Gashca de Constantza *127*
Raspunsuri - Pagina 10
13diana79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex Diana, pe fetitza Madalinei o cheama Diana sau am incurcat??? |
O cheama Maria-Bianca (25.08.2004)
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui andata Hai ca va arat si eu ceva care mi-a indulcit dimineata... Vremea o fi de vina... http://www.youtube.com/watch?v=ABej2t47DU8&feature=related |
Doamne, Andata!!!ce frumusetzi
p.s. am observat ca sunt miniaturi din martzipan...sa spui drept sunt terminata dupa deliciosul martzipan, dar cred ca daca ash avea asha ceva n-ash putea sa pap din el...superbe creatzii!!!
p.p.s. mersi pentru votul pro...deci 2/24 pentru "curatzenie"
~~~~~~~~~~~~
despre mine: am inghetzat asha de tare afara, sunt plecata de la 10, incat acum ca am ajuns in apartament, mi se pare ffff cald
m-am intalnit azi cu administratorul de bloc shi mi-a zis ca "se aude"ca pe 15 ni se caldura...acu'sa vedem pe 15 oct
info: pentru miss-minunatele care au chef, timp shi buna dispozitzie...luni dimi, intre 09-14 dau o cafea (espresso, ca am fost pe la nasha mea shi m-a cadorisit cu un super aparat), completata ideal de o ciorbitza de fasole(acu'fierbe la foc molcom, oala de 14 litri) executata de iubi meu
revin mai incolo...ma duc sa-mi termin jobul din bucatarie, azi sunt in functie: comandant de vase mici (echivalentul cu spal oalele shi fac curatzenie dupa maestrul bucataro-ciorbar)
~~~~~~~~~~~~~~~~
sa nu uit!...Mihaela, luni-martzi adun cateva bijuuri de la cateva prietene personale shi nescriitoare pe forum, mai culeg shi de la doua miss-minunate din Gashca (ishi fac curatzenie shi ele in casetele lor de bijuterii)....te ocupi tu de proceduri???
DanaAlex spune:
completare la info de mai sus!...oferta de luni nu reprezinta shpaga electorala, este doar o simpla shi curata invitatzie de intalneala matinala!!!
~~~~~~~
Diana- mersic de lamurire, ref la prenumele fetitzei!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui DanaAlex sa nu uit!...Mihaela, luni-martzi adun cateva bijuuri de la cateva prietene personale shi nescriitoare pe forum, mai culeg shi de la doua miss-minunate din Gashca (ishi fac curatzenie shi ele in casetele lor de bijuterii)....te ocupi tu de proceduri??? |
yes,of course!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
13diana79 spune:
Votez pro curatenie , deoarece am fost mituita cu: ciorba de fasole, tuica fiarta si o minunata cafea la expresor
Nota 10 gazdelor
Ne bagam la , ca am avut o seara plina
Pupici
Lali_mete spune:
Buna seara!
Ne-am dezmotzat si noi,cateva pozici aici,a ales cheile de la masina,foarfeca si piaptanul,prevad un mare viitor de stilist .
Ma intorc dimineazta,acu' sunt nitel chioara de somn.
Va pup de la prima la ultima. Curatenia votez dimineatza,cand am capul limpede,acu sunt neutra capul meu e "limpede" ca un ou naspa acum,dar sper sa imi revin,sa fie "limpede" in sensul bun.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
DanaAlex spune:
salutare!!!!
incepand din acest moment putetzi achizitziona cateva bijuuri shi de aici, timp de licitatzie: 1 zi shi 22 ore...start!!!!
cui le cumpara shi ii doresc sa le poarte cu incredere, caci sunt donate din suflet shi cu mare drag!Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui 13diana79 Votez pro curatenie , deoarece am fost mituita cu: ciorba de fasole, tuica fiarta si o minunata cafea la expresor Nota 10 gazdelor Ne bagam la , ca am avut o seara plina Pupici |
multzumesc de vot shi de clatite!!! Doamnelor, face miss-minunata aceasta nishte clatite ,poate ajungi luni la intalneala de la mine, sa papam o clatita impreuna cu cafeaua
!!!!!!!!!
aici caseta mea de bijuterii , timp limitat...a mai ramas 1 zi shi 22 de ore
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Buna seara! Ne-am dezmotzat si noi,cateva pozici aici,a ales cheile de la masina,foarfeca si piaptanul,prevad un mare viitor de stilist . |
tiiii, ce mutritza dragalasha are dez(motzatul)...viitorul stilist
sa ne povesteshti detalii picante de la motz...cum a reactzionat cand a simtzit ca-l lasatzi fara "podoaba"? shi cum s-a comportat 'dupa"...e baiat mare de acuma
ma duc la ....
!!!!!!!!!
aici caseta mea de bijuterii , timp limitat...a mai ramas 1 zi shi 21 de ore