt. sarbatorirea celulei de baza Annan
. Si noi am sarbatorit pe 3 octombrie 2 ani de la casatorie.
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Neata!! O felie de tort si o cupa de sampanie, asa virtual desi tare mi-ar placea sa fie live Multumesc de urari fetelor Simonapro , Annan , Dodo , Ilinca (si da asta era excursia + bonus concertul U2 Azi sunt tare bine dispusa , sa vedem cum o sa mai fiu si maine dimineata cand o sa plec.A si La multi ani si din partea nostra pt. sarbatorirea celulei de baza Annan . Si noi am sarbatorit pe 3 octombrie 2 ani de la casatorie.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) |
Muuulti, muuuulti ani!!!
Distractie la Roma!
ramona7575 spune:
La multi ani sarbatoritilor zile de azi 

Noi am absentat din lipssa de computer, s-a virusat laptoul si nu mai avem timp sa-l punem pe "picioare" pt.ca suntem plecati mai mereu cu diverse treburi.
Mai avem o luna si ne pleaca tata, deja am intrat in criza de nervi, aseara am bocit, m-am luat de sotul meu fara un motiv intemeiat, imi este groaza sa ma gandesc la ziua cand o sa plece iar 

, ii fac si lui rau cand ii amintesc dar uite ca am si eu momente de slabiciune si dau pe alaturi a prostie 

Am poze de la Sovata dar nu mai stiu parola, sper sa mi-o dea cineva de pe foruml de Bacau pana repar computerul(acum va scriu de la fratele, facen zacusca de ghebe iar maine de fasole
).
Am citit din urma mai pe sarite, recunosc, m-am uimit la cate cuvinte stiu copii vostri, Stefan a inceput sa vorbeasca foarte mult, sa ne certe dar nimic sa inteleg 
... si cand o incepe 
o sa spuna povesti cap-coada ![]()
Gata, ma duc la munca, prea mult trag chiulul...
claudela spune:
Ma alatur si eu urarilor de La Multi Ani!Numai si numai impliniri pe toate planurile!
Luata cu toata agitatia perioadei asteia...ma gandeam ca tocmai astazi facem si noi 4 ani de la cununia religioasa...Trebuie sa ne facem timp sa ne bucuram si de astfel de evenimente...![]()
POVESTEA MIRUNEI
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela Ma alatur si eu urarilor de La Multi Ani!Numai si numai impliniri pe toate planurile! ![]() Luata cu toata agitatia perioadei asteia...ma gandeam ca tocmai astazi facem si noi 4 ani de la cununia religioasa...Trebuie sa ne facem timp sa ne bucuram si de astfel de evenimente... |
La multi ani si voua!
claudela spune:
Trebuie sa imi fac timp sa pregatesc ceva deosebit pentru astazi...incep sapaturile pe net...![]()
POVESTEA MIRUNEI
cativ13 spune:
Buna dimineata!

pt toata lumea care serbeaza cate ceva azi si La Multi Ani

n-am avut dispozitie de scris zilele astea...asa ma indispune vremea asta de n-am chef de nimic
ieri nici nu m-am scimbat de pijamale
si cred ca nici azi nu le dau jos (sunt altele, da?)
Fiica Ploii

Maia Andreea ( 07 apr 2009)
Saby