Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s Castelana acum chiar ai pus poze cu Cezar, este f frumos, ce faclcute faine are! hai arata-l mai des ca ai ce arata Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
multumesc mult ! are falcute, acum parca s-a mai tras la fata.
toate avem ce arata!
castelana mami fericita
andra_s spune:
Ami am intrat si eu pe user-ul comun sa vad si eu link-ul ala, fata, me imi apare la bookmarks ce am avut eu setat, hmmm, ia zi nu-i link-ul tau ala
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
GabyHila spune:
Astero eu mananc mango ce ramane!!! avocado nu il pstrez ca se oxideaza!!!
Castelana e fain bebeloiu tau:) si mi se pare ca seamana si acuma cun mutrita de bebelus!!!
hai mai cu sexul ala odata ca eu mor aici:) unde e ? unde unde???
Andra, Rebi eu as zice la ora 3 in fata la catedrala din targoviste! Andra daca vrei hai la Moreni si plecam de acolo cu masinile. macar asa sigur ne intalnim noi doua:))))
GabyHila spune:
Ina draga eu nu mai vb de lucruri sfinte!!! vb lu fratimeo (gay) tu daca vezi una te sperii:)))
castelanaC spune:
citat din mesajul lui GabyHila Castelana e fain bebeloiu tau:) si mi se pare ca seamana si acuma cun mutrita de bebelus!!! hai mai cu sexul ala odata ca eu mor aici:) unde e ? unde unde??? Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
merci, da si mie mi se pare ca nu s-a schimbat, avea fata foarte conturata cand s-a nascut sa stii, dupa a capatat falcute.
in poza cu cravata este totusi mai baietel asa, aici face furori cand iesim, il fotografiaza toata lumea, am sa caut fotografia unde niste chinezi stau in fata lui si il pozeaza.
chiar asa ca-s singura acasa, unde-i sexul ala?
ca mi s-a uscat gura intreband
castelana mami fericita
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui GabyHila Andra, Rebi eu as zice la ora 3 in fata la catedrala din targoviste! Andra daca vrei hai la Moreni si plecam de acolo cu masinile. macar asa sigur ne intalnim noi doua:)))) |
Gaby, catedrala sau mitropolie?? Catedrala e in micro 9 (sper ca am nimerit) iar mitropolia in centru, langa parc... so, wich one?
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
Intru pe mail-ul comun ca e nebunie cu subiectu' hot azi :)))
ami_84 spune:
citat din mesajul lui miria_cristina AMI - Merci pentru PM! Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Irina (8 martie 2010)
"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)
asteropipan spune:
si ca sa nu uit, ca de dimineata ma chinui...uram si noi(eu si asteropi)
LA MULTE LUNITE SI ANI tuturor iepurasilor sarbatoriti zilelke astea carora nu am reusit sa le spunem siiii
LA MULTE LUNITE SI ANI :DAVID , ANDREI SI MAYAAA
mai fetelor, daca nu baleste fiimea de vreo csateva zile si isi baga degetele pana in gat si isi zgarmane gingiile.....sunt mai bune degetele decat jucariile pt dentitie
oare ne mai cresc dintisorii noi?????
JENYYY vino la noi sa ne iei,vremmmm la IKEAAAAA, in 5 min suntem gata, papam pe drum, ne imbracam pe drum
offf, aici nu avem IKEA , decat in Atena, langa aeroport, vaiii si ce il mai car pe sot de fiecare data acolo, cand suntem plecati in Atena....
INA 10 kg are "micutul" Robin???
wowww, numai fiimea o silfida de vreo 6,700-6,800
IRENE ai PM
trimit ca e gata papica...
revin..
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
Rebiana27 spune:
Bun, m-am logat pe mail.... si unde caut?