La Dovlecelu' Vesel (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Techila, dar alte simptome are? I-ai dat ceva?
Si eu astept ora 5.30 ca pe altceva. M-au terminat copiii astia azi, in special ANdrei. O sa va pun diseara un filmulte sa ziceti si voi daca ati mai vazut asa copil obraznic. Imi vine sa ma inscriu la emisiunea aia cu Supernany, ca nu se mai poate, Andrei se incareaza perfect in tiparul de acolo! Astazi a maturat cu sora-sa prin casa, a caftit-o, a impins-o, a batut-o, etc, etc.
Dar am si o bucurie, la 6 plec sa ma intalnesc cu prietenele la restaurant, fara copii, fara sot!!! E raiul pentru mine!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Ama e bine, nu a vomat decat o data, atunci seara, iar scaun moale doar unul pe zi, am tras concluzia ca un dintos ne-a speriat atat. De ieri a inceput sa si manace, altceva decat tzitzi ceea ce e nesperat, i-am facut de regim, dupa meniurile vostre si nu am fortat-o deloc! (Nela te pup!tzitzi a fost la putere si am realizat ca stie ea mai bine ce-I trebuie)

Vik sanatate!

Vai Cris ce m-a emotionat Emma, cat e de dulce si de cuminte!M-a impresionat tare tare si ma bucur ca ai reusit sa o filmezi si sa ne-o arati!

Iulika mami [emoticon bucuros topaind], am intrat ieri sa aflu vestile dar nu am reusit sa scriu…m-am bucurat de numa……si eu visez sa am pereche, baiat si fata si sper sa fur ceva din optimismul si increderea ta cand va fi sa fie….

Techi, sper sa nu fie ceva grav, cunosc si traiesc sentimentu, nu la dublu dar stiu! Uneori sunt si eu cu ochii pe cea ca pe butelie!

In rest sunt intr-o pasa extrem dar extrem de proasta, focusata pe banci, contracte, ouguri si amendamente din care inca mai sper sa ies cu rezultate bune!
Va sarut, sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii/vremurilor!

Ps. Am reusit sa uploadez cateva poze cu Ama (deja mi-era jena de voi, anomis, nela ), before and after the cut!Sunt pe mail!
Sabina eu nu am vazut minunile tale. Nu sunt pozele!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

techi asa zic astia?? Ca vine Siberia peste noi???
Eu nu stiu pe unde naibii citeam ca se fac 20'j de grade de sapt viitoare. O fi vreo prognoza de pe vremea incalzirii globale??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

nimic nu stii!tu nu asculti meteo? ca de uitat n-ai timp stiu...anunta astia cea mai nasoala iarna ever,vb Techilei.te pup

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Aaaa, nu v-am zis ca eu nu ma mai uit la stiri negative?? Pana si pe don Parlamentar l-am resetat si-l dau pe brazda cu chestii mai domestice pentru mine: reclame
Deci, nu tu stiri, nu tu meteo!!!! Starea vremii o vad pe geam. Acum e soare si frumos

techi Uof, Doamne, dar niste antitermice ai incercat?? Banuiesc ca da si io mi-s stupida. Sanatate multa!! Si speram sa treaca timpul cat mai repede!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Techi iu rul, Stefi rulz . Andrei era preferatul meu, ca are asa o fata de smecher pus pe sotii. Mai, dar Stefi m-a dat gata! E incredibil cate stie! Si tu esti bestiala cu serialele politiste . Sper sa fie bine Andrei si sa fi scazut febra

Sabina eu oricum fac sondaje de cate ori vad poze faine, acuma mi-ai si amintit cu blitzul. Sunt in cautare de un aparat profi si de ceva obiectiv bun sa iasa poza frumoasa fara blitz. Ai putea sa ma sfatuiesti? Ca taica-meu are unu semi-profi si tot degeaba, iese miscata. Ca nu sta Alex la poza . Asa ca eu trebuie sa fac vreo 20 de poze sa se vada intr-una copilu. Pana acum am strans raspunsuri de la Uka, Dana si Mihaela, eu probabil crezand in naivitatea mea ca daca imi iau aparat ca si ele, voi arata si eu la fel de bine in poze ca ele, si Alex va fi la fel de fotogenic si expresiv ca si Carina, Ana si Josh... .

Uka mai tii minte ca Alex avea o perioada ca adormea doar dansat pe Bad Romance, nu? Orice alta melodie nu avea nici un efect. Cand incepea Bad Romance, adormea. Si acuma, cand apare Gaga, e si el atent la tv, in rest il ignora. Chiar m-am mirat ca intr-o zi era poker face si el n-o mai vazuse/auzise, dar tot i-a captat atentia, si a si vorbit cu tv-ul ceva .

In rest la al meu mai nou ii place orice muzica, de la Eminem pana la Louis Armstrong, sau Ceata lui Pitigoi... DOAR sa fie dansat! In rest nu-l intereseaza. Dar in brate la mine isi face fatza de om serios si foarte mandru, ca apoi sa se ceara la tzitzi si sa adoarma. Asta e noua noastra metoda de somn de cateva zile. Fara muzica incerc si doua ore si degeaba...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

techi, sa treaca repede ardeiasului.. la fel de brusc a debutat la carina viroza, cu febra 39, fara alte simptome ( dr a vazut afte in gat, rosu in gat dupa o sapt) .. baga vit c, oscilo, panadol, apa multa.. si sa fie racorel in casa . scuze daca stii si tu toate astea, altfel nu stiu cum sa te ajut si-s asa suparata
mi-au zis ca are imunitatea slabita in perioada adta a eruptiilor dentare, eu nu-mi explicam de unde a luat.. sper sa treaca repede repede!!

hai ma frag, de ce esti suparata? mergi diseara la sala? pisi e bine? eu va pup!

facut vaccin, plans putin.. acum a adormit in masina, stau prin mamaia cu ea la aer .. 12 grade adica
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Nela sa aveti concediu placut, minunat, superb!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna fetele.

Am fost afara, mai mai sa inghet de frig nu alta. Daca nu ar batea vantul ar fi fost mai omenesc, dar asa, e jale. Mandra s-a simtit bine, macar atat.

Mada bine ai revenit. Condoleanta ptr unchiul tau. Ma bucur ca sunteti bine.

Iulia bafta la dr., sa veniti cu vesti bune.

Uka bafta la vaccin.

Techila dar alte simptome nu are? offff, mama ei de febra...poate trece cu antitermice, desi mi se pare cam mare. uf, tinem pumnii.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Neata fetele mele!
VA multumesc fetelor pt cuvintele frumoase!!

Am vazut aseara pozute, filmulete tare frumoase.

Carinuca e fenomenalå.Nici nu stii care poza iti place mai mult cu ea ca in toate draga de ea e tare frumoaså.

Emma de Cristina cred ca e singurul dovlecel care papå singur.Si te uiti la ea si zici ca are in jur de 2 ani nu 1 anisor.Si mai e si frumoaså de pici.

X-ggg nici u nu pot sa comentez la poze...Oare de ce? ca la celelalte pot dar la tine nu.Sau cred ca e e VIP Rareselu cu masinuta aia fainå.E tare frumos puiul.

Techi, Mary sånåtate la puisorii vostri.Ce så facem daca suntem in plin sezon de raceli.Eu una m-am obisnuit cu mucii.Zici ca s-a nascut cu ei.

Liliacule si zici ca a trecut Radulescu asa usor pe reclame?? A lasat el politica asa usor?

Fram mami scumpa si frumoaså hai nu mai fi tristuta.LA sala mergi, noi nu..ai o fetita minunata care te tine in priza så nu pui pe tine ce pierzi la salå. Acusi vin sårbåtorile , ce poate fi mai frumos.NU mai continui ca e lunga lista si tu stii asta.Hai ca eu te pup mami si sper så treaca repede starea asta.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

dragelor, multam pentru gandurile bune

mai, io momentan dau vina pe vaccinul de saptamana trecuta, dna dr a zis ca ar putea ca peste 7 zile sa apara febra/indispozitie ca reactie...noi avem 8 zile de la ROR. acum i-am dat cu antitermice si l-am lasat mai golas decat era. vad ca doarme de cateva minute...vreo 20. de mancat a mancat putin tare, apa nu vrea...
evident ca stefi nu are nimic, multumim lui Doamne Doamne...asa e mai mereu...daca e unul vai capul lui, macar alalalt e intreg.

mely
, dupa ce ca le ai pe ale tale..iti faci timp si de mine. esti tare tare draguta.

s-a trezit plangand, fug

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Girls, flori, multe flori pentru voi!

Techi, poate e randul lui Andrei la roseola..zic si eu, sau cum zici, poate chiar reactie de la vaccin. Hai, poate trece usor cu antitermice. Dc vrei sa mergi la medic, poti sa-l lasi pe Stefi la mine, o mai invata pe Pisi una, alta:) Va pup!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput