Undeva,candva
Caut de multa vreme acest film shi nu reushesc sa il gasesc sub nici o forma.Este un film veki,regizat dupa romanul cu acelashi titlu shi scris de Richard Matheson.Subiectul este intoarcerea in trecut a unui tip,ce doreshte cu orice pretz sa traiasca alaturi de o mare artista(daca imi amintesc corect).Reusheshte pentru scurt timp sa se intoarca in perioada in care traise respectiva dar revine in prezent brusc,datorita unei monede uitata intr-un buzunar,moneda ce era din anul real,nu din trecut.
Nu shtiu cit de explicita am fost dar daca cineva shtie despre ce vorbesc,ma ajuta shi pe mine???
Eddy & Antonia Naomi
Raspunsuri
Oana_B spune:
Ohhh, Eddy stiu filmul asa de mult mi-a placut, era cu Christopher Reeve. Se cheama "Somewhere in time".
Uite si un link:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004W46I/103-2656583-8199848?v=glance
Oana_B
Banti spune:
Stiu doar ca filmul a fost difuzat recent la PRO TV, a fost placut
sa-l revad si sa-l vad pe Christopher Reeve cind era el tinar si
sanatos. Poate daca vii in Romania il mai gasesti de inchiriat la un centru de casete video ca au si filme mai vechi.
Ioana
ciufulici spune:
Draga Eddy, am vazut si revazut fimul "undeva candva" e o poveste tare draguta. Nu stiu cate "forme" ai incercat tu dar, daca ai acolo in zona centre pentru inchiriat filme, e bine sa il cauti la categoria respectiva sau dupa actori. Il inchiriezi daca este, il copii si apoi intri in posesia lui. Noi am gasit asa anumite fimle care ne mai interesau(nu ma spuneti la nimeni, stiu de legea copyright-ului)
Succes si toate bune de la noi.
Ciufulici
mamamariana spune:
Il am eu pe VCD. TI-l pot si copia... dar cum sa ti-l trimit??? Ai pe cineva care vine pe aici?
Mamamariana
EDDY spune:
Oana,multzam de link da' io,d-acolo nu pot cumpara nik nelocuind in USA ori Canada.Imi aminteam ca rolul principal era al lui Christopher Reeve dar mi-am zis ca poate amintirile nu-s totushi asha clare shi de aceea n-am dat nume.Apropos,cred ca la capitolul filme,sintem cam pe aceeashi lungime de unda.Spun asta dupa ce am vazut cu cita ardoare cautai Scarface,film pe care shi eu il mai caut inca aici.In Romania il am pe casete video dar aici...nik.Oricum,mai insist cu cautarea.Oricum,gramada de de la mine.
Banti,in Romania kiar daca il gasesc,nu-l pot viziona aici din cauza sistemului diferit.Ba pot de fapt,dar ma costa mult prelucrarea lui shi nici n-am in zona centre speciale.Multzam oricum.
Ciufulici,m-ai facut sa rid cu legea copyright-ului!Shtii ce colectzie impresionanta de filme am,pe casete video?Shi toate copiate de pe casetele de la centrele de inkirieri dar acest film nu-l gasesc aici nici de cumparat,caci de inkiriat...am renuntzat sa mai insist cu cautarea.Prefer DVD dar il accept oricum numai sa-l am in casa mereu.
Mamamariana,ce-i acela un VCD N-am pe nimeni care sa vina acolo dar oricum,multzumesc de propunere
Eddy & Antonia Naomi
mamamariana spune:
VCD=video compact disc
o generatie inaintea lui DVD.
Tzi l-as trimite prin posta... dar asta copiat, nu prea merge...
Mamamariana
Oana_B spune:
Eddy, si de la mine ici. Am pus linkul ala ca initial m-am gandit ca poate nu stii denumirea originala si cu ea poate il gasesti mai usor. Mi se parea curios sa nu livreze la voi ca totusi pe amazon toata lumea il stie. M-am uitat pe pagina lu' amazon si am vazut ca livreaza mai in toata lumea inclusiv Japan. Clicuie asa pe pagina amazon: help/shipping/shipping rates/international shipping rates/japan sau uite linkul mai jos:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/596200/ref=br_bx_c_2_2/103-2656583-8199848
Oricum, cre ca tre sa ai un membership la ei.
Apropos, de Scarface, am pus un mesaj la postul meu de atunci, l-am cumparat ca a iesit pe DVD din nou, cred ca filmele vechi din 10 in 10 ani le scot pe DVD, ai vazut ca la toate scrie "anniversary". Acu' astept sa fie 2004 sa iasa si Schindler's List
Oana_B
EDDY spune:
rau de tot,Oana!!!Nu pot sa-tzi spun cit de fericita m-ai putut face cu acest link dat in mesajul anterior!Am fost acolo shi am gasit shi amazon.co.jp shi au scris shi in engleza shi...DA,au filmele ce le caut!!!Toate mey:shi Undeva,Candva shi Scarface shi The Godfather shi cine shtie ce or mai avea ca n-am stat sa caut,revenind in goana sa-tzi multzumesc de mii de ori
Acuma,ramine sa ashtept sa vina mai repede ziua de miine ca sa il pun pe sotzu' sa dea cu shoareku' la inscrierea pe site(ca io nu cre'ca reushesc )shi apoi...sa te tzii gaura la boznarele lui
Milioane de de la mine!Pa bune daca nu tare-tare!
Eddy & Antonia Naomi
Flower spune:
Doamne , EDDY , fetelor ,ce-mi mai place si mie filmu' ala cu Dr. Quinn in pielea personajului feminin pe care l-am retinut si acum Elise McKenna..si da-ti seama cat de mult mi-a placut daca tin minte asta de cand eram tanara-tanara , adica aveam vreo 10-12 ani !!! L-am vazut pe la cinema unde facea sali arhipline , din alea de statea lumea cu copiii in brate sau pe jos , sprijinind peretii...Si daca tot fu vorba pe-aici de muzica de film mie mi-a placut tare mult melodia aia pe care o preferau amandoi ( melodie , hop si io cu bata in balta ! , ca era simfonica ) si care n-am retinut decat ca avea un nume ce se termina in 'ov' si incepea cu 'R' ..Si cauta si intreaba si cred ca era vorba de Rahmaninov..Si apuca-te si cumpara compilatii care sa-l includa pe el...si ciu-ciu , ca nu stiu nici acum cum se numeste !!!
Ce sa zic , am plans de fiecare data cand l-am vazut ( adica de vreo 3 ori , in copilarie , asta ca sa va dati seama ce copil sensibilos am fost si sunt in continuare !!) si zau ca n-am stiut ca l-au reluat cei de la ProTv.
Am ocupat spatiu degeaba si am avut 'stukit la furca' ca de fiecare data , fara a contribui cu nimic constructiv la cladirea acestui site ! Na , ca mi-am facut si autocritica !
PS : Hooray...am gasit intre recenzii si confirmarea ca era vorba de Rahmaninov , ba mai mult se vorbeste si de "Paganini Rhapsody". Io am 'Variatiuni pe o tema de Paganini' , deci alta mancare de peste !....Uf , hai ca ma ia foamea..!
Sar'na de link !