Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Onitza multumesc din suflet pt urari!Urez si eu tuturor (celor care au fost sarbatoriti si celor care vor fi) La Multi Ani cu sanatate si bucurii!!
O sa incarc niscavai poze dupa petrecerea de sambata, sa-l vedeti pe fiu-miu ce lungan si slabanog s-a facut...
Va pup pe toate fetele!

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eii lume noua.
Mami de baieti sa-ti traiasca lunganul, sa fie sanatos si noroc!
Am vazut semnatura, superb numele juniorului
Tu mami de baieti, eu mami de fete, ne-am specializat

Ioana, cam asa este cu petreceri non-stop. Acum scriu de la locul de joaca unde petrece Ana. Se joaca o angajata cu ea si Elisa iar bb doarme asa ca ma plictiseam pe aici.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Oti, merci scumpa. Daaa, ne-am specializat...chiar nu stiu cum m-as fi descurcat cu o fetitza dc era sa fi fost acum Macar asa nu schimb prea tare registrul.
Ma bucur ca-ti place numele lui bb, eu i-as fi pus doar Arsenie, dar barbate-miu spune ca mai tb un nume sa-l poata striga si el si viitorii colegi ai lui.
Cum e cu viata cu 3 copilasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SIMONA, si mie imi place numele micutului tau. Cum te simti?

OTILIA, pare tare cumintica Iulia.

Dani e marait tare de cateva zile, nu ii mai intri in voie cu nimik, cel mai probabil dintisorii. Aseara i=am dat nurofen si a dormit toata noaptea . Paul s-a reorientat nu o mai iube pe Romina ci pe Teo, tot o colega de grupa, desi aseara se imbratisa de zor cu Teo (vecina)...am eu impresia ca e un mare crai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna seara!

Multumim pentru urari si le intoarcem inzecit celor care se serbeaza zilele astea

Va scriu pe fuga ca ma ustura ochii de oboseala. Adam are n episod de enterocolita debutat azi-noape. Ne straduim sa il tinem pe linia de plutire si fara interventia medicilor, care la noi ar recomanda antibiotic injectabil fara nici o scuza.

Maine cred ca voi sta acasa cu el, Matei la gradi.

azi toata gradinita a intrebat unde e Praslea nu sunt obisnuiti sa ii vada despartiti iar Matei sufera ca nu il are alaturi, ba chiar i-a cedat dreptul de a-si alege povestea, tocmai pentru ca e bolnavior
V-am zis ca si Adam a intrat in randul copiilor mari? Merge singur la gradi,caci uneori Matei il mai lasa in urma si el o rupe la fuga. Dar nici Adam nu se lasa mai prejos si se descurca singurel. Se schimba singuri, eu ajung doar s amai strang dupa ei hainutele
Matei cica vrea cheia de la casa pe mana, sa isi descuie singur usa. O sa mai astepte

gata, ca imi pica ochii in gura de somn...

Pupici si inca o data la multi ani sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani celor care s-au sarbatorit pana acu si nu am apucat sa le urez!

cand trecura suratelor 6 ani? ca vorba lu adriana, asa ma apuca o melanculoasa...parca mai ieri cand asteptam sa-mi sara doapa si acu am doi

mey simonico, n-am stiut de nr drei...sarcina usoara! cred ca deja la a treia nastere iese usor ca apa pe tzeava
cum facusi tu de iti iesi trei flacai si ce facu otilica de se alese cu trei fete, nu stiu ! dar sa va bucurati de ei/ele!

poate va incuscriti la nr 3!

recunosc ca ma uit cu placere la un bebe mic si proaspat dar de mine nu se mai lipeste..imi ajung doi care dorm cu noi in pat

ralucoo, mey tu vrei sa ramai iara fara broderie...haha...sarcina usoara !cum stai cu boraturile? ca la asta ai fost in top 3 la prima sarcina

mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Mamicilor, voi cand inscrieti copiii la scoala? Eu m-am interesat la scoala la care vreau sa o incriu pe Antonia si mi-au spus ca inscrierile se fac in februarie, pentru copiii din cartier. Iar in luna mai va avea un test de limba germana, pentru ca eu vreau sa o inscriu la limba germana. Am ceva emotii pentru test, dar sper sa il treaca. Voi trimiteti copiii la scoala anul viitor?

Mami de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai Fulgule iar iti daram un mit. Ce frumos era daca iesea si la mine ca "apa pe teava" dar nu avui eu norocul asta ca a fost cea mai mare dintre bubuline. Si asa capul a fost cu 3 cm mai mare decat au dat norvegienii cu semnatura ca poate trece prin bazinul meu. Drept urmare la spate a avut o galma si am simtit al naibii de bine usturimea ca deh se intindeau toate la maxim ca sa iasa dovleacul. Si cand credeam ca am scapat ca a iesit capul, nah belea ca s-a blocat in umeri ca si aia fura uriasi. Am fost la un pas sa-i rupa mana ca sa o poata trage.

Si din ce tin eu minte Simona numai voinici in jur de 4 kilograme face si ea o slabuta.

A inceput frumosul tau cel mare scoala? Sau numai fimea a luat-o de coada pe aici.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Onitza, Fulgu, Oti
Oti, da 4 si 4,2 kg au avut..dar eu nu sunt chiar asa o slabutza , acum deja ma lupt nitel cu kilogramele, prea incep sa se puna si simt ca nu mai am control Intotdeauna am tinut regim ca sa fiu cit de cit, sa ma accept, din fire ma ingras una doua si-mi place sa maninc la nebunie.
Intreba antoemma de scoala...eu nu stiu daca-l dau de anul viitor...Din mai multe motive (printre care dna lui mi-a spus ca nu-i stabil emotional, ca prea plange din nimicuri si ca vrea mereu la mine) Nu stiu dc asta e un motiv real, cu atit mai mult cu cit ei i-au plecat multi la pregatitoare(acum david e grupa mare) si anul care vine trebuie sa-si completeze echipa...
Mie mi-ar fi mai usor recunosc pt ca din decembrie il dau si pe Matei la gradi si ar fi amindoi in acelasi loc....ne mai si mutam cu locuinta, imi va fi greu sa fac 2 drumuri pentru a-i lua pe unul la 12, pe altul la 4...cu bb mic dupa mine.
Nu stiu cum sa procedez, mi-e sa nu fac vreo prostie dc il dau la 7 ani si 10 luni la scoala...sa nu fie prea mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna dimineata!

simona la multi ani pustiului tau, sa fie sanatos si fericit intr-o familie numeroasa si masculina

Adam al meu inca e bolnavior, sunt 3 nopti de cand ne chinuim cu febra. scaune nu mai are, nu ca ar fi fost multe pe zi... totusi, inca il mai doare burtica. Sper sa fie doar de foame.

antoemma nici noi nu vom merge la scoala anul viitor, pe aceeasi considerenta ca si a Simonei: instabil emotional. Poate cu varsta se va mai drege. In plus mai are inca metehne de copil mic, care sigur nu se vor pupa cu statutul de scolar.

Mergi la inceput