Sep-Oct 2010-Bv.Zoze,Kiti,Ramo!Hai Alecsa!(183)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Si ca sa-mi fie si mai arzatoare dorinta de a-mi vedea bebelusa din burtica, m-am uitat in albumul bebeilor si am vazut poze cu Tiberiu, Laura, Petra si Emma. Cat de scumpi sunt!!! Nu ca sunt ai nostri *ai odiseei noastre(, dar chiar sunt niste bebelusi tare reusiti!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 40+

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Bina dimineata si de la noi!
Alynta

Fetelor bebelinilor vostri le place sa faca baie? Ca domnul meu urla ca din gura de sarpe, am incercat sa pun mai multa apa si degeaba, si-n camera e cald ca pun caloriferul. Avem si colici si suntem si constipati, ce sa mai...Nu ne place nici sa fim schimbati, cred c-ar prefera sa stea asa fleasca decat sa dau cu servetelul ala! of... o scoatem noi la capat cumva...

Mergi la inceput

Andra, FELICITARI!!!! Sa-ti traiasca bebe mic si scump, sa fiti sanatosi si fericiti amandoi! Orice proaspata mamica iti va spune acelasi lucru: e foarte greu la inceput, e cu totul altceva, multe lucruri la care sa te gandesti, multe lucruri pe care sa le faci. Ai impresia ca nu apuci sa le faci pe toate, nu ajungi sa te odijnesti/hranesti cum trebuie. Dar, ce pot spune eu este ca toate astea trec, te vei obisnui cu noul stil de viata, cu noile responsabilitati si te vei bucura la maxim de puiutul tau scump. Si sper din suflet sa continui sa scrii aici, sa ceri/dai sfaturi si, mai ales, sa pui pozeeeeeee cu bebe.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 40+

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Fulguta, mult succes la control! Sa vii cu vesti bune, sa fii o deschizatoare de drumuri pentru "clubul disperatelor".

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buburuza voi cum mai sunteti?Sofia doarme la ea in patut acum?

Chichiutza .

Andra felicitari!

Danaisa si tu tot prin cezariana nasti?

Laly cum se mai simte Clarinda?

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Buburuza voi cum mai sunteti?Sofia doarme la ea in patut acum?

Chichiutza .

Andra felicitari!

Danaisa si tu tot prin cezariana nasti?

Laly cum se mai simte Clarinda?

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Tanamera, iti multumesc ca ai intrebat de Clarinda. De ieri a terminat si cu tratamentul de antibiotice si e mai bine. Mai are mucisori, dar e foaret energica si vesela, ceea ce ma bucura foarte mult. A avut laringita, luata probabil de la gradinita. Am vazut la Realitatea ca sunt foarte multe cazuri de laringita in special la copii. Am luat si eu de la ea, dar am facut o forma mai usoara, adica fara febra si nas infundat. Sunt pe terminate si eu (sper).

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Fulguta, daca nu te opresc la spital, iti dorim sa vii cu vesti bune!

Sa nu ne uiti pe aici

Valentina39s6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Ce am vazut la emisiune e exact ce am facut: l-am spalat in zona foarte bine fara sa dau pielea la o parte.
FELICITARI KITI!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Aha! Adica n-ai facut nimic! Asa mi s-a spus si mie, sa nu-i fac nimic pana la o luna, doar spalat cu sapun si clatit

de ce numai pana la o luna? eu nu ii voi face nic nici dupa o luna.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Pai asa mi-a zis, fara chestii suplimentare. O sa vad ce se intampla dupa o luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dau si eu de baut azi ca facem 2 luni.suntem baieti mari.Calin este topit dupa ta-su.face niste ochi cat cepele cand il vede si cand stau de vorba.
azi a papat aproape la 3 ore.
mai3, voi cum stati?dar noaptea?al meu e chior de somn noaptea, ii fac 90ml dar nu il papa pe tot pt ca adoarme si nici chip sa-l fac sa manance tot biberonul, asa ca ramane cu vreun 60.si peste 2 ore o luam de la capat,asta la 2 ore.si nici suzeta nu o vrea.
si calin s-a cojit asa sau cum sa zic..se curata pielea in prima saptaman de viata, dar a trecut.
la mare e o vremeeee.a plouat toata noaptea si dimineata cand am dus cupilul mare la gradi rupea, abia vedeam cu stergatoarele, geamurile aburite.ahh, ce ma enerveaza.acu s-a mai oprit.dar e innorat.
ieri a venit mama si mi-a facut mancarica.am scapat pana in we.azi vne sa stea cu calin cat il iau pe cel mare de la gradi.eu pana acum nu l-amluat c mine.mi-a fost teama de copiii din gradi.asa ca vine o data soacra , odata mama.
am stabilit si botez pe 31, am arvunit si restaurant.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

si io Danaisa si Tanamera...si io.. tot cu dpn pe 26 Octombrie si cu Cezariana la rece in 39 saptamani...noi tragem piciorul la odiseea asta.

multumesc de soare si caldura Buburuza si Tanamera...faza cu caldura e mai putin importanta ... as baga ceva caldura in casa ca n-am deloc..dar faza cu soarele e suuuper necesara pentru spiritu meu..parca si camy81 era in aceeasi stare..

Felicitari Andra_B - sa va traoiasca flacaul.. sa fie sanatos si mancacios.. in cateva luni te vei intreba cum ai putut trai fara el..ai sa vezi..

Fulguta bafta multa la spital.. sa vii cu vesti bune sau sa ne trimiti vesti bune!! (cred ca partea a doua e mai dorita) de incalzire.

Am vazut poze cu Tiberiu - e un dulce si numele se potriveste de minune.. sa va traisca printisorul!

Ma bucur ca e Clarinda mai bine.. si eu vroiam sa intreb de ea dar mi-a luat-o Tanamera inainte..e bine, ca e bine..sunt multe cazuri de laringita si inca si mai grave de raceli zdravene cu febra mare, si muci grosi, si stari nasoale.. sa dea Dzeu sa ne ocoleasca pe toate si pe puii nostrii.

fetele si puii frumosi

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 13 zile

Mergi la inceput