Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)
Raspunsuri - Pagina 10

pogonici1977 spune:
da.....e o adevarata proba de rabdare...dar stiu ca maicuta domnului, si sfintii protectori ai bebelusei ne vor Arata calea cea mai buna si mai sigura....
am aflat ca bebelusa e de o frumusete rara...si e perfect sanatoasa..are deja 2500 grame..
va rog rugativa ptr noi , linistea noastra..si ptr sanatatea bebelusei
as fi vrut sa merg la biserica sa ma rog..dar nu pot intra in biserica deloc zilele astea
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

danuk spune:
Doamne, Pogonici, aproape mi-au dat lacrimile cand ti-am citit povestea...eu sunt sigura ca Ioana Nectaria va fi copilul de care aveti nevoie!Ce nume frumoase ati ales pentru micuta!!!
S-a nascut de Sfanta Parascheva...ce binecuvantare. Mie, Sfanta Parascheva mi-a adus un cadou minunat: un test cu doua linuite. Nu am cuvinte sa ii multumesc lui Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor sfintilor la care m-am rugat! A fost o adevarata minune, mai ales ca am facut testul de sarcina cu cateva ore inainte de a incepe injectiile pentru FIV (preotul nostru ne-a dat binecuvantarea pentru a face aceasta procedura).

pogonici1977 spune:
nu pot sa cred ce zici danuk..un test cu II liniute inainte de de cateva ore de a incepe etapa FIV????????? astai o adevarata minune/..sincer..sa i multumitii sf parascivei
trebuie sa ma descarc sufleteste si acum
azi am vb cu AS si am aflat tot ce se poate afla...dosarul e super ok... a mai ramas intalnirea noastra cu bebe care nu poate fi mai devreme de vineri ca mama ei atunci paraseste spitalul.....
mentionez ca mama bebelusei trece prin stari depresive de frica teama e speriata..ba vrea ba nu vrea bebe..dar nu o primeste nimeni cu bebele...sunt starile femeilor care isi abandoneaza bebele si nu au unde se duce
noi am spus..daca e voia sfantilor NECTARIE si SF IOAN RUSUL..sfintii care o ocrotesc pe fetita..sa fie a noastra va fi ..daca nu...va ramane mamei..
spun si repet..toate sunt in regula...bebe..dosar...doar inca mama nu stie ce sa faca....eu atat ma rog sa randuiasca pasii si soarta fetitei asa cum crede DD ca e mai bine........
noi nu ne dorim sa o luam de la mama..decat daca ea nu o doreste ATAT DOAR..pe mama nu o primeste nimeni cu bebele ei...si trece prin starile de dupa nastere
soarta noastra si a bebelusei e in mainile domnului........el va decide mai departe....noi am facut tot ce e posibil...
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

Livsy spune:
Pogonici te admir din tot sufletul pentru atitudinea ta. Imi inchipui ce e in sufletul vostru... si al mamei... Sa randuiasca Dumnezeu cum e cel mai bine pentur toti
Danuk, felicitaaaaaaaaaaaaari!!!! Ca cadou frumos ai primit si ce veste frumoasa ne-ai adus!!!!! Maicuta Domnului sa va aiba in paza!!!!!
Va trimit eu in dimineata aceasta Sinaxarul de azi:
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie19.htm
Sa fie de folos!
O zi frumoasa tuturor!
Doamne Ajuta!

maria81 spune:
buna dimineata
scriu pt prima data aici si sunt f impresionata de ceea ce am citit
pogonici ai un suflet f mare, sunt sigura ca Doamne Doamne iti va rasplati aceasta bunatate
danuk felicitari
eu incerc de aproximativ 4 ani sa fac bebe, pana acum nu am ramas niciodata insarcinata
pe 6 octombrie am facut FIV, astazi am facut beta si astept rezultatul
va pup pe toate si Doamne ajuta sa ne tinem cat mai curant bebeii in brate
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

