Moldovence aspirante sau gravidute(28)
Raspunsuri - Pagina 14
silc spune:
saluatare!
ce-i cu linistea asta pe aici??
marig, alinutza, stefulici unde sunteti??
noi suntem bine dar cam somnorosi. aseara nu ne-am simtit chiar bine si am avut program de fotbal de dimineata ca de na asa trebuie sa faca baietii.
delphi cum te simti? a inceput bb sa danseze in burtica?
o zi frumoasa.
26+ 
Delphinas spune:
silc inca nu. mai astept
dar presimt ca o avem timp suficient de balet, baschet, fotbal si alte sporturi
T
Ai grija ce-mi doresti ca ti se poate intampla tie
Delphinas spune:
buna dimineata...si o cafea sau un ceai dupa preferinta. sau poate lapte pt mamici si pici.
eu mi-am facut programare pt morfologie fetala de trim II. abia astept noua intalnire cu bb. sper ca pana atunci sa-mi dea un semn ca totul e ok ![]()
T
silc spune:
mersi delphi de cafea. io nu am renuntat la cafea nici in sarcina. sper sa nu iasa vreun spidi sa nu-l pot prinde din urma.
26+ 
Delphinas spune:
la inceput nu puteam sa beau, insa acum parca e setat pe miros. beau una singura dimineata, cu lapte si slaba ![]()
oricum la cat e de agitat la eco, ma cam astept 
T
stefulici spune:
Buna Dimineata!
Pofititi la cafeluta , laptic, ceai, ciocolata calda cu smantana dulce si scortisoara!...
Ce mai fac fetele... Cred ca va simtiti bine in pozitia de arbitru ptr sportivul din burtica... SILC.... cred ca-i cea mai frumoasa senzatie din lume!
Eu am fost vineri la MedSana ca sa-mi faci 2 anlize: anticorpi antispermatici si RH-ul( tot timpul m-am intreb dc e poz sau neg) si nici un medic nu mi l-a recomandat , asa ca l-am fac de capul meu!
Am ceva emotii ptr rezultatul la prima analiiza, insa am ceva de asteptat pana pe 8.11.2010 cand dau rezultatele!
Dephinas 
Alinuta, cum merge tratamentul, RECLAMA ILEGALA e mai cuminte, s-a dus infectia?
stefulici spune:
Sory, nu stiu de ce mi-au pus reclama ilegala ptr ca ma refeream la bebe... (il diminutivasem un pic)
Pupici!
alinutz007ro spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru grija.
Stefulici, cred ca infectia s-a dus (am facut si o urocultura dupa ce am terminat tratamentul si e totul in regula) dupa un tratament de 10 zile cu antibiotic... Tot mai am contractii. Cred ca sunt mai dese cand nu reusesc sa ma odihnesc cum trebuie. Insa am fost vineri la gineco si colul este lung si inchis, asa ca sunt linistita. Cred ca asa duc eu sarcina, ce sa fac... De saptamana asta ar trebui sa fie mai liniste pe la birou, asa ca o sa ma odihnesc mai mult.
Bebitu
(reclama ilegala :) ) este foarte miscaret, azi a fost chiar foarte saltaret (cred ca i-am dat cam mult dulce....) si nu simt doar cateva miscari, ci uneori danseaza mai mult de 10-15 de minute in burtica. Oare o fi prea mult? Cred ca doar e mai maricel si il simt eu mai bine, ca si pana acuma era la fel de vioi. ![]()
Stefulici, sper sa ai rezultate incurajatoare!
Delphinas, si eu beau dimineata o cana MARE de lapte cu niste cafea. E foarte buna pentru tranzitul intestinal si pentru tensiunea mea mica. Unde ai facut programarea? La Iliev? In ce saptamana o faci?
Silc, vineri nu a avut timp dr sa faca mai mult decat sa verifice colul (avea o urgenta), asa ca nu stiu daca o sa-mi dea sa fac testul pt diabet. Stiu de el pt ca la prima consultatie mi-a scris o lista cu analizele care se fac in timpul sarcinii in anumite saptamani.
Ce-ai patit? Cum adica nu te-ai simtit bine? Eu mai am insomnii - ma trezesc noaptea si stau cu ochii in tavan (la tv) vreo ora-2-3....
Plus ca intr-o seara m-am trezit speriata si imi batea inima foarte tare si m-am linistit f greu (eu am avut vreo 3 atacuri de panica pe parcursul a 10 ani). Am constatat ca mancasem cam mult in seara respectiva (trebuia sa mananc dupa ce luam antibioticul la 10). Tie ti s-a intamplat asa ceva? Si bebelul tau cat de miscaret e?
Pupici fetelor, si multa sanatate!!!! PS: cate kg ai luat? Eu... o gramada...
26 sapt + 
silc spune:
salutare,
stefulici este ff frumos sa participi si tu la fotbal cu bb din burtica. vine si la tine bb, ai sa vezi, cand ai sa te astepti mai putin. si io ca si tine am facu fff multe analize de capul meu, ca daca era sa ma iau dupa ei nu faceam decat strictul necesar. in fine, cred ca-i normal sa faci si ce crezi tu, nu numai ce ti se spune. sa ne spui si noua rezultatul pe 8.
alunutza ma bucur ca ai scapat de infectie. ce doctor iti urmareste sarcina? spune-mi si mie te rog ce lista de analize ti-a dat sa faci si in ce saptamani. mie nu mi-a dat nici o lista, imi spune de la o consultatie la alta ce analize mai tre sa fac.
ca si tine si io ma trezesc noaptea pe la 4 si stau cu ochii in tavan pana la 6-7 si pe urma ma culc inca un ceas, ca tre sa ma trezec sa merg la servici. de abia astept sa intru in prenatal sa nu mai am de ma trezit dimineata. pe langa insomnii mai am si bufeuri asociate cu lesin nu ff dese dar isi fac simtita prezenta cam o data la o saptamana-doua. kg in plus..................oau!!! am luat pana acum 15 kg. tu? dar ma simt fff bine cu ele, ce sa mai spun acum... tot ce conteaza este ca bb sa fie bine si pe urma oi slabi. bb al meu este fff jucaus si sprinten, cred ca-i normal nu stiu ce sa spun. 
delphi 
o dupa-amiaza frumoasa.
26+