Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA, Diana este adorabila!!!
Tortul arata delicios!

FULGULE, nu stiu cand a trecut timpul asta ma tot intreb si eu dar nu cand il vad pe cel mic mai degraba in privinta lui Paul care creste-creste-de-nu-se-mai-opreste!

Mergi la inceput

ALEXA, sanatate Deliutei!!! Doamne ajuta sa treaca repede, sa se simta mai bine piersicuta ta!

LA MULTI ANI, IRIS!!!!!!!
Mami, asteptam poze cu printesa ta!!!!! Cred ca s-a facut asa mare si frumoasaaaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

La multi ani tuturor! Multa sanatate, fericire, un dram de noroc si intelepciune!

Eu sunt umflata de plans, nici nu stiu de unde sa incep... Pe o ploaie torentiala am ajuns la gradi unde doamna ii cere in mod expres lui Adam sa imi zambeasca.
are un dinte lipsa in fata!!!
L-am intrebat cum s-a intamplat si mi-a zis ca desi i-a zis Matei sa scoata creionul din gura, el n-a vrut, si Matei i l-a smuls din gura. Apoi a inceput sa i se clatine dintele, i l-a aratat doamnei, si in cele din urma l-a scos el de tot afara.
mentionez ca dimineata a mancat morcov, paine prajita, lapte cald, nu a zis nimic de dinte care sa se fi clatinat sau sa il doara... nu era timpul potrivit. Cred ca e numai vina lui Matei
Saracul, cand deschide gura sa imi zica ceva, ma umfla iar plansul, mi se pare ca e pur si simplu mutilat. E altceva cand are copilul 6-7 ani si te astepti la asta, si alta e sa fie de doar 3,10 ani... ma gandesc ca nu e gata crescut celalat dinte, sa ii creasca repede la loc, ci dimpotriva, va sta 2 ani cel putin cu o lipsa in gura....

Sunt asa de amarata ca nici nu imi vine sa il privesc in ochi pe Matei. Toate vin de la accesele de violenta si agresivitate pe care i le aplic fratelui sau... Nu pare afectat de ce i-a facut. Mi-a zis ca nu crede ca doar de la un smuls de creion dingura ii poate cadea un dinte... cred ca mai degraba simte invidie ca Adam are lipsa dintele si nu el, care deja are varsta, i se clatina putin, e ceva ce asteapta ca o confirmare ca a crescut...

Sunt suparata, asta e! Poftim de vedeti iepurasul meu stirb :

picasaweb.google.com/lilimic/Noiembrie2010#5542827006442395426

Mergi la inceput

LILI, iti inteleg supararea, idem si la noi: paul intai ii spune lui bebe sa scoata din gura, apoi trece la actiune. Imi imaginez scenariul in felul urmator: Matei bine-intentionat i-a spus sa scoata creionul din gura , Adam nereactionand, a hotarat sa i-l traga el (s-a simtit poate responsabil pentru fratior si a vrut sa ia masuri), Adam "a protestat" nedand drumul creionului si asa a fost intr-adevar un accident. Stiu ca te-a durut cand l=ai vazut fara dintisor , mie una mi se pare sincer haios si dragalas asa, nu te mai amari, o sa ii creasca la loc, in schimb neuronii tai nu, asa ca linisteste-te accidente din astea se pot intampla si sub ochii nostri. Stiu, tu esti suparata si pe Matei ca a actionat sub impulsul furiei insa e si el tot copil si chiar daca avem pretentii sa se comporte conform varstei, uneori atrag atentia si asteapta poate sa fie dragalasiti ca si fratiorul mai mic. MA uit la Paul, l-am surprins dandu-i 3 palme la fund lui Daniel pentru o masinuta pe care i=o luase cu o ora in urma. Bine ca sunt sanatosi, asta zic mereu cand avem si noi neplaceri din astea.
Am vzut si poze din urma, sunt tare frumosi si dragalasi copilasii tai, iar tablourile de toamna sunt foarte reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

off, onitza! sunt perfect constienta ca a fost involuntar, din moment ce niciunul nu realzieaza ce s-a intamplat, nu au fost plansete, nu au fost sangerari remarcate de doamnele edu... a fost intr-o clipita si gata! eu raman amarata si ei sunt ca la inceput

Acum sunt in cautare de link-uri de inspiratie de unde pot scrie scrisori catre Mos Craciun. Anul trecut Matei i-a trimis una prin mail, pe nu mai stiu ce site, asa ca acum trebuie sa reinventez roata.

Tot asa de bine am gasit si model de scrisoare de la Mosul catre copil, o scrisoare care va insoti cadoul de Craciun. Abia astept sa vad ce fata face, ca isi va citi singur.

Mergi la inceput

MIRANDOLINA, uite un dulce de tot de la mine sa treaca supararea.

Apropo de Mos Craciun, stiu ca sunt copilasi din randul cunoscutilor de varsta cu ai nostri care nu mai cred in basme. Ma apuca tristetea cand ma gandesc ca anul acesta f posibil sa fie ultimul cand paul mai crede in Mosul. Il mai vreau mic si inocent!!!! Dani sigur va afla mai repede decat paul ca il va avea pe frate-su care o sa il puna in garda.

Ne-a iesit primul dintisooooooor!!!!!!! Ce cadou frumos pentru ziua lui paul din partea fratiorului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani Iris (mami de Iris , la apel!)!
si La multi ani celor 3 sarbatoriti de azi!

Pupez un Iustin sarbatorit in mod special de la tot familionu fulguletz!

hai mey ochi verzi ca daca nici ala nu fuse super tort, de tortu meu cu pirati pe care mi-l propun sa-l fac ce sa mai zic. printesa s-a asortat cu tortu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

FULGULE, nu stiu cand a trecut timpul asta ma tot intreb si eu dar nu cand il vad pe cel mic mai degraba in privinta lui Paul care creste-creste-de-nu-se-mai-opreste!

parca fi-tu al mare era alba ca zapada si nu fat frumos care creste in 7 zile cati altii in 7 ani

_

ai mei se boxeaza des...m-am obisnuit deja . desigur, totul cu masura. Cred ca eu cu sora-mea eram si mai rau decat astia ai mei...deci ma gandesc ca se poate si mai rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Eliza5, Aime,Ochi Verzi, Danette, sa va traiasca puiutii... la multi ani si sa fie sanatosi... scuze de intarziere!

La multi ani si sarbatoritilor de azi: Ioachim, nicolas si Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iustin si un mare de la noi!
Iris Miriam!
Razvan!
Andrei!
Ioachim!
Darius!
Nicholas Alexandru!

Multa sanatate si cadouri frumoase!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput