Aradence DC (151) - alaturi de CristinaR

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Eu nu vin, din pacate, nu am gasit pe cineva disponibil sa stea cu Ale.
Sunt suparata, de ce se tot intampla asa? Mai stateam si eu la un pahar de vorba. Uf..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Yupyyy! S-au dezmortit caloriferele. Sunr carna de spate de cate galeti cu apa am carat, ca le-am aerisit. L mine la 4 urca mai greu ajentu termic.
Na, la ce ora e adunarea? Ca nici eu nu vreu sa fiu prima la birt...

Aradencele alaturi de maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Alesio!
Ioana, sa va traiasca voinicul si sa va bucurati de gongolinii vostri!

No fug ca trebe sa vina Miha sa mergem la intalneala...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

No acum am deschis calculatorul asa ca nu ajung la intalneala...
La multi ani Cipri!
La multi ani Alesio!
Mi-a busit un mosulica masina, si faza fain era ca nu avea RCA...Noroc ca a scos repede banii de reparatie...
Distractie placuta...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI ALESSIO!

Intalneala placuta gagici!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!

La multi ani, Alesio! Ioana, sa va fie sanatos si sa va bucure inimile ca si pana acum!

Nu ajung nici eu la intalnire de data asta, nu ma simt foarte in forma si nici in stare sa stau pe scaun nici o jumatate de ora. Am sters praful azi la fete in camera, doar atat ca restul a facut soacra mea, si m-am obosit atat de tare ca de o ora stau in pat si nu-mi trece durerea de omoplati.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Alesio!
La multi ani Cipri!
Distractie placuta la intalnire!
Am intrat sa va zic ca weekendul asta e concursul de caini, pe terenul asociatiei chinologice, langa baza sportiva Activ;la 10 incepe.
Cristina, sper ca ti-au mai trecut durerile de omoplati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am ajuns de vreo jumate de ora acasa. A fost o intalnire super, atata am ras! Imi pare rau ca n-ati venit mai multe.
Am fost eu, Miha, Gabi, Flavia, Ada, Ildi si Ducky. Dupa pizza am mers la Transi la ciorba de burta (Ada si Miha au poftit ).
Merg la culcare...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Vaiii ce rusine imi e, am uitat ieri complet de ziua lui Alesio . Ioana ma ierti?

Alesio
Sa ai parte de multa bucurie si multe reusite in viata!

Eu la munca, nu e corect, numa io is pe baricade dintre petrecarete . A fost fain, am ras mult cu toate ca muram de somn si eu si Miha.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata! Lasa Flavia ca si ai mei mi-au dat desteptarea la 6.45... ca le era foameeeeeeee . Na...le-am facut pita-n ou la fomisti. Dar asa as mai fi dormit!
Chiar a fost super la intalnire, am ras cu lacrimi cand ne-am adus aminte cum, la plecarea de la intalnirea de la Clau, Miha se chinuia sa-l incalte pe Matia cu ghetele Ioanei, ca aveau la fel. Si se mira ca acasa ii erauj largi si acolo nu-i mai intra piciorul. DAr a reusit pana la urma!
Ma duc sa fac supa si ceva piept de pui cu nu stiu ce..
Ioana, pupam piticul mare! Sa fie sanatos si fericit si sa te bucuri de toate reusitele lui!
Clau , nu mi-i dor de tine pisi, dar parca totusi incepe un pic sa-mi fie!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput