Gashca de Constantza *127*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Diana, pe fetitza Madalinei o cheama Diana sau am incurcat???

O cheama Maria-Bianca (25.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata

Hai ca va arat si eu ceva care mi-a indulcit dimineata... Vremea o fi de vina...
http://www.youtube.com/watch?v=ABej2t47DU8&feature=related

Doamne, Andata!!!ce frumusetzi

p.s. am observat ca sunt miniaturi din martzipan...sa spui drept sunt terminata dupa deliciosul martzipan, dar cred ca daca ash avea asha ceva n-ash putea sa pap din el...superbe creatzii!!!

p.p.s. mersi pentru votul pro...deci 2/24 pentru "curatzenie"

~~~~~~~~~~~~
despre mine: am inghetzat asha de tare afara, sunt plecata de la 10, incat acum ca am ajuns in apartament, mi se pare ffff cald
m-am intalnit azi cu administratorul de bloc shi mi-a zis ca "se aude"ca pe 15 ni se caldura...acu'sa vedem pe 15 oct

info: pentru miss-minunatele care au chef, timp shi buna dispozitzie...luni dimi, intre 09-14 dau o cafea (espresso, ca am fost pe la nasha mea shi m-a cadorisit cu un super aparat), completata ideal de o ciorbitza de fasole(acu'fierbe la foc molcom, oala de 14 litri) executata de iubi meu

revin mai incolo...ma duc sa-mi termin jobul din bucatarie, azi sunt in functie: comandant de vase mici (echivalentul cu spal oalele shi fac curatzenie dupa maestrul bucataro-ciorbar)

~~~~~~~~~~~~~~~~

sa nu uit!...Mihaela, luni-martzi adun cateva bijuuri de la cateva prietene personale shi nescriitoare pe forum, mai culeg shi de la doua miss-minunate din Gashca (ishi fac curatzenie shi ele in casetele lor de bijuterii)....te ocupi tu de proceduri???

Mergi la inceput

completare la info de mai sus!...oferta de luni nu reprezinta shpaga electorala, este doar o simpla shi curata invitatzie de intalneala matinala!!!

~~~~~~~
Diana- mersic de lamurire, ref la prenumele fetitzei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

sa nu uit!...Mihaela, luni-martzi adun cateva bijuuri de la cateva prietene personale shi nescriitoare pe forum, mai culeg shi de la doua miss-minunate din Gashca (ishi fac curatzenie shi ele in casetele lor de bijuterii)....te ocupi tu de proceduri???

yes,of course!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si noi azi am facut caldurica....super bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Votez pro curatenie , deoarece am fost mituita cu: ciorba de fasole, tuica fiarta si o minunata cafea la expresor
Nota 10 gazdelor

Ne bagam la , ca am avut o seara plina
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara!
Ne-am dezmotzat si noi,cateva pozici aici,a ales cheile de la masina,foarfeca si piaptanul,prevad un mare viitor de stilist .
Ma intorc dimineazta,acu' sunt nitel chioara de somn.
Va pup de la prima la ultima. Curatenia votez dimineatza,cand am capul limpede,acu sunt neutra capul meu e "limpede" ca un ou naspa acum,dar sper sa imi revin,sa fie "limpede" in sensul bun.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

salutare!!!!

incepand din acest moment putetzi achizitziona cateva bijuuri shi de aici, timp de licitatzie: 1 zi shi 22 ore...start!!!!

cui le cumpara shi ii doresc sa le poarte cu incredere, caci sunt donate din suflet shi cu mare drag!Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 13diana79

Votez pro curatenie , deoarece am fost mituita cu: ciorba de fasole, tuica fiarta si o minunata cafea la expresor
Nota 10 gazdelor

Ne bagam la , ca am avut o seara plina
Pupici

multzumesc de vot shi de clatite!!! Doamnelor, face miss-minunata aceasta nishte clatite ,poate ajungi luni la intalneala de la mine, sa papam o clatita impreuna cu cafeaua

!!!!!!!!!
aici caseta mea de bijuterii , timp limitat...a mai ramas 1 zi shi 22 de ore

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna seara!
Ne-am dezmotzat si noi,cateva pozici aici,a ales cheile de la masina,foarfeca si piaptanul,prevad un mare viitor de stilist .

tiiii, ce mutritza dragalasha are dez(motzatul)...viitorul stilist
sa ne povesteshti detalii picante de la motz...cum a reactzionat cand a simtzit ca-l lasatzi fara "podoaba"? shi cum s-a comportat 'dupa"...e baiat mare de acuma

ma duc la ....

!!!!!!!!!
aici caseta mea de bijuterii , timp limitat...a mai ramas 1 zi shi 21 de ore

Mergi la inceput