Moldovence aspirante sau gravidute(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albertina08 spune:

stiu ca asa e, ca dupa doar 3 luni nu trebuie sa disper... dar eu sunt o fire mai anxioasa si chiar am ajuns intr-un punct in care daca vad o liniuta pe test imi dau lacrimile. si pe la birou si pe strada, oriunde as fi, daca ma gandesc putin... imediat ma supar si mai am putin si plang. mi se pare ca nu mi se va intampla niciodata MIE. nu stiu de ce.
oricum, mult succes si voua, fetelor! sper sa ne auzim cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu sunt la sovata...si am ..cu apa calda 34 gr la hotel..tocmai am venit de la balaceala...t obosita...

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Pogonici, la Sovata?
Wow, e doar concediu sau esti si pentru tratament?

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

concediu de odihna..nu tratammnet... in fiecare zi fax max 3 ore de bai in bazinul cu apa sarata la temp de 34 gr....e super babazinul cu jet puternic...apoi sauna...

azi mergem la plimbare pana la brasovla

as ca va las cafeluta si ne auzim diseara cand ajung

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Pogonici neata! Spor la si sa ne aduci si noua bomboane!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui albertina08

buna, vreau sa va intreb si eu ceva.
luna aceasta am facut stimulare cu clomifen (zilele 5-9), iar la 2 zile de la pozitivarea testului de ovulatie (ziua 17) am inceput sa pun cate un ovul utrogsetan pe seara, timp de 14 zile. am terminat administrarea celor 14 ovule miercuri seara, iar azi e duminica dimineata si inca nu sunt semne de menstruatie. am facut 2 teste de sarcina, la o saptamana si la 2 saptamani de la ovulatie, dar nimic, negative.
cele 2 medicamente pe care le-am luat pot intarzia asa mult ciclul? stiu ca faza luteala e de fix 14 zile, la mine au trecut deja 18 zile.
sa fi calculat gresit ovulatia? la mine testele de ovulatie nu au gresit pana acum.
ms!

Am pus si eu dupa inseminari,iar dr. mi-a spus ca la un test negativ in ziua a 14-a dupa IA sa intrerup utrogestanul pentru ca intarzie menstra din cauza progesteronului pe care il contine

Mergi la inceput

mihahegarty ti-am trimis PM cu numele si loccatia pensiunii

Mergi la inceput

Pogonici am fost si eu la Sovata acum cativa ani, dar la tratament. Am stat 18 zile si a fost grozav.

Mergi la inceput

albertina08 poate e si a nidat mai tarziu!Mai incerac un test daca nu vine CM.Am auzit o vorba de duh aici pe forum"pana nu vezi rosu in fata ochilor mai ai speranta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

salutare gagici!

albertina daca este sarcina ar trebui sa mai ai si alte simptome: durere de sani, secretie vaginala abundenta diferita ce de cea de dinaintea cm, etc. la mine aceste semne au fost cand am ramas insarcinata. mai incearca un test la 7 zile de intarzaire. poate iese cu ochisori. cine stie.

marig, stefulici ce mai faceti?

alinutza cum e cu bb-ul? sunteti bine?

toate fetele si o zi frumoasa.

23+

Mergi la inceput