La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uite, ca sa vezi ca de fapt este treaba serioasa cu ei...o sa ti-i desenez pe-ai mei O . . Edit prt explicatii: Deci ala mare-i capul si aia desenati plini si voluptosi sunt EI, maretii, impozantii... Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Hai ca se poarta...
Deci forumu' asta e de 2 euro-bani. Nu ma lasa sa fac cercul ala de dimensiune 150 atat cat are capul meu. Restul sunt in marime naturala
![](vampa.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
happy_uka spune:
teki, imi pari masata.. te-ai masat?
lill, eu nu inteleg nimic din desen .... ochiii-ii unde sunt?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Nimeresc si eu in toiul petrecerii, dar acum daca m-a invatat Uka sa pun filmulete pe youtube am zis sa va arat si eu pe Emma mea care papa singurica. Hai, ca ma laud cu asta de zici ca a reusit fata la facultate, nu altceva! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=icyk9Ws8YHo Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE POZE NOI |
Sa stii tu ca e mai ceva ca admiterea la facultate. Nu vezi ca acum intra astia pe banda rulanta??
Cu mancatul singura e mai dificil. Eu am reusit sa dau examenul final cu fii-mea pe la 6 ani jumate.
![](alcool.gif)
Papusica mica este mortala!! Si chiar papa
![](olala.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
citat din mesajul lui liliac1![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uite, ca sa vezi ca de fapt este treaba serioasa cu ei...o sa ti-i desenez pe-ai mei O . . X Edit prt explicatii: Deci ala mare-i capul si aia desenati plini si voluptosi sunt EI, maretii, impozantii... Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
imi permiti o corectura???
cine ghiceste cine este X????
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
![](punk.gif)
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
Fragutza spune:
Vaaai, cat am ras, Uka! Super tare! Stiti ca am avut o perioada cand ma uitam la fotbal, mergeam pe stadion....ce vremuri!
Am mai fost o tura la sala..devin dependenta, clar!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
X = Radulescu
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
citat din mesajul lui happy_uka teki, imi pari masata.. te-ai masat? ![]() lill, eu nu inteleg nimic din desen ![]() _ ![]() ![]() |
Nimic nu intelegi!!! I-am dat pe spate, ce dreq! Gemeam de placere cand simteam ca techi se da cu masaj...
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
D'ale Andrei
Vremuri
mary_07 spune:
Pot sa ma rad cu voi?
Io as fi cam asa O
U U
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Vaaai, cat am ras, Uka! Super tare! Stiti ca am avut o perioada cand ma uitam la fotbal, mergeam pe stadion....ce vremuri! Am mai fost o tura la sala..devin dependenta, clar! Pentru puiul tau |
Eee, zici si tu asa, ca esti prietena mea ...
Imi dau seama ca mi-am pierdut harul, m-au ajuns blestemele... Azi nu a ras nimeni la nicio glumitza de-a mea.Asta e, imbatranim si ne stafidim...
![](icon_smile_big.gif)
Bine ca inca ma iubeste copilu, ma tot striga din pat sa-mi spuna cat ma adora.. si nu-ii e jena sa -si urle sentimentele
![](icon_smile_big.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
imi permiti o corectura??? cine ghiceste cine este X???? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Hai, ma, ce naiba, chiar asa????
Fir-ar ea de treaba, tre s bat drumu' pana la tine sa-ti arat ca te inseli. Amarnic. Sa vin cu miciii sau cu beriiciile recii?? Sau cu tuica de sfecla???
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
D'ale Andrei
Vremuri