La Dovlecelu' Vesel (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

mada condoleante
Si-l pupam pe Iri cel bengos. Uof mititelul cat a mai tras-o!

Uka azi de unde transmiti stirile?? Carina e ok? Tu?

Meli vai de capul tau, soro Stiu cum este si ma doare capul numai cand ma gandesc. Macar bine ca flacaii tai se iubesc si se mai joaca impreuna. Le mai arunci cate-o masinuta intre ei, le mai dai o roata si respiri si tu macar.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Vaaai, cat am ras, Uka! Super tare! Stiti ca am avut o perioada cand ma uitam la fotbal, mergeam pe stadion....ce vremuri!

Am mai fost o tura la sala..devin dependenta, clar!

Pentru puiul tau

Phuoa, am ramas oare ultima mohicanca pe stadion?? Ma, si cum nu stiu sa sparg samanta...imi iau cate-o tona de stixuri!!

Cat despre dependenta sa ne zici cum IL cheama, concret.

D'ale Andrei

Vremuri

Nu stiu despre ce vorbesti

Pentru puiul tau

Sincera sa fiu, recitind...nici eu

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Neata,va salut.

Am terminat munca...fug dupa fete,imi e un dor de ele de mor.
Azi le scot la plimbare si apoi cumparaturi.Facem incercare de tort pentru tati,ca e sarbatoritul casei luna asta.
Noi o tinem lant din mai incepand.Si terminam prin decembrie.Hihi.

Mor de oftica ca mi-s tare obosita seara...cad si nu mai aud,nu mai stiu nimic pana dimineata.Ieri dupa ce am dovetit fetele,am cazut si eu...era jaf in casa,dimineata m-am trezit tare suparata pe mine...

Ahhh,multam de aprecieri la adresa junioarei.
Nela chiar ma gandeam ca oi fi incarcat din greseala tot folderul
Esti tare!M-ai facut sa rad!

Dana in general eu nu sunt de acord cu blitz-ul.Doar in anumite cazuri cand ai nevoie de lumina artificiala.Sau in stidio,lol Dar astia sunt pitici pe creier de cand cu fotografia ca hobby.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

moa....cineva are logoree vad ca se poarta !
teki daca e sa va zic si de la noi, primul cuvant pe care-l spune carina cand face oki este "gagggga" ..apoi arata spre orice ii iese in cale: tv, radio, tel, ipad si te face praf la urechi daca nu incepe repede o piesa de-a lu tanti asta...
dar stati, nu orice piesa, are fixatii: daca pana acum no1 era telephone, acum e bad romance si face cu degetele asa ca aia din clip, nu stitzi voi
daca ii pun ceata lu pitzigoi sau pupaza din tei, se uita la mine cu niste ochi de zici ca sunt ultimul om ..
pup aricelule, spor la seriale
lill

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

mada , condoleante , ma bucur sa te vad

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Mai, daca e sa vina iarna scarboasa, eu ma gandesc sa ma nimeresc la teki acasa si sa ma prinda zapada acolo tare mi-a mai placut si poate fac schimb de experienta copiii nostri, carina il invata pe stefi sa danseze, el o invatza cuvinte elevate ..
ar fi perfect, frag si hippy aproape de noi ... zapada sa se astearna lin...bicicleta era glabena..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Mai, daca e sa vina iarna scarboasa, eu ma gandesc sa ma nimeresc la teki acasa si sa ma prinda zapada acolo tare mi-a mai placut si poate fac schimb de experienta copiii nostri, carina il invata pe stefi sa danseze, el o invatza cuvinte elevate ..
ar fi perfect, frag si hippy aproape de noi ... zapada sa se astearna lin...bicicleta era glabena..

_

Vise taica, vise!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

_

Vise taica, vise!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Alex,vise pentru noi ,ca la cum le stiu eu pe fetele astea,sigur merg cu colinda la Teki acasa.
Ce atmosfera faina....noi ne bucuram sufletelele doar cu poze si suspinam adanc...

Multam fetelor de incurajari ; fac si eu haz de necaz,ca doar de mai 3 ani incoace,tot eu mi-s fruncea ,da' de cand m-am invatat cu binele (aka Alex la gradi 4 ore si Razvi un cuminte si jumatate),acu' parca e mult mai greu cu ei.

Oricum,Razvan s-a schimbat extrem de mult,pe cat era de cuminte si linistit,acum zici ca e Duracell de 200 w .Nici la wc nu pot sa merg fara el,jos nu-i bine ca vrea in brate,din brate vrea jos...il duc de manute,vrea in 4 labe si invers...teroare
Io inteleg ca e mai greu acum pana isi da drumul bine de tot la mers,dar efectiv imi scoate peri albi.Sa nu mai zic cat e de plangacios..cand nu-i convine ceva se pune jos pe burta ,urla si da din picioare...mai ceva ca (,) copiii razgaiati la raionul de jucarii .
Trec ele si lunile astea si imi scot eu parleala .

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Mada,condoleante!
Ma bucur ca totul e bine si frumos la voi,te pup!

Sabina,am admirat si eu mogalneata mica are niste ochi superbi!
Spor la shoppinguiala!

Razvi inca baga mare cu "mama".Rar mai zice cate un papa sau tata ; stam tare rau la capitolul vorbit...
Nu zic ca nu vorbeste,toata ziua ii merge gura dar pe limba lui,nu spune ceva anume. Si-o da el drumul,pana merge la gradi are timp.

Uka,nu mai stiu daca am retinut bine,azi mergeti la vaccin? Daca da,pupam mititica sa nu planga .
Si un rasfatz pe la mama era in plan parca...ferice de tine !

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Uka,nu mai stiu daca am retinut bine,azi mergeti la vaccin? Daca da,pupam mititica sa nu planga .
Si un rasfatz pe la mama era in plan parca...ferice de tine !

Ai ma Mely, ca nu uitasem de vaccin !! Tiii, si aveam asa un sentiment vag ca am uitat ceva Stiti, ca atunci cand pleci dintr-un magazin, verifici daca ai poseta, telefonu, umbrela ..dar parca totusi mai era ceva ...si striga vanzatoarea dupa tine sa iei si carutzul .. Vi s-a intamplat vreodata? Nici mie

La mama am fost ieri dar nu prea s-a lasat cu rasfatz, pitzi se daduse cu superglue ..

Auzi, da' nu mai stii la ce ora am zis ca sunt programata?

_

Mergi la inceput