Moldovence aspirante sau gravidute(28)
Raspunsuri - Pagina 17
stefulici spune:
Buna Silc! Cred ca e greu cu burtica mare... da trece!.... sau mai bine nu te grabi, bucura-te de fiecare moment! Eu asa as face!
Mi-au iesit ok anticorpii antispermatici ! Nu stiu dc v-am spus , insa am alta afectiune din cauza careia se pare ca am pierdut cele 2 sarcini: sindrom antifosfolipidic!
Asta e . Acum scriu din acest motiv si la topicul cu trombofilia!
Te pup!
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
silc spune:
salutare fetelor!
haideti la o
.
stefulici ma bucur ca au iesit bune rezultatele la anticorpi si imi pare rau pentru acest sindrom. dar cu toate astea este bine ca ai descoperit si poti trata cand vine bebe. io stiu ca am citit la un moment dat despre acest sindrom si chiar era o fata la vreo 38 ani din bucuresti care tot pierdea bebe si dupa ce a descoperit ce are a dus sarcina la capat ff bine. am cautat topicul respectiv dar nu l-am gasit. mai caut si postez. pupici.
mai fetelor dar unde sunteti????
marig, delphi, alinutza ????
30+
silc spune:
stefulici fata despre care vorbeam este Avalon si activa la topicul "trombofilia".
te pup.
30+
mary_a spune:
Salutare fetelor!
Vreau sa impartasesc cu voi vestea....2 liniute aseara!!!!Slava Domnului!
Silc in ce luna esti?scuze, dar nu am apucat sa vad...
Va pup pe toate
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_a Salutare fetelor! Vreau sa impartasesc cu voi vestea....2 liniute aseara!!!!Slava Domnului! Silc in ce luna esti?scuze, dar nu am apucat sa vad... Va pup pe toate |
sincere felicitari. sarcina usoara, la termen si un bb sanatos.
se pare ca sederea in randul aspirantelor a fost fff scurta pt tine.
eu sunt ok. in grafic cu toate, mai putin cu kg, dar nu-i bai. nici nu sunt o asa amatoare de kg in plus.
am facut si morfologia si suntem ok.
silc spune:
mary_a felicitari pt bb, sarcina usoara si bb la termen.
cate zile de intarzaiere ai?
noi suntem in luna a 7-a si suntem bolnaviori. am racit extraordinar de tare, tusim si ne curge nasul. offf, am sunat medicul si a spus sa luam paracetamol si sa bem sirop. speram sa fie bine. vremea asta e de vina.
toate fetele.
30+
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_a Salutare fetelor! Vreau sa impartasesc cu voi vestea....2 liniute aseara!!!!Slava Domnului! Silc in ce luna esti?scuze, dar nu am apucat sa vad... Va pup pe toate |
Felicitari!!!!!
SArcina usoar!!!!!!!!!!!
N am mai scris de mult aici chiar daca v am mai urmarit!
Sarcina usoara la gravidute si cat mai multe liniute de la celelalte!!!
33+ cu 
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
mary_a spune:
Va multumesc!Chiar nu credeam sa fiti asa de receptive fata de o incepatoare, ca mine
.Va multumesc inca o data.
Pai, pe 23 asteptam avalansa de musafiri, si seara am luat un test de curiozitate.Surpriza...2 liniute
.
Am facut atatea teste incat eram plictisita
, dar cu folos
.
Silc si eu am fost racita, si inca mai am probleme cu nasul.Paracetamolul e bun in sarcina?
Nici nu am apucat sa merg la un control, speram saptamana viitoare.Important e sa dea Doamne Doamne sa fim sanatosi si in rest ne descurcam cu toate.
Va pup pe toate si tare mi-ar placea sa impartasim "impresii".
O zi buna va doresc
silc spune:
mary_a io am luat paracetamol abia in luna a 7-a. sincer si io am fost racita la inceputul sarcinii, cand nici nu banuiam ca as fi insarcinata si atunci m-am tratat cu oscilococcinum, mult ceai cu lamaie si grapefruit. daca faci febra, pe mine m-au ajutat compresele cu apa rece si otet. pentru tuse(pe langa sirop) poti pune pe piept intr-un prosop, sare mare infierbintata cam de 2 ori pe zi. sarcina fiind asa de mica io zic sa nu iei paracetamol. off, cam asa ne tratam si de data asta.
o dupa-amiaza frumoasa toturor.
30+
pinuta spune:
Sa scoatem fufele de la naftalina!

mary_a felicitari! Sarcina usoara si la termen!

Doamne
fa si pentru noi o minune!