Gashca de Constantza *127*
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela77O spune:
maine nu poci....vine instalatorul sa definitiveze treaba,iar eu sunt pe post de sef...,supraveghez treburile,cica...(la cat ma pricep io...)....de asta am zis week-end...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
DanaAlex spune:
nu, nu, nu....nu "hai la plus"...hai,in sensul ca cine poate sa faca demersurile pe Dc,trec eu shi-i las o bijuterie, sa faca ce trebuie cu ea, ca sa primesc eu "diamant"
eu la 9,30 trebuie sa fiu pe m.viteazul coltz cu iorga...deci la 9 shi un pic pot sa fiu la cineva in fatza casei, sa inmanez "obectu"...cine se ocupa de caz?...
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex nu, nu, nu....nu "hai la plus"...hai,in sensul ca cine poate sa faca demersurile pe Dc,trec eu shi-i las o bijuterie, sa faca ce trebuie cu ea, ca sa primesc eu "diamant" eu la 9,30 trebuie sa fiu pe m.viteazul coltz cu iorga...deci la 9 shi un pic pot sa fiu la cineva in fatza casei, sa inmanez "obectu"...cine se ocupa de caz?... |
aaaa....asa te pot ajuta....eu stau in inel 2,langa primo....asa ca daca ti-e usor sa te opresti intai la mine...ok,preiau bijuteria....,dar ai prins ideea,nu?
diamantul nu-l primesti,decat daca se vinde bijuteria donata!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui mihaela77O diamantul nu-l primesti,decat daca se vinde bijuteria donata! |
daaaa, am intzeles ideea...o sa-tzi trimit pm cu numarul meu, sa-mi zici shi numarul tau de tel...multzumesc frumos!
eu la 9 dimi plec de acasa, suntem relativ vecine de cartier (eu stau in tomis nord) shi te sun cand ajung la Primo (shtiu unde sta Dandusa-parca voi suntetzi vecine), ne intzelegem la telefon.
...aduc mai multe, una s-o vinde!
ca dupa diamant la nick-ul meu...
Lali_mete spune:
SAlutare Constanta!
M-am apucat si eu de bijuterit [:D},sunt neterminate,in faza de "doar copt" ,nelacuite,nenimic,nici macar ansamblate .
Dodo si Andata daca am intrebari despre margelit ma invatati si pe mine? Pliiiiiz,fac cinste .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
mihaela77O spune:
lali,am primit un pm de la ducky,in care imi spunea ca ar vrea sa puna un colet pt noi doua...este ok,sa trimita pe numele meu?
apoi ne intalnim noi...
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Lali_mete M-am apucat si eu de bijuterit [:D},sunt neterminate,in faza de "doar copt" ,nelacuite,nenimic,nici macar ansamblate . |
tiiii, ce de Doamne minunate shi talentate avem in Gashca
Lali, spor la bijuterit!!!
~~~~~~~
eu mainedimi plec la munte, cu cei mici shi cu ai batrani (adik mama shi tata meu), ne intoarcem pe joi-duminica, deci stam ceva ...o sa ma rasfetze shi pe mine mama mea !!! dar iau aparate moderne cu mine shi tzinem legatura scris shi oral
maine dimi, la 9 a.m., ma intalnesc cu Mihaela770, ma bucur ca n-a ramas nepasatoare la ruga mea, ii voi inmana cateva bijuterii sa le puna la Umanitare-"Caseta cu bijuterii" shi o sa le impartzim echitabil intre cei trei copilashi din Gashca noastra( Mihaitza, Ionutz shi Bodo), pretzurile vor fi fixate de noi maine...asha ca Doamnelor, intratzi (pe topic) poftitzi de cumparatzi!!! avem di tati... !!!www.youtube.com/watch?v=sZyMvZW2bB8" target="_blank">vorba cantecului
mai revin....cu completari
...mai repede decat credeam
ca de obicei, mi s-a schimbat planul, plecam maine la 4 a.m. spre munte, deci ma vad cu Mihaela peste o ora!!!
!!!!nu uitatzi sa cumparatzi!!!
Lali_mete spune:
Mihaela nu-i problema, aveam imppresia ca stai mai departe. Ma intrebase Madyrizi si dupa socoteala mea stateai foarte departe,dar ii spusesem ca se pot cupla totusi coletele daca asa e mai usor.
Merci Dana ,imi caut si eu talentele,ce sa fac .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
13diana79 spune:
Dana, distractie maxima la munte si sa ai parte de relaxare si vreme frumoasa!
Cand te intorci ne vedem sa-ti fac clatitele promise si sa ne povestesti cum si pe unde ai umblat. Drum bun si sa va intorceti sanatosi!
happymumy spune:
Seara buna!
Dana, parca esti Ayla cu lucruri sclipicioase si stralucitoare , cu toate ca si pe mine m-ar incinta un diamant din acela la nume!
Eu sunt frinta, m-am apucat sa fac mici schimbari prin dormitor .
Lali , bravo tie , si eu m-am apucat de facut tot felul de bijuteriute din fimo, i-am luat Aylei un set sa se joace si mi-a placut asa de mult ca m-am apucat sa imi iau mai multe culori si sa fac tot felul de chestii.
Crix, merci de sfat cu picul , o sa tin minte. In ceea ce priveste scrisul cu carioca am rezolvat, s-a luat, noroc cu un spray primit de la mama de la amway, ca m-a salvat si de data asta.
Pupici si noapte buna tuturor!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)