Floricele de Liliac mai - iun 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Of.
Azi am ratat mesele de diversificare.
Cred ca m-a ajuns nu oboseala, ci super-oboseala, azi am dormit cu asta mic de la 9 dimineata pana la 12 fara ceva. Pur si simplu, m-am intins in pat si m-am trezit cand s-a trezit si el. A sarit masa cu fructe. Am zis eeeh, asta e, o sa manance pranzul. Dar nu-i fiersesem legumele. Aveam timp.
Ii dau la 12.00 lapte, la 1.45 eram gata cu masa de pranz. Cui sa-i dau ?!!! Dormea pe el. A adormit mancand la san.
S-a sculat la 3 acum, super nervos de foame si n-a fost chip sa mai vrea legumele mele

Sa-mi fie invatatura de minte. Merit o bata pe spinare...

Stiti cat ma oftic !!!???!!!

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010
Ai inceput diversificarea?Si nu-i dai decat la ore fixe,in fiecare zi?
V-am admirat pozeleAdmirat si la propriu si la figurat.Superba familie si mancarurile

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Teo, multumesc de urari, noroc cu tine ca si uitam ca e "ziua" celui mic .
la 4 luni si piciul meu e lungan, are 67 de cm, in jur de 7,500-7,600 kg, e un hlizit si jumatate, abia asteapta sa zambesti la el ca sa se puna pe ras.
azinoapte a dormit de pe la 10 pana la 7 de dimineata, cand l-am trezit eu sa . in ultimele zile se trezea si pe la 4 sa galgaie cateva guri de lapte si apoi nani la loc.

ieri am fost afara vreo ora, azi cam o jumatate de ora ca batea vantul prea rau si mi-era mie frig. cum iesim afara, ca e canicula sau ger, el intra in transa si adoarme, la fel ca frate-su. luni a dormit pe balcon vreo 2 ore, captusit bine, dar cu nasul la aerul curat din intersectie :(.

mai devreme am prestat tortul dupa una din retetele recomandate de Alina , cea cu blat crocant, am adaptat-o un pic, cred ca-i tare bun, abia astept sa-i fac proba gustului.
sper sa fie cel putin la fel de bun pe cat arata de bine: TORT.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Am vazut pozele cu bebelusi. Doamne ce frumosi sunt toti. Imi vine sa-i pap.

Mergi la inceput

Vivela pe tortul ala pusesem si eu ochii si vroiam sa incerc reteta. Sa-mi spui cum a iesit ca la aspect este super. Eu nu prea le am cu ornatul prajiturilor. La mine ies bune la gust dar aspectul e jalnic.Dar nu ma las, perseverez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Hello hello !

Incerc de vreo 2 zile sa scriu si nu ma mai ajung cu timpul
Vero legat de nebulizator : pe al meu scrie clar in instructiuni ca e INTERZIS in timpul somnului, asa ca daca vrei unul care se poate folosi si in somn sa fii atenta cand cumperi

In ceea ce priveste apa plata : mie dr mea de fam mi-a zis sa folosesc doar Bucovina sau Dorna, sunt cica singurele care corespund dpdv al concentratiei in saruri.

Poze nu am apucat inca sa vad nimic nou

Ieri am fost cu Alexandra la ofta pt canalul lacrimal blocat si eu credeam ca merg pt o discutie, pt indicatii privind masajul si eventual sa stabilim daca trebuie deblocat chirurgical, si dupa ce ii spun despre ce e vorba la doctorita imi ia fata din brate si mi-o duce la blocul operator. Am ramas masca dar a fost mai bine asa , m-a luat prin surprindere si i-a facut deblocarea, fara sa mai apuc eu sa imi fac griji cu cateva zile inainte ca oare cum o fi si ce-o pati . Sper sa fie ok si sa scapam de lacrimarea involuntara .

Si , in alta ordine de idei chiar acum fac legumele la steamer sa le dau piure si amandoi au adormit
Suntem a 3-a zi pe piure de legume si Alexandrei ii place, il papa, dar cu Alexandru sta cam nasol treaba.
El nu vrea sa inghita, tine in gura totul si isi face singur greata.
Asa ca va rog care ati mai patit asa cu copiii spuneti-mi si mie oare face asa ca nu ii plac legumele sau nu stie inca sa inghita de le tine in gura ?
Eu cred ca nu ii plac la gust de isi face si greata dar s-ar putea sa fie ambele variante la un loc.

PS are ceva daca ii pun putin LP in piure sa simta gustul de lapte, poate asa il mananca ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona80

Vivela pe tortul ala pusesem si eu ochii si vroiam sa incerc reteta. Sa-mi spui cum a iesit ca la aspect este super. Eu nu prea le am cu ornatul prajiturilor. La mine ies bune la gust dar aspectul e jalnic.Dar nu ma las, perseverez.

Mamica fericita a lui Bogdan Andrei din 16 iunie 2010 si a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008

iti spun luni, ca ne intoarcem duminica seara din excursie. dar nu vad de ce sa nu fie bun, eu am gustat din toate ingredientele si nu-mi venea sa ma opresc .
daca reusesc, o sa fac si o poza cu sectiunea, cand l-oi sectiona .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Hello hello !

Incerc de vreo 2 zile sa scriu si nu ma mai ajung cu timpul
Vero legat de nebulizator : pe al meu scrie clar in instructiuni ca e INTERZIS in timpul somnului, asa ca daca vrei unul care se poate folosi si in somn sa fii atenta cand cumperi

In ceea ce priveste apa plata : mie dr mea de fam mi-a zis sa folosesc doar Bucovina sau Dorna, sunt cica singurele care corespund dpdv al concentratiei in saruri.