pogonici1977 spune:
maria..iti multumesc ..sa stii ca in viata oricat de mult ne dorim ceva.. se va indeplini numai daca e voia domnului
si spus si repet doar daca va vrea cel de sus
vreau sa va mai zic ceva de suflet...
am vb intruna din zile-vineri- cu parintele nostru de suflet de la pascani..si iam zis de bebita..da cazul ei..si iam spus de numele pe care i lam ales..si stiti ce mia zis...E ADEVARAT CA AI EMOTII..CA DOAR AI NASCUT ASTAZI..SI SAI sPUI SOTULUI TAU..CA AI NASCUT O FETITA....PARASCHIVUTA...NECTARIA...dar noi iam spus IOANA NECTARIA..parintele stie de ce iam spus numele sfintilor.
am inceput sa plang cand a spus parintele astfel de cuvinte...
vb parintelui miau dat puteri de viata..de a gandi frumos..de vlaga..si mentin gandurile..daca va fi destinat de la domnul atunci acest bebit va fi a noastra..daca nu va ramane mamei...
noua nu ne ramane decat sa ne rugam ptr binele tuturor..bebitei, mamei, si a noastra

Anaomaria spune:
Buna ziua, fete dragi
Cum va citesc, cum ma faceti sa plang... de bucurie si de mirare in fata minunilor lui Dumnezeu.
Pogononici, ma bucur tare mult pentru tine, pentru intelepciunea de care ai dat dovada cand ai ales sa infiezi si de intelepciunea de care dai dovada si acum. Sa va ajute bunul Dumnezeu si sa fie cum e mai bine pentru toata lumea, si pentru voi si pentru bebelusha si pentru mama ei. Urmaresc si eu cu sufletul la gura ceea ce scrii.
Danuk, felicitari pentru cele doua liniute. Intr-adevar, mare este Dumnezeu si minunate caile sale.Sa va ocroteasca si sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii.
Livsy multumesc frumos pentru cartea indicata. Chiar este o problematica de care sunt interesata. Sper sa ajung cat mai repede sa o cumpar si, desigur, sa o citesc. De asemenea, m-ar fi interesat foarte mult cursurile de pictura icoane de care spuneai, dar din pacate eu sunt in Iasi. Daca as fi fost acolo, tare mi-as fi dorit sa merg. Iti multumesc pentru ca ne mai tii la curent cu lucruri folositoare sufletului.
maria81 bine ai venit la noi, sa te ajute DD sa gasesti raspuns la framantarile tale. Noi te primim cu bratele deschise.
Si tuturor celorlalte fete, multa sanatate va doresc si rabdare sa treceti peste incercarile pe care ni le da DD. De asemenea, multumesc tuturor celor care au felicitat-o de Sf. Cuvioasa pe gagalicea mea, Maria Parascheva.
Noi suntem in casa noua de pe 29 sept, cand a implinit Maria un anisor. Suntem foarte bucurosi si recunoscatori lui DD, dar in acelasi timp avem si multa treaba, mai ales ca deja a inceput sa se umfle parchetul si sa apara mucegai. Dar am facut aghiazma sambata si am sfintit un pic si am luat-o iar de la capat, cu renovarea. Speram ca pana la sfarsitul anului sa ne linistim si noi.
Mariuta mea merge singurica cam de la ziua ei si de atunci nu mai are stare deloc. Doar cand doarme sta intr-un loc, in rest e mereu in miscare.
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.
"Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura" (Matei 7, 1-2)
Maria-Parascheva

maria81 spune:
anaomaria multumesc f mult de primire, ceva m-a atras sa intru pe acest forum sa citesc,am citit ce scrieti voi si am simtit o mare caldura sufleteasca aici
pogonici asa este, ai mare dreptate
sunt convinsa ca at cand va vrea Doamne Doamne voi avea si eu un bebe sau mai multi
va pup pe toate si Doamne ajuta
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Lili_g spune:
Ce vesti frumoase citesc...
Danuk sa multumiti sfintei cuvioase Parascheva pentru darul cel minunat ce l-ati primit. Sa-ti dea Dumnezeu putere si un bb sanatos!
Maria, cum afli rezultatul la test sa ne spui si noua. Nadajduiesc ca este
Pogonici...cata rabdare ai avut tu draga mea pana acum...Domnul sa te intareasca si sa-ti dea putere si ...cum spui tu, sa randuiasca cum stie El mai bine, spre folosul fiecaruia. Sa va rugati mult si pentru mamica...ce greu i-o fi si ei...
Va si va imbratisez pe toate cu drag, sa aveti o zi binecuvantata!