Aradence DC (151) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 6
diana11 spune:
Cine mai face o pizza pe din doua cu mine?
Nici eu nu am money mai ales ca luni decolez ( cu trenul) la Iasi.
diana11 spune:
Eu vreau sa vin sa ma vad cu voi, mai ramane sa vad ce fac cu copilul ca bineinteles ca tati lucreaza pana maine si intotdeauna se intampla sa fie asa cand se pune de o intalneala cu voi.
Imediat ma duc la gradi si trebuie sa vad daca sora-mea e dispusa sa stea cu ea.
flavia ramona spune:
Aaaa, Gabi, nici io nu is is stare de una singura sa manc atata pizza.
O singura problema, io nu cred ca ajung la 7 ca la 6 ma duc pe teren la verificat ceva ap si pana termin, pana ma duc acasa sa ma schimb in ceva mai comod si pana il duc pe B dureaza putin. Incerc sa fac treaba cat mai repede.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
adablackcat spune:
Flavia, nu stiu daca ajunge careva la 19, eu inca n-am reusit sa vb cu Teo, imi tot da eroare de conectare... Na...mai pot zice ceva?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Gata, am rezolvat. Eu la 19 si ceva sunt acolo. Va sun eu, sa nu ajung sa stau singura in birt.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Pfuu, am o greata in mine si ma enerveazaaaa. Am mancat peste cu cartofi natur si sos de usturoi ca asta am avut azi la meniu si eu nu ma omor deloc dupa peste. Ma dc sa-mi fac un ceai verde sa vad daca scap de greata asta.
flavia ramona spune:
Am incercat sa dau de Alina.a, pana la urma am comunicat prin SMS-uri si e plecata la Budapesta, nu ajunge la intalnire.
ducky spune:
Super !!!
Deci deseara ne vedem la pizzeria asta? Dupa 19? Vin si eu cu lucrusoarele pentru voi. DianaR, nu vii si tu?
Flavia, iti aduc deseara cercelasii, daca tot ne vedem...
Ada, in sfarsit ne vedem !!
Am fost la magazinul Rosko. E pe Campul Linistii, chiar la strada pe un colt. Mict dar plin de tentatii. Sutiene la 18 lei si chilotei la 7.5 lei, Super frumusele. Azi inca aranjau in rafturi. Am vazut si programul e luni, miercuri si vineri de la 8.30 la 20 si marti si joi ma putin, dar nu mai stiu exact.
Deci, ne vedem deseara si mai pove. Cine mai vine??
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
gabitzica spune:
Fetele, aveti careva de imprumutat o pompa electrica? Am o colega ce are un baietel de 5 saptamani, care are foarte mult lapte, dar nu a reusit pe bebe sa il convinga sa suga. Asa ca se mulge. I-am dat eu pompa tip seringa de la Nuk, dar o dor miinile foarte tare. E primul copil si e tare stresata si obosita. Eu tot incerc sa o conving sa insiste mai mult cu sanul, dar nu am reusit. E si tare urlacios copilul... M-a sunat acum sa ma intrebe ce lapte praf sa cumpere si i-am zis sa nu cumpere inca...Probabil are un puseu de cestere. Oricum nu bea tot. Ea mulge 200 ml si nu bea mai mult de 100.