Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Wow..si-a facut Castelana curaj si-a pus o poza. De fapt poze..cand am vazut era numai una. Frumos foc e Cezar. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) b] MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!![/b] |
multumesc!
pentru mine e copilul meu si-i rupt din soare!
pup fetele
castelana mami fericita
dayanara spune:
am mai avzut si celelalte poze!
cu cine seamana scumpul de cezar?
avem si noi motocicleta! o sa fac poze
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
pana la urma cine e vicioasa cu sexul virtual?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanaiacovita spune:
citat din mesajul lui dayanara pana la urma cine e vicioasa cu sexul virtual? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
castelanaC spune:
citat din mesajul lui dayanara am mai avzut si celelalte poze! cu cine seamana scumpul de cezar? avem si noi motocicleta! o sa fac poze roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
motocicleta o primise chiar la 2 luni.
seamana cu sotul meu, dar cred ca doar culoarea la ochi se apropie de a mea, eu ii am albastri clar, el ii are albastri inchisi, intensi
castelana mami fericita
carmickey spune:
am pus filmuletul cu silvana cand papa am dat pe tot ecranul sa se vada mare iar adelina ii vorbea,era asa fericita!!!! am impresia ca ii intelegea sunetele silvanei....a fost tare curioasa...am sa mai pun filmulete sa vada,se pare ca avem ceva nou de care ne bucuram tare mult...
frumos
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
wapi spune:
Am fost la plimbare: pustiu peste tot. Pana la urma ne-am plimbat prin piata dupa fructe si legume.
Cu caldura - noi n-avem probleme ca avem centrala.
Subscriu la hainutele Gap - dar doar la reduceri; mie imi plac mult si cele de la Mark&Spencer si Debenhams, le urmaresc la reduceri si cumpar pentru sezonul urmator. Body-urile de la M&S sunt super bune.
Sanatate tuturor!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui dayanara pana la urma cine e vicioasa cu sexul virtual? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
ce-am scapat?
undei sexul?
acum ca mi-a venit si ciclonul...cred ca v-ti dat seama ca poate am fost mai cu nerv zilele astea...
castelana mami fericita
miria_cristina spune:
ROXANA - M-am uitat de 2 ori la filmuletul cu Silvana si lingura. Are o privire asa dulce!
CASTELANA - Ai un ditamai barbatelul! Felicitari!
oanaiacovita spune:
Mai stati ca nu a mai fost cioara CRA-CRA pe aici. Sa le luam pe rand:
- scumpul meu isi bea singurel lapticul, gata nu mai are nevoie de mama pe post de suport
- striga tata si in mod constient(cand zice tata se uita la usa, stie ca pe acolo vine tata). Ieri si luni sotul a venit numai la miezul noptii acasa, si i-a simtit enorm lipsa. Toata ziua m-a tatait si se uita la usa. Daca auzea zgomot pe scara se apleca in fata sa vada daca vine tati.
- in weekend discutie intre baietii mei(cel mic spalat, hranit, trebuia nani): tati: vrei sa dormi Eric?
Eric(nici un raspuns)
Tati: vrei sa te joci?
Eric(nici un raspuns)
Tati: vrei fast food?
Eric: DA
- Cand aude muzica incepe sa lalaie. E fascinat de desene animate, instant tace cand aude.
- Indinde mainile sa il iau in brate
Mno, atat imi aduc aminte acum.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI