Aradence DC (151) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 5
flavia ramona spune:
Diana, ma las cam greu prinsa , da ne vedem noi cumva. Scrie-mi te rog pe PM numarul tau de telefon si te sun eu cand am putin timp si vedem cum facem.
Nu am fost la Rosko, dar am ceva de la ei ca mi-a luat cineva de la fabrica de la Curtici la un moment dat si is ok. Am un body elastic de la ei tare fain, numa bun e iarna la camasi, ca nu mi frig la spate.
Anca, tusitorul. Unde il duci la karate?
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
ancapolgar spune:
Flavia, cursurile se tin la Lic. Iuliu Maniu, e clubul Budokai Arad, am inteles ca au pus si afise prin oras.... Sa vedem daca mai am pe cine sa duc in continuare.
adablackcat spune:
Deci diseara la cat si unde? Sa vb cu tatal copiilor mei...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Diana Ducky, sa nu te superi pe mine pls! Poate reusim sa ne vedem in seara asta sa ne reglam conturile. Iti aduc ce am sa-ti dau si tu la fel mie. Desi as fi vrut sa mai vad cate ceva de la tine... Dar daca nu-s in stare...asta e.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Da, vreau si eu sa stiu, la fel ca Ada, sa vorbesc cu cineva sa vad ce si cum ca la mine e putin mai greu.
adablackcat spune:
Ne intalnim la ora 19 mas o menos, azi, la Restaurantul (pizzeria?) ce s-a deschis pe Centru in cladirea Postei, vis-a-vis de Cinema. Clar? Am ales locatia asta ca sa poata veni si Cristina daca reuseste (sa fie cat mai aproape de ea).
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Ma inscriu si eu la intalnire chiar daca nu mi-a trecut de tot raceala. Cat de cat sunt ok, mai vorbesc pe nas.
Ada, daca poti sa-mi aduci si mie hainutele castigate la bazar.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Alina, sigur!
In legatura cu Boomerang...noi il avem ca program TV, dar nu e tradus nik pe el. LE place la pitici ca e mult Tom si Jerry. PE site inca n-am intrat.
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Deci va spun de pe acum ca nu am bani multi de cheltuiala asa ca face careva cu mine pe din 2 cu o pizza, nu?
gabitzica spune:
Va multumesc frumos pentru uraile de ziua lui Cipri.
Vin si eu deseara. La 19 ziceti?
Flavia fac eu pe din doua pizza cu tine ,ca nu sunt in stare de una intreaga.