Poze nu am apucat inca sa vad nimic nou

Ieri am fost cu Alexandra la ofta pt canalul lacrimal blocat si eu credeam ca merg pt o discutie, pt indicatii privind masajul si eventual sa stabilim daca trebuie deblocat chirurgical, si dupa ce ii spun despre ce e vorba la doctorita imi ia fata din brate si mi-o duce la blocul operator. Am ramas masca dar a fost mai bine asa , m-a luat prin surprindere si i-a facut deblocarea, fara sa mai apuc eu sa imi fac griji cu cateva zile inainte ca oare cum o fi si ce-o pati . Sper sa fie ok si sa scapam de lacrimarea involuntara .

Si , in alta ordine de idei chiar acum fac legumele la steamer sa le dau piure si amandoi au adormit
Suntem a 3-a zi pe piure de legume si Alexandrei ii place, il papa, dar cu Alexandru sta cam nasol treaba.
El nu vrea sa inghita, tine in gura totul si isi face singur greata.
Asa ca va rog care ati mai patit asa cu copiii spuneti-mi si mie oare face asa ca nu ii plac legumele sau nu stie inca sa inghita de le tine in gura ?
Eu cred ca nu ii plac la gust de isi face si greata dar s-ar putea sa fie ambele variante la un loc.

PS are ceva daca ii pun putin LP in piure sa simta gustul de lapte, poate asa il mananca ???

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

bine ca Alexandra e bine.

Daca isi face greata si se stramba nu ii place si nu il forta. Exact asa face Ekaterina mea cu sucul de mere. O las in pace si o sa mai incerc peste cateva zile.

Mergi la inceput

Bubu cred ca ai tras o sperietura cand a plecat cu ea. Da Doamne sa nu mai fie nevoie de alte interventii. Despre mancare, eu n-am patit asa cu V, cu B n-am inceput inca, dar poate ar trebui sa mai astepti sau sa treci la fructe, nu stiu. Dar nu-l forta daca nu-i place.

Vivela asa zic si eu, ca n-are de ce sa nu fie bun. Mi-ai facut o pofta de nu mai pot.

PS Am reusit sa mai pun si eu 3 poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare din nou!

Ruxi, eu chiar faceam la Matei piureul de legume cu o masura sau 2 din LP, ca sa-i placa, sa-l accepte, mi-a zis chiar pediatrul, si cand s-a invatat cu piureul nu i-am mai pus LP, dar puneam branzica de vaci din aia calcica.

Theo, iti dau pm cum am ceva timp, dar sa stii ca momentan e o cura proprie, de bun simt, pe 12 insa am programare la nutritionist si-ti zic atunci ce si cum. voinicelul de Stelios

Sabina, ma intrebai de trusou, pai e magazinul ala din Mall Vitan de langa cofetaria Opera, Cherry, parca, si atat costa o rochita cu botosei si palariuta, baniesc ca re sa-i mai iau si pardesiu (paltonas), etc..Mai caut. La fete de unde a luat nasa hainutele de botez, ca-s superbe? Si mersi de sfatul cu redigest, eu nu stiu nici ce sa-i mai dau de mancare, i-am luat lapte fara lactoza acum si nu pune gura, dar plange de foame si de burta

Fug acum cu baietii la kinetoterapeut (avem programarea de acu o luna, ca altfel nu ieseam cu Matei), la Matei sa-mi zica daca mai reincepem gimnastica, iar la Tudor daca mai are capul turtit si daca e ok ca nu face mai nimic, dpdv motric.

Ah, iar eu l-am scos pe Tudor si ieri si azi afara, cate o ora, si ii prinde bine. Daca nu ploua si nu-i vant tare e ok. La matei eram obsedata sa-l scot 2 reprize pe zi: dimineata si dupa-masa, acum m-am relaxat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Salutare din nou!

Ruxi, eu chiar faceam la Matei piureul de legume cu o masura sau 2 din LP, ca sa-i placa, sa-l accepte, mi-a zis chiar pediatrul, si cand s-a invatat cu piureul nu i-am mai pus LP, dar puneam branzica de vaci din aia calcica.

Theo, iti dau pm cum am ceva timp, dar sa stii ca momentan e o cura proprie, de bun simt, pe 12 insa am programare la nutritionist si-ti zic atunci ce si cum. voinicelul de Stelios

Sabina, ma intrebai de trusou, pai e magazinul ala din Mall Vitan de langa cofetaria Opera, Cherry, parca, si atat costa o rochita cu botosei si palariuta, baniesc ca re sa-i mai iau si pardesiu (paltonas), etc..Mai caut. La fete de unde a luat nasa hainutele de botez, ca-s superbe? Si mersi de sfatul cu redigest, eu nu stiu nici ce sa-i mai dau de mancare, i-am luat lapte fara lactoza acum si nu pune gura, dar plange de foame si de burta

Fug acum cu baietii la kinetoterapeut (avem programarea de acu o luna, ca altfel nu ieseam cu Matei), la Matei sa-mi zica daca mai reincepem gimnastica, iar la Tudor daca mai are capul turtit si daca e ok ca nu face mai nimic, dpdv motric.

Ah, iar eu l-am scos pe Tudor si ieri si azi afara, cate o ora, si ii prinde bine. Daca nu ploua si nu-i vant tare e ok. La matei eram obsedata sa-l scot 2 reprize pe zi: dimineata si dupa-masa, acum m-am relaxat.

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

nasa Ekaterinei i-a luat trusoul de la Viena si nasa Iustinei de la Miniblu si a costat 180 roni

Mergi la inceput