Sep-Oct 2010-Bv.Zoze,Kiti,Ramo!Hai Alecsa!(183)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ionela si eu am prioblema asta! Mananc supe de pui, iaurturi, branza de vaci, cereale, lapte, gratare de pui, compoturi... Lactate grase trebuie sa mananc pt constipatia lui bebe cica. Oricum nu prea am imaginatie la mancare. Dr neonatolog mi-a zis sa mananc orice am mancat in sarcina cu exceptia chestiilor care m-au balonat. Dar cu colicii lui nu-mi permit sa bag si-o varza pt ca pe mine nu m-a balonat! Deh!

Chichiuta, mersic frumos de indicatii. Cam asta incerc sa pap si eu.
Baietelul tau are colici deja?
Ce fructe putem manca? Am inteles ca doar mere si banane.

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta

Minunea noastra

da...avem colicei! avem voie mere si banane, eu doar banane am bagat pana acu! Of! Am fugit ca s-a trezit!gashka!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Hello Ladies!

Fetelor, pe mine iar ma apuca depresia! La mine nicio meduza, nicio durere, niciun semn! Dupa ce am stat legata de pat 2 luni cu gynipral la bord ca fetita mai avea un pic si scotea nasul prin chiloti, acuma colul s-a facut lung, gros, inchis ermetic si s-a urcat in gat!!!!
Maine merg la spital la monitorizare. iau si bagajul cu mine, poate ma opreste acolo. Dar cu colul asta nu cred ca am nicio sansa sa nasc natural!!!!

Ghiocela 39+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Cami81, ai PM

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

BRAVO ZOZE!!! BINE AI VENIT MARIA!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

of of, Chichi, micul colicos

la mine cam sughite mitica. Ma gandesc ca mananca prea cu pofta si trage aer cand papa. Se linisteste cu un pic de apa. Asa a zis dr pediatra de la spital sa ii dau.
Icter a facut sambata in spital dar parca tot mai are ochisorii putin galbiori

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Astia sunt copiii de sept-oct., cu personalitate.

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Hello Ladies!

Fetelor, pe mine iar ma apuca depresia! La mine nicio meduza, nicio durere, niciun semn! Dupa ce am stat legata de pat 2 luni cu gynipral la bord ca fetita mai avea un pic si scotea nasul prin chiloti, acuma colul s-a facut lung, gros, inchis ermetic si s-a urcat in gat!!!!
Maine merg la spital la monitorizare. iau si bagajul cu mine, poate ma opreste acolo. Dar cu colul asta nu cred ca am nicio sansa sa nasc natural!!!!

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 6 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Si ce mai pui ca se aude (cica!) ca se inchide maternitatea la Elias pt dezinfectie, cam 1-2 saptamani, pt ca a nascut acolo o parte din mamicile care aveau prog la Giulesti si Polizu. S-a suprasolicitat sectia si acuma au in plan s-o curete.
Por que?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Salutari mamicute si burticute!
Picitii mei dorm asa ca am putin timp sa stau cu voi la o barfa pana fierbe ciorbita.

Felicitari Zoze! Bun venit bebe Maria sa cresti mare si sanatoasa!
Hai Kiti! Nastere usoara

[b]Ionela, Chichiuta [b] bine ati venit acasa.
referitor la ce papam in timpul alaptarii, la inceput aveam grija ce mananc, ce ma baloneaza pe mine nu mancam.Incetul cu incetul am introdus si alimente "problema" de ex. ieri am mancat pizza si pitica nu a avut nimic,majare scazuta (era si putin picanta) plus un pahar de pepsi, struguri, suc de pere etc.Important e sa introduceti cate un aliment sa vedeti daca nu-l supara pe bebe la stomacel.
De multe ori nici nu reusesc sa termin de mancat sau doar fur cate ceva din frigider (un iaurt, o felie de sunca de pui ) si mananc in timp ce alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Fetelor multumesc de incurajari.
daca nu ma mobilizez intru in depresie si nu are nici o legatura cu bebe care e cuminte,mancacios si fara colici.
Maitreyi durerea asta de spate sper sa nu dureze prea mult ca la mine nici nu mai e cazul de alta nastere.Asa ca sa faca bine sa treaca.Ideea e ca e permanenta si se acutizeaza spre seara si nu are legatura cu nici o pozitie (sau daca are eu n-am descoperit-o).Indiferent ce fac intr-o zi,ca zac in pat sau ma apuca harnicia ea e acolo,prezenta.
Mari-Mariuk,Nastasie,Ramohd..Eu nu-s obsedata de curatenie.Am exemple in familie deci stiu exact ca nu ma incadrez in gen.Dar mor sa vad vase nespalate,sa stiu ca am hainute de spalat sau farfurii/pahare/jucarii intinse peste tot (capodopera Biancai).Si enervant e faptul ca nu pot sta in picioare sa spal alea 3 vase,ca nu ma pot apleca sa strang jucarii.Enervanta nu e dezordinea ci neputinta mea fizica.
Paticut,nici nu m-am gandit ca as avea nevoie de ajutor.Mai am la activ o cezariana care nu a avut nici un fel de efect asupra mea.A doua zi eram in stare de orice,si nu m-a impiedicat nimic sa fac tot ce faceam inainte,fara rezerve.Si asta urasc cel mai tare,sa depind de cineva pentru cele mai marunte nimicuri.
M-am delectat si eu cu poze de la Ana si de la Chichiutza,superbi bebelusi, sa va bucurati de ei.
Chichiutza,felicitari pentru kg in minus.Eu n-am curaj sa ma apropii de cantar.In oglinda nu vad schimbari prea mari...de ce sa ma mai deprime si cantarul.
Felicitari Zozela! Bun venit bb Maria,sa fii sanatoasa si cumintica.
Si motatele pentru Kiti

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Felicitari Zozela!

Bun venit Maria!

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput