Sep-Oct 2010-Bv.Zoze,Kiti,Ramo!Hai Alecsa!(183)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Felicitari Zoze ! Bine ai venit Maria!

Hai Kiti, Ramo, Alecsa !

Botosel, zici ca vrei o caracatita ghicitoare ? Ia sa vedem, ia sa vedem...sambata, ca sa fii colega cu Laly. Asa am fost eu la Elias impreuna cu colega mea de servici care trebuia sa nasca tot la Polizu : eu am nascut pe 4, ea pe 5 septembrie.

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Mari78, mie imi convine. Eu vineri, Botosel sambata. Sa avem macar o zi-doua sa stam la taclale si sa ne admiram bebelusii. Botosel, te bagi???

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Azi la 16:10 s-a nascut bebelina Miruna, pui de Cristina si Dragos si surioara de Vlad! 3800g, 54cm! Bravo mamiiiiiiiiiiiii! Bravo Mirunaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Fulguta, imi pare rau ca ti-am dat emotii degeaba. Oricum, la o astfel de veste, sigur ajungea si aici foarte repede

Voi cum stati cu condusul masinii? (cele cu carnet)
Pe mine ma dispera mama ca ce mai caut la volan? Ca daca nasc in masina?

Valentina39+

si la primul si la al doilea am condus pana in ultima zi.dar stai linistita ca si mama zicea la fel.si ii spuneam ca daca ma apuca ma duc direct la spital.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Foarte frumos si foarte adevarat!
Eu cred ca, cu ocazia sarcinii, mi-am corectat si pozitia de stat la volan, adica acum stau mai la distanta, ceea ce e foarte bine

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Chichiuta, vazut poze cu Toma, dulce foc, are niste buzite numai bune de pupacit de fete. Eu o sa ii spun si La multi ani pentru ca azi in calendar este Sf. Apostol Toma, e cu cruce neagra, dar si eu ii zic Teodorei "la multi ani" de cate ori este Sf Teodora cu cruce neagra.

Ana vazut si pozele Maiei, draguta si finuta ca o domnisoara. Imi pare ca seamana cu tine.

Vreau si eu user si parola de la bebelusi, ca pot sa vad doar pozele din albumul de burtici.

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Chichiuta, vazut poze cu Toma, dulce foc, are niste buzite numai bune de pupacit de fete. Eu o sa ii spun si La multi ani pentru ca azi in calendar este Sf. Apostol Toma, e cu cruce neagra, dar si eu ii zic Teodorei "la multi ani" de cate ori este Sf Teodora cu cruce neagra.

Ana vazut si pozele Maiei, draguta si finuta ca o domnisoara. Imi pare ca seamana cu tine.

Vreau si eu user si parola de la bebelusi, ca pot sa vad doar pozele din albumul de burtici.

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
poze noi
Teodora 2 ani+

Multumim din sufletel! Da, e Sf Toma azi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Mari78, mie imi convine. Eu vineri, Botosel sambata. Sa avem macar o zi-doua sa stam la taclale si sa ne admiram bebelusii. Botosel, te bagi???

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40
Poza preferata Clarinda

Mai incape indoiala?!?

Valentina39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Azi la 16:10 s-a nascut bebelina Miruna, pui de Cristina si Dragos si surioara de Vlad! 3800g, 54cm! Bravo mamiiiiiiiiiiiii! Bravo Mirunaaaaaaaa!

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Bravooooo! Ce bine ca a scapat repede!

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Felicitari Kiti ! Bine ai venit Miruna ! Mami iti dorim sa te refaci repede si sa ai mult laptic, iar tie Miruna, sa ai o viata lipsita de grji !

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Foarte interesanta emisiunea de pe Antena2. Am aflat si despre igiena zonei genitale la baietei, si m-am linistit, am facut bine ce am facut pana acum. Saru-mana celei care a spus sa ne uitam la tv

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Zi-mi si mie ca n-am prins emisiunea! Mie mi-au zis sa nu-i fac nimic!

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Si mie,si mie....ca mie nu mi-a spus nimeni nimic,crezand probabil ca daca mai am un copil sunt mai desteapta si nu mai am nevoie de alte informatii.
Pentru lamuriri suplimentare miine ne prezentam la dr pediatru (de fapt medicul Biancai de familie,pe care de asta l-am ales)

Tanamera,Olivia multumim.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN

Mergi la inceput