La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 9
NelaM spune:
Da, Dana, ca stiam si eu de Grig.
Vineri plecam, sunt joiaux!
Fram e tot timpul pe faza, de cand cu sala, e tot un sparnel!
Ia zi, Fram, cum mai merge? Ai inceput sa te conturezi, asa?
Fara legatura cu sobiectul, eu m-am facut ca o vitzica! De maine nu mai mananc! Zise porcul si a doua zi il taiara!
Va rog sa imi ignorati criza de personalitate, mi se intampla de regula in ajun de vacante: ideea de costum de baie insificient de mare sa ma faca sa par mai slaba ma deprima!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
Sa scriu repede un mesaj si pentru Uka, sa vada roz in monitoru' ala mic! Lasa dear, vecinii, e dusi cu pluta! Cine bate covoarele in octombrie?!!! Alea se bat de doo oro pe ani: de Pasti si de Craciun!
Cum mai merge Carinuka?
Stii ca de cand cu videoclipul cu ea cu "un an", o tot intreb pe Ana "cati ani ai?" si ea face ochii aia mari de vitzica... nu stie ce vreau de la ea! Si nici Sorin nu se prinde ca asa's eu, pitzi!
Aaaa, Fram, maine fac supa cu taietei de casa, da?
Ieri am facut ciorbibita Techilei si m-am infruptat eu cu toata! Ana nici nu s-a uitat la ea. Sa fie ca am acrit-o cu lamaie in loc de bors?!
aricelul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Am facut ordine si am spart niste chestii... Mai bine nu fac, nu? Da ce se intampla pe aici? Ia zi aricelu ce era cu emoticoanele? Am crezut ca ne dai o veste mare burticoasa Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
hmmm ....poate peste mai multi ani...
va multumeam pt cuvintele frumoase
_
Maria (28.08.2009)
NelaM spune:
Ma, ce e cu Techila?
Epi, tu tot acolo, te prefaci ca muncesti?
Hai ca stiu ca chicotesti in spatele monitorului (in sinea-ti). Ce mai face Maia?
Aaahh, ca am uitat: Sabina, dear, am obosit tot uitandu-ma la pozele voastre, nu se mai terminau, mai! Ce ai pus atat de multe? Stii ca omul mai are si alta treaba decat sa vada enspe mii de poze!!!
Superba Lisa. fii mai genereoas, rogu-te, cu pozicile! Ai niste fete superbe, merita sa le arati!
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Da, Dana, ca stiam si eu de Grig. Vineri plecam, sunt joiaux! Fram e tot timpul pe faza, de cand cu sala, e tot un sparnel! Ia zi, Fram, cum mai merge? Ai inceput sa te conturezi, asa? Fara legatura cu sobiectul, eu m-am facut ca o vitzica! De maine nu mai mananc! Zise porcul si a doua zi il taiara! Va rog sa imi ignorati criza de personalitate, mi se intampla de regula in ajun de vacante: ideea de costum de baie insificient de mare sa ma faca sa par mai slaba ma deprima! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Da da,normal, sunt toata un contur! Ceva de vis, va zic! Se vad asa fibrele musculare, mi-au crescut si sanii, fesierii fermi, picioarele lungi si musculoase...parca si-un pic bronzate sunt!
Pentru puiul tau
NelaM spune:
Raluka, stai cuminte cu curatenia aia! Alta treaba n-ai?!
Nu mai bine scrii tu pe blog? Sa citeasca si ochiul meu ceva frumos!
Ma duc, mai, sa ma culc! Mi-e foame, iar! Si e doispe!
Dana, eu astept filmulete cu Ana, sa stii...
vik-cj spune:
Buna fetelor! Scuzati ca dau buzna asa ...oare mai sunt locuri? La mese sau pe canapea???....sau macar printr-un colt... ca starea mea (de sanatate) nu prea e compatibila cu taverna voastra vesela
Anyway...vreau sa o felicit pe Iulika ! Sarcina usoara!
Dana, techila ...
Va pup, seara faina!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
NelaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Da da,normal, sunt toata un contur! Ceva de vis, va zic! Se vad asa fibrele musculare, mi-au crescut si sanii, fesierii fermi, picioarele lungi si musculoase...parca si-un pic bronzate sunt! Pentru puiul tau |
Ma incearca sentimente necurate, de gelosia si nu stiu de ce...
Si mie mi-au crescut sanii, mi s-au lungit...
Fibre musculare am pe fata... lucrez grimasele in fiecare zi...e muschiul suplu si ferm.
NelaM spune:
Cecilia, te imbratisez!
Tu urmezi tratament, ceva, da?
Asa de rau imi pare ca nu te simti bine!
Multa, multa sanatata, insantosire grabnica!
iulia0807 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Da da,normal, sunt toata un contur! Ceva de vis, va zic! Se vad asa fibrele musculare, mi-au crescut si sanii, fesierii fermi, picioarele lungi si musculoase...parca si-un pic bronzate sunt! Pentru puiul tau Si mie mi-au crescut sanii, mi s-au lungit... Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
credeam ca numai mie imi intra in buzunar la blugi!da macar daca m-as mai ingrasa un pic...care reteta, Nela?
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/