Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 9
rall spune:
Teo, (tot) in aburi de Angel - The lily, incerc si Lalique - Le Baiser (asa ca nu garantez acuratetea) Incepe FOARTE floral si - sincer, neplacut. Adica e ok, dar flori peste flori... peste flori. Dupa putin timp devine pudrat si cumva ascutit, mai proaspat decat inceputul, dar tot in stil old-fashioned. Eu sincer nu l-as cumpara, nu ma reprezinta. E domol, vechiut, floral, poate elegant si fin pe anumite persoane. L-am aplicat doar de 5-8 minute, daca se schimba in mod flagrant, te anunt
rose, am primit adresa, luni trimit plicul. Oare cum e cel mai bine sa trimit, sa ajunga ok la tine aromele?
sali spune:
azi am incercat BEYONCE- HEAT....seamana izbitor cu J.LO-LIVE LUX(l-am avut), care seamana izbitor cu editiile de vara ESCADA!
blue eyes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Merci Rall, esti o scumpa!!! Da, vreau, iti las PM cu adresa. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Rose, voiam sa-ti trimit un pic di eu: am lotiune de corp si miniatura. Da-mi lasi adresa, iti trimit si cateva picaturi di alte miresme minunate; eu am o colectie de miniaturi.
rose_selavie spune:
Rall sunt multe variante, dar probate si garantate astea doua: pui pe un cartonas sau pe o bucatica de matase.
Se pastreaza cel mai bine si nu se amesteca intre ele daca vin puse individual in cate o punguta mica din aceea oooof imi scapa numele, aia cu inchizatoare etansa .
Uite cum reusesc ceva simplu sa fac sa para complicat.
Blue Eyes ma simt de-a dreptul rasfatata , sigur ca vreau. iti las in PM adresa.
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall L-am aplicat doar de 5-8 minute, daca se schimba in mod flagrant, te anunt |
Dupa ~ 13 ore, The Lily troneaza pe piele, Le Baiser e long gone
Rose, zip bag
rose_selavie spune:
Zip bag da da
Sunt tare curioasa cum e Angel the Lily, mi-am luat saptamana trecuta Innocent si nu regret, e un fel de Angel mai purtabil si fructat, asa ca ma intereseaza si unul mai floral cum banuiesc ca e the lily.
Camelia si mie imi place L'Heure Bleue Guerlain demult! Tot zic ca mi-l iau si hop apare altul care ma zapaceste, in plus e la un pret destul de mare apa de parfum:
http://www.marionnaud.ch/e_commerce/guerlain/dufte/damen-c-4-m-812-g-458.htm
nu stiu paritatea exacta franc-euro, ar veni in jur de 110 euro/75 ml, cam asa...poate aleg varianta de 50 ml edt, mai vad eu.
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui mychydutza va rog ajutati-ma cu un raspuns: vreau sa-mi iau un dior hypnotic poisson elixir. vi se pare un parfun exclusiv de seara? eu l-as vrea pt "uz" zilnic, nu pt ocazii.... decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
E bine de stiut ca si varianta edt clasic Hypnotic Poison e destul de tare. E decizia ta cat de puternic doresti sa fii parfumata peste zi la servici. Eu sunt incantata de el in orice varianta sau doza.
mihaeladm spune:
citat din mesajul lui alexia718 Eu tot la Chrome - Azzaro, raman. Mi se pare un absolut minunat parfum barbatesc! Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
E si preferatul meu!
rose_selavie spune:
Hali-Halo, sa va spun despre ultima mea achizitie, cu alte cuvinte "the ultimative seduction stuff" si anume Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle...E un parfum atat de misto incat exista 2 motive temeinice de a-l testa: 1) daca va place varianta clasica de Hypnotic Poison da-ti va rog un puf pe incheietura cu cel nou si vedeti ce reactie placuta veti avea, sau 2) daca nu va place Hypnoticul clasic din varii motive de genul ca miroase a plastic doll si a medicament aveti, din nou, sansa sa va placa noua varianta. De ce? Pentru ca e un parfum intr-adevar senzual, oriental, vanilat si fructat, cu nota de portocala rosie si extract de orhidee, vanilie gurmanda si o tusa de mosc. Si e de iarna. Si mirosi toata ziua. Si e dezarmant. Si e un must-have. Si e purtabil. Si are o compoztie rotunda, echilibrata. Si lista poate continua...
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie De ce? Pentru ca e un parfum intr-adevar senzual, oriental, vanilat si fructat, cu nota de portocala rosie si extract de orhidee, vanilie gurmanda si o tusa de mosc. Si e de iarna. Si mirosi toata ziua. Si e dezarmant. Si e un must-have. Si e purtabil. Si are o compoztie rotunda, echilibrata. Si lista poate continua... mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
...si abia astept sa -mi ajunga mostra